Тризначките от Биг Брадър 3 ще учат „вишу“

Авторките на въпроса "Дека са ти пръстеньите? " ще стават висшистки. Ти да видиш...
2 авг 2007 16:51,
130
Тризначките от Биг Брадър 3 ще учат „вишу“
Тризначките ще стават студентки. Снимка: Булфото
Трите благоевградчанки, които миналата година втрещиха цяла България с изцепките си в Биг Брадър 3, пак напомниха за себе си.

След като се проявиха в цялата си колоритност, не млъкнаха нито за миг и накрая показаха възможно най-нисък коефициент на интелигентност, една от сестрите – Любов, взе че стана победителка и грабна нескромните 200 000 лева.

По-богати и възможно на най-високата стълбичка на славата, трите се опитаха да убедят цяла България, че никой не може да им стъпи на малкия пръст – нито по ум, нито по известност. Разбира се, никой, освен те самите, не повярва.

Явно все още замаяни от триминутната си слава, преди броени дни сестрите побързали да дадат официално изявление за вестник "Монитор", в което обяснили надълго и нашироко бъдещите си професионални планове.

Колкото и странно да стои думата "професионален" до имената на Вяра, Надежда и Любов.

Сестрите си имат една заветна мечта, която още в риалити шоуто споделиха с цяла България – да учат „вишу“. Година след участието си, те не са се отказали.

„Кандидатствахме. И то на четири места. Едно от тях е благоевградският университет “Неофит Рилски”. Още обаче не сме приети. Сега чакаме класирането”, обяснява Надежда.

Трите кандидатствали с български език и литература, което само по себе си е достатъчно комичен факт, имайки предвид безумния език, който използваха в Къщата, а и извън нея след финала на Биг Брадър.

Въпреки неуспеха си, блондинките са сигурни, че „тая година няма как да не стане“.

И предпочитали туризъм, вече не искали да стават PR-ки. Айде да видим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Сашо! преди 16 години
E нема такава грозотия по света, кълна се! Колко грозни същества съм виждал, мани ***, предпочитам да ме *** маймуни, отколкото да приказвам с някоя от тея трите ( КАМО ЛИ И С ТРИТЕ! )... Аз много ще се очудя ако ги приемат... А ако завършат, ще си обръсна главата и ще си махна всички обици!
48
0
 
0
 
! Отговори
никой преди 16 години
забелязвам ,че най тьпите брюнетки винаги се правят блондинки истинските блондинки са доста интелигентни
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Айде на бас че са в Нов Български :)
46
0
 
0
 
! Отговори
Hector преди 16 години
Абе батка, какво ни занимаваш с тея *** селянки, които не само, че са безумно прости, но и са *** крокодилите!
45
0
 
0
 
! Отговори
lala преди 16 години
v BG-tu samo kuhi leki bratche - samo kuhi leiki - i maje i jenimnogo malko sa svestnite hora
44
0
 
0
 
! Отговори
Krassia преди 16 години
Тризначките от Биг Брадър 3 ще учат вишу- Не че ги защитавам, ала и авторът на статията и той/тя ли са завършили "вишу"? Ами като сте образовани, дръжте се така. Такива грозни заглавия се четат и от подрастващи и обучаващи се. Това ли е вашият морал драги журналисти, това ли е моделът за правилен изказ на български език? Тризначките ги видя колко струват цяла България. Днес Вие се показвате колко струвате! Никога не е късно да станеш за резил.
43
0
 
0
 
! Отговори
3.14 преди 16 години
Стар виц - По какво ще познаете, че блондинка е изпратила писмо по електронна поща?По плика, пъхнат във флопито!И все пак, изцепките на близначките не бяха по-различни от изцепките на участниците в така наречения ВИП Брадър!? Не съм следила много от това предаване, 1-2 пъти ми беше достатъчно, за да разбера, че няма ВИП, а пък за Brother не може да се говори изобщо!Пълна порнография, която се следи от толкова хора в различни възрасти, с различен социален и професионален статус.Трагикомедия, с най-пошло качество, от какъвто ъгъл да погледнеш!Трагично за гледащите, които си загубват от времето и нищо не научават ,(освен клюки и *** изцепки), комични напъни от страна на участниците, да се покажат в уж "естествена светлина" и т.н.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
БлоwjobОт: :)Роди ме мамо проста аз сама ще се изруся...NO COMMENT
41
0
 
0
 
! Отговори
Nord преди 16 години
Предлагам, всички блондинки (нямам намерение да обиждам блондинките) да се съберат и да ги направят за две стотинки тези трите! За блондинките сме чували много вицове, но тризначките направо излагат всички блондинки! Аз съм от този край на България (Благоевградска област, Сандански), и не е тайна че в този край на България, има много *** народ! Съжелявам че го казвам за собствения си край, но това е истината. По лошото е че тризначките са от Благоевград, град който е сравнително голям, и се предполага че като окръжен град, там трябва да има по интелигентно население в сравнение със по малките населени места. Но тризначките са доказателство че простотията е навсякъде, и няма почивен ден!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Защо се обръща внимание на три *** патки.Да си куткудякат във ваната.:-))))))))))))))" муахахахаххахахахахахаха hell yeah
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ne che az sam mn umna ama te hepten samo se izlagat ne se li useshtat interesno ili nqma koi da im go kaje ?!?! hxuahxauhxa
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
бас ловим че са в УНСС хахахахах :D
37
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Ние и вие ги направихте такива и ги поставихте на това място.Щото такива предавания печелят именно от хорската глупост!С какво тия са по-различни от хилядите *** - мъже и жени,които бродят по улиците,пълнят кафетата и пъплят по белия свят?С нищо.Ама не-пуснали ги в някакво предаване дето разчита на първичните инстинкти и елементарното световъзприемане на масовия зрител и ето ги вече-звезди.Всичко е инсценирано да вземат парите на хората.Ако не са тия,щяха да бъдат някои други ***!Няма какво да викате срещу тия метли,по-добре викайте срещу медиите дето ни превърнаха в безмозъчни попивателни!
36
0
 
0
 
! Отговори
polq преди 16 години
Na tqh sas zakon trqbva da im zabranqt da kandidatstvat,idealni sa za slugini.Samo trqbva da im zalepqt ustite.Tolkova sa prosti,zlobni i zavistlivi.6te umrat ot qd ,4e Lili i Bobi sa zaedno i jiveqt razko6no.
35
0
 
0
 
! Отговори
Nord преди 16 години
Колеги, някой да знае начин за жръзка с тез трите безмозъчни същества?? имейл или несхо такова, или пък ако имат профил в некой от сайтовете за запознанства? Много искам да изкажа личното си мнение за тях, лично да им го предам! Това ми е мечта направо, сигурно имате някаква представа за това което ще им кажа.... Ей такива като тези папуди, излагат майка България!!! Някой требва яко да ги настъпи, и да им смачка фасона. Има ли чоивек който мисли че тези трите притежават някакви минимални умствени възможности?? То е ясно че са ***, за сметка на това и грозни! Аз не мога да си предствя как са ги допуснали до телевизията въобще? Сигурно не са обърнали внимание на това как говорят, как се изразяват и т.н. Пази боже от такива същества- ***, грозни и руси, и с голямо самочувствие....
34
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 16 години
Защо се обръща внимание на три *** патки.Да си куткудякат във ваната.:-))))))))))))))
33
0
 
0
 
! Отговори
pi4 преди 16 години
Ако бяха възпитани и малко по сдържани, никой нямаше да им се подиграва. Но не може да си толкова ***, и да имаш това самочувствие, все едно си постигнал много в живота. А това, че още не са мутреси има време, скоро ще свършат парите.
32
0
 
0
 
! Отговори
Dancho преди 16 години
za tqh moito mnenie e 4e naistina ne znaqt nai prosto kakvo zna4i SUSHTESTVITELNO IME tova shte ti kaze dete ot purvi klas kakvo zna4ino qvno tolkova sa u4ili sa hodili po kafetata bqgali ot chas i nad tqh nqmalo koi da gi kontrolira i sa stanali za smqh pred chqla Bulgariqte mislqt 4e svetut im se vurti okolo krakata
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз пък им се радвам, че си имат мечти и че те не са да са мутреси и видни ***... Опитват, учат, явяват се на изпиити. Ами БРАВО!!!Не се пресмивайте на мечтите на другите...
30
0
 
0
 
! Отговори
Martin преди 16 години
ZLE SA ! opff..