Седмичен любовен хороскоп за 27 май - 2 юни

Меркурий ще направи съвпад с Уран
27 май 2024 09:55, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 27 май - 2 юни
Снимка: Istock

В началото на седмицата, планетата на комуникацията и мисълта – Меркурий, ще направи подкрепящ секстил към Сатурн, подтиквайки ни да обмислим всички обещания, които даваме, преди да кажем нещо. Ако решим да се обвържем с някого или да изпълним задължение, със сигурност ще го изпълним, дори и да е само първа среща.

След това, в края на периода Меркурий ще направи съвпад с Уран. Юпитер – планетата на късмета пък ще бъде в тригон с Плутон. Късметът се усилва за всички представители на зодиака. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Мислите на Овена ще са насочени повече към материалното, но въпреки това ще остане място и за романтика. С любимия ви човек или обекта на любовен интерес ще водите продуктивни разговори в тази посока. Възможно е за някои да се окаже, че имат нов любовен интерес, но им е важно той да е финансово отговорен. Можете да намерите начин да вплетете тази тема във вашите разговори за „опознаване“, без да звучи като осъждане или любопитство. Ако сте в установена връзка, с партньора ви ще сте готови да вземете много продуктивни решения по финансови въпроси.

Телец 

Благодарение на Меркурий, който е във вашия знак, с любимия ви човек ще имате добра комуникация. Меркурий ще бъде в благоприятни връзки със Сатурн и Уран, а това ще направи любовното общуване по-разнообразно и вълнуващо. Необвързаните представители на зодията ще бъдат социално активни, а това може да им помогне да създадат вълнуващи контакти и кой знае – да срещнат нова любов.

Близнаци 

Скъпи Близнаци, Юпитер преминава във вашия знак и докато той се установява, може да се почувствате по-леко и по-оптимистично настроени за всички възможности, които имате на разположение във вашето бъдеще. Ако сте необвързани, увереността ви се повишава, както и вярата ви в другите хора. Поради това възможностите за връзка потенциално ще се отворят за вас по великолепен начин. Обвързаните може да навлязат заедно във вълнуваща фаза на растеж. Юпитер усилва това, когато прави перфектен тригон с Плутон. Късметът е с вас!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от За да се разбираме
Бърз тест разкрива как другите ви възприемат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари