Зодиите, които са най-свенливи в леглото

На кои знаци им е най-трудно да се освободят от задръжките си?
18 апр 2024 22:15, Теодора Драгоева
12
Зодиите, които са най-свенливи в леглото
Снимка: iStock

Някои астрологични зодии нямат никакви проблеми да се държат диво и освободено от всякакви задръжки в леглото със своя сексуален партньор, без да се притесняват от нищо. Други зодиакални знаци са малко по-самокритични, свенливи и загрижени за това как изглеждат в очите на половинката си по време на интимност.

А ето и кои са зодиите, които обикновено са доста срамежливи в спалнята, особено в началото на нова връзка:

Рак

Раците са склонни да бъдат несигурни в себе си във всяко едно отношение. Въпреки че могат да видят красотата във всички останали около тях, им е трудно да се възхищават на собствените си силни страни. Тъй като прекарват толкова много време, съмнявайки се в себе си, те могат да се притесняват в спалнята – особено когато за първи път се свързват с някой нов партньор. Този воден знак се радва на последователност и ангажираност във връзките си. Новите взаимоотношения могат да накарат Рака да се чувства сякаш ходи по черупки от яйца и да е ужасен, че ще каже или направи нещо погрешно. Въпреки че Раците могат да бъдат страхотни любовници, след като опознаят партньора си на по-интимно ниво, обикновено им отнема известно време, за да излязат от черупката си.

Цялата  статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: свенливи
Още от Свободно време.
Кои са знаците, че се срещате с изневеряващ тип мъж?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Верно по- противни от козирозите няма. Все другите са им виновни, все някой нещо не е направил, нещо им дължи, нещо е сбъркал. Пазете се от тия енергийни вамнпири.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Една простотия, пълна, написана в едновремешната пълна бозаджийска книга: "Мъжът и жената интимно." "Мъжът изживява сетивно само с половите органи. Докато при жената имаме по-широки ерогенни области по тялото. Мъжът изживява външно, задоволявайки жената, докато жената - вътрешно, бидейки задоволявана." Пълни глупости на търкалета! Отделно до 1968а оралната любов е напълно непозната в България, до световния младежки и студентски фестивал в София през същата година.
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За Рибите е вярно, особено за жените. Имах съученичка от тази зодия: "Ама то от жената нищо не се иска, само да седи ей така, разкрачено, работа изцяло на мъжа е да действа и да я задоволява. Мъжът следва сам да задоволява себе си." Ама точно като в старите романтични филми....Един батко, с който същата беше гадже: "Свърши се, повече няма да се занимавам с нея, колкото правехме, нито веднъж не ме целуна, за друго да не говорим, искаше все аз да съм активен.."
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Приятни сънища!
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До Катя - Те наистина ли не разбра, че този, който е написал по-долу коментар с ник "Катя" всъщност е мъж?
4
0
 
4
 
! Отговори
Ни Риба, ни Рак преди 1 седмица
Аз имам по-други впечатления.
3
2
 
6
 
! Отговори
до Катя преди 1 седмица
какъв *** коментар... казал че е рак и му казала че не изневерява а е дъртс руспия хаххаха
2
9
 
3
 
! Отговори
Катя преди 1 седмица
Абсолютно вярно е. Имала съм мъже и от 4те зодии и са абсолютни дървета в леглото. Мъжът ми в момента е лъв, и е лъв в леглото, а любовникът ми е Дева и е кекс машина. Без малко да се изтряскаме с един колега от работа, но като разбрах, че е рак, директно му казах, че имам мъж и две деца и не изневерявам. Та ме остави на мира.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Т.е., става дума за дървета, ама сте го написали свенливи, да е по-политически коректно.