Гол протест

Американската актриса Ева Мендес се съблече гола; протестира срещу дрехите, изработени от животинска кожа
7 дек 2007 11:01,
29
Гол протест
Eва Мендес. Снимка: popcrunch
Ева Мендес е последната знаменитост, която се съблече за целите на сдружение ПЕТА.

Американската актриса, позната ни от филмите „Хитч“, „Призрачен ездач“ и Бързи и яростни - 2“  подписа петицията на сдружението, което се бори  за забраната на носенето на дрехи, изработени от животинска кожа.

„Искам хората да знаят, че има и други възможности. Да убиеш животно и после да го носиш върху себе си е ужасно. Необходимо е да се проявява уважение към всяка форма на живот“, казва Мендес.

Актрисата разказва как преди години, на премиера в Ню Йорк се била облякла в кожено палто. Тогава от ПЕТА й изпратили гневно писмо, осъждащо безотговорното й облекло.

 „Бях толкова впечатлена, че обещах на организацията и най-вече на себе си, че повече няма да нося кожи – нито на червения килим, нито където и да било другаде“, завършва Мендес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 16 години
oops
7
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 16 години
Parvo ne znaesh, dali ne e vegetarianka i vtoro ako statiata beshe "Eva Mendez stanala vegetarianka", nadali tolkova hora shtiaha da ia otvoriat i prochetat.A osven tova za koji se ubivat izkliuchitelni redki jivotni, a za hrana jivotni otglejdani za tazi cel, koito opredeleno ne sa na izchezvane. Osven ako ti ne jiveesh niakade v gorata i ne lovuvash, za da se prehranvash.
6
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Точно пък ГОЛ протест.Много ми звучи комерсиално...Да беше обявила,че ще става вегетарианка !?, като е толкова солидарна.
5
0
 
0
 
! Отговори
Uff преди 16 години
Пише се "купувам", а не "копувам".
4
0
 
0
 
! Отговори
Uff преди 16 години
Пише се "убиват", а "обиват"
3
0
 
0
 
! Отговори
mause преди 16 години
Твойто кожено яке е направено от телешка кожа... и да не си копуваме такива якета, пак ще убиват тези животни защото ги ядем... Идеята на ПЕТА е да не се избиват дивите животни само и единствено заради техните кожи.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз се чудя как е възможено заради някаква кожена дреха хората да обиват животни.Това е не морални и не етично !
1
0
 
0
 
! Отговори
Maffi@ преди 16 години
Taка е но аз не мога без кожените си якета! Обаче сега пробвах и си купих едно на Springfield ,което е като кожено не може да го различиш и много му се кефя