10 типа приятелки, с които всяка жена трябва да се обгради

Разберете какъв вид жени да допуснете в живота си
14 апр 2024 22:34, Дарена Найденова
8
10 типа приятелки, с които всяка жена трябва да се обгради
Снимка: iStock

С напредване на възрастта наистина се научаваме да ценим колко важно е да имаш хора, на които можеш да разчиташ за различни видове нужди и съвети. И по същия начин, колко е важно да се обградиш с хора, които те предизвикват, грижат се за теб и се интересуват от успехите, неволите и трудностите в живота ти. Постепенно, с порастването, започваме да се вглеждаме в миналото и да мислим за ефектите, които хората в живота ни са имали върху характера ни – особено когато става дума за женски приятелства. Да не говорим за радостите и огромните ползи, които те са донесли в живота ни по различни начини.

Всяка връзка с приятел е различна от следващата и сме сигурни, че ще се съгласите с нас, когато помислите за вашите приятелства. Независимо дали имате нужда от мотивация, за да се представите добре в професионална среща, или просто имате нужда от човек, който да изслуша всичките ви ежедневни размисли, знаете точно на кого да се обадите.

Приятелите ви трябва да ви помагат да се справите с всички изпитания и премеждия, които ви поднася животът, както и да ви помогнат да се насладите на всички добри части от него. Но животът има много аспекти и това често изисква солидна група от хора, на които можете да разчитате за различни неща. Като се има предвид това, има 10 вида приятелки, които всяка една дама трябва да има в обкръжението си.

Кои са 10-те типа приятелки, които всяка жена трябва да има, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: приятелки
Още от За да се разбираме
Цитати за трудните моменти, даващи ни сила
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сами преценявате!
6
0
 
1
 
! Отговори
... преди 2 седмици
leka no6t
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Лека нощ!
4
2
 
2
 
! Отговори
Психолог преди 2 седмици
Една да бъде, но да може да прави хороскопи, да гледа на карти, на боб, на кафе, на ръка и т.н. Или поне да твърди, че може. Защото най-близката приятелка знае всичко или почти всичко за дружката си. И в критичен момент, когато дружката е силно изплашена или притеснена, да каже: "Сега ще ти хвърля едни карти. Я! Ама ти знаеш ли какво ти се пада?" И да й разкаже точно това, което притеснената иска да чуе. Така ще я ободри и успокои. А когато е спокойна, дружката ще се справи с проблемите.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Живота е такъв, че приятелките не ти мислят доброто и завиждат!По-добре приятелите да са гейове или най-добрия приятел на гаджето(което също е рисково), но е за предпочитане пред 10 типа сигурни предателки и завистници!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Значи една дама,няма ли нужният интелект.То и 100 " приятелки" ще са и само във Вреда! И таман Никога няма да намери Точният мъж за себе си!-:) Така че само Една и е Предостатъчна,за да я " побутне" когато е нужно!-:)
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
11. Тази, която има свестен брат, обграден с голяма компания момчета/мъже, подобни на него. Така винаги ще имате избор на кавалери и нищо чудно сред тях да си харесате съпруг.