Зодиите, които позволяват любовната разлъка да ги срине

Те завинаги чуват емоционалното ехо на разбитото си сърце
19 апр 2024 20:46, Теодора Драгоева
1
Зодиите, които позволяват любовната разлъка да ги срине
Снимка: iStock

Някои зодиакални знаци често са по-дълбоко засегнати от края на една романтична връзка. Следователно те носят тежестта на минали интимни разочарования за доста по-продължителен период от време. Хората от тези знаци нерядко поемат целия товар на вината за неуспешната си връзка, а това се отразява на самооценката им като цяло.

А ето и кои са тези четири знака:

Телец

Управляван от Венера, планетата, свързана с любовта и красотата, отношенията, които имате в живота, са от голямо значение, Телец. Като земен знак, вашето изразяване на любов често е свързано с това да бъдете хранител и възпитател, което ви прави един от най-романтичните и даващи партньори в зодиака. Когато преживеете раздяла, това може да разбие не само света ви, но да срине и самочувствието ви. Обикновено сте лоялни във връзките и сте методични и практични, когато имате сериозна половинка. Когато една връзка приключи, това може да предизвика у вас мисли на самокритичност и вие да започнете да се съмнявате в себе си и в това какъв партньор сте.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиисамооценка
Още от За да се разбираме
7 навика за любов към себе си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Везните не са чак толкова чувствителни, дори напротив. При тях доста често здравословният егоизъм показва тенденции към превръщане в патологичен.