Поп фолк певица получи изкривяване на гръбнака от силиконова гръд

Десислава обяви, че гръбнакът й е изкривен от силикона
31 май 2007 12:23,
54
Поп фолк певица получи изкривяване на гръбнака от силиконова гръд
Десислава ще намали гърдите си, за да спаси здравето си. Снимка: Мюзик Айдъл
Силиконовата слава има цена. И то тежка и прегърбваща. Буквално. Една от малкото талантливи поп фолк певици, която е способна да прави стойностни музикални продукти – Десислава, вече страда от увеличените си гърди.

Певицата има начално изкривяване на гръбначния стълб заради 325-кубиковите си протези, споделя самата звезда в интервю за новия брой на списание "Максимум".

„Сложих 325 кубика силикон в Германия и бюстът леко ми тежи. Дори съм получила начален стадий на изкривяване на гръбнака“, откровена е 28-годишната певица.

Десислава обаче е твърдо решена да намали бюста си и да спаси здравето си. Тя сподели това решение първо пред Tialoto.bg след излизането си от ВИП Брадър.
Пред списание „Максимум“ певицата, която е майка на 5-годишен син, потвърждава намерението си да се отърве от натежаващия силикон.

Изпълнителката не скрива, че е прибягвала до пластичната хирургия.

„Правила съм си разни временни интервенции по лицето. Слагала съм си ботокс, също и филтър на горните устни, както и на скулите, но те вече се стопиха“, разказва Десислава.

Пластичната хирургия е изключително популярна сред поп фолк изпълнителите, като почти няма звезда от бранша без увеличен бюст или друга корекция, като в повечето случаи тези интервенции са очебийни и гротескни, напомнящи за ориенталски порно филм.

Всъщност, Десислава е първата поп фолк певица, която се решава да махне силикон от себе си, а не да сложи нов.

Последните тенденции в пластичната хирургия повеляват промените в тялото да бъдат минимални и жените да не приличат на изкуствени манекени с огромни гърди и неестествено издути устни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
fen преди 17 години
А в неориенталските порно филми как е? Нека да кажат специалистите в областта, дето са написали статията!Вчрн о е, че приличат (а вероятно не само приличат) на порно актриси, но защо пък точно за ориенталска аудитория решихте да са? Падате си по кльощави гаджета с мъжки гърди ли? Аз лично - не, а явно и повечето българи, щото ако беше обратното лицето на субкултурата щеше да изглежда иначе.
8
0
 
0
 
! Отговори
milen преди 17 години
kakto se kazva golqma CICA golqma PEVICA, no kakto se pi6e vsi4ko si ima cena! mislq 4e desi si e nevetoqtna o6te ot edno vreme kogato be6e bez silikonki, za kakvo i e, ve4e q ima i slavata i vsi4ko koeto iska :)
7
0
 
0
 
! Отговори
Gabicha преди 17 години
Браво на това момиче, радвам се че мисли за здравето си, че то много е лесно отстрани да викаме че е куха и т.н.,но...ФАКТ е че е талантлива певица и то страхотна!!!Да не си мислите че певците на запад са много умни, но се прекланяте пред таланта им и не ги питате колко са умни, това е...Уважавайте и своето, за да ви уважават и другите!
6
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 17 години
Cici mekici
5
0
 
0
 
! Отговори
Изобретател преди 17 години
Да си сложи и два силикона отзад на гърба за баланс и ще мине в групата на четирицици певици!
4
0
 
0
 
! Отговори
Марто преди 17 години
сутиена пълен, главата празна, какво по-хубаво от това..
3
0
 
0
 
! Отговори
николаи преди 17 години
десислава стаа само за ......... имала хубав глас има много млади хора с по голям талант деси клиповетети бият на порно
2
0
 
0
 
! Отговори
doni преди 17 години
Кухо парче!!! Талант има и дано поне него използва да направи нещо наистина стойностно в музиката, а не като досегашните и чалга бози. Но и ако имаше и малко акъл щеше да е добре. Само като и видя простакелската физиономия на *** *** и ми се повръща. Да си изкривиш гръбнака от циците си, е това незнам как да го нарека. Добре, че поне се е решила да ги махне. И между другото, на автора на материалчето искам да кажа, че тази не е първата, която си маха силикон, преди време бях чула и за Ивана, че го е направила!
1
0
 
0
 
! Отговори
tam tam преди 17 години
bravo, desislava! dano i drugite posledvat tvoq primer. i dano se pouprajnqvat pove4e v peeneto, a ne v slaganeto na silikon.