Ясните знаци, че половинката ви провокира най-лошото от вас

Когато половинката ви е причината да сте най-лошата версия на самия себе си
9
Ясните знаци, че половинката ви провокира най-лошото от вас
Снимка: iStock

Да имаш партньор, който те обича, подкрепя и насърчава и те кара да бъдеш най-добрата версия на самия себе си, е това, което всеки иска. Понякога обаче човек се оказва във връзка, която провокира изявата на неговите най-лоши черти от характера. Възможно е половинката ви да е причината да не можете да се познаете напоследък, а и да сте спрели да се харесвате.

Ако забележите тези 8 знака, може би е време да приемете, че настоящият ви партньор не е подходящ за вас.

1. Прекратили сте всичките си приятелски връзки заради половинката

Нормално е да искате да прекарвате много време с партньора си, но не бива да прекарвате цялото си свободно време заедно. Ако продължавате да отменяте всичките си срещи и ангажименти с приятелите и колегите си, и дори с членовете на семейството си, само за да можете да посветите цялото си внимание на своя любим, то това не е здравословна връзка. Ако той иска най-доброто за вас, няма да има нищо против да поддържате други отношения, които са важни за вас и няма да ви кара да ги игнорирате.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: половинка
Още от Свободно време.
Седмичен любовен хороскоп за 8 - 14 април
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Wai ami sega koi mentor izpreti falsivata statiya po tocno privokirastata
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако нечие присъствие те изнервя, бегай спасявай се. Не ти трябва връзка с такъв човек.
4
0
 
4
 
! Отговори
Много неправилно е преди 3 седмици
да прекратиш приятелските си контакти. Това е все едно да започнеш да изграждаш света отново. И не се знае докога ще продължи връзката ти с този партньор. Ако не се ожените или ако бракът ви се разпадне, ти какво ще правиш, когато се разделиш с този? Нови приятел(к)и ли ще търсиш? Това става лесно в детско-юношеска или студентска възраст, но после става много по-трудно.Защо да се разделяш с хората, които познаваш още от детството и ранната си младост? Всичко става с хора, да си сам е трудно.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако не разбира твоите мечти и не те подкрепя, когато преследваш целите си, значи просто не сте един за друг, защото на него не му е ясно що за личност си ти. Възможно е сексът ви да е великолепен и това да ви сближава, но след като личността на единия е непонятна за другия, връзката все някога ще се разпадне. Защото страстта постепенно утихва и когато вече няма какво друго да ви сближава, той ще потърси нов обект на страст, ти също.
2
2
 
4
 
! Отговори
Друга лоша черта преди 3 седмици
Някои жени, макар и да не са разтурени, реагират по специфичен начин, ако разберат, че съпругът или приятелят им изневерява. Не иска да се разделя с него, вижда, че и той не желае да се разделя с нея, но й е обидно заради неговата измяна, особено ако това е станало обществено достояние. И поне еднократно прави секс с някой друг, макар и да запазва това в тайна. Чувства се обаче отмъстена и реабилитирана в собствените си очи, защото е доказала, че я харесват и други, освен изневерителя.
1
2
 
4
 
! Отговори
Чкджя преди 3 седмици
Не ще да ми пуска. Неразположена била, главата я боляла, нямала време.... Аз какво съм виновен, че се върнах към стария занаят?