Плугчиева: Приказките на Борисов са дребен популизъм

“Не само София, а още 55 общини в България имат нужда да бъдат изградени депа за обработка на отпадъци”, отбеляза вицепремиерът
12
Плугчиева: Приказките на Борисов са дребен популизъм
Снимка: БГНЕС

Като евтин и дребен популизъм определи вицепремиерът Миглена Плугчиева изказването на столичния кмет Бойко Борисов, че ще стовари софийските бали с отпадъци в центъра на града.

Според нея  колкото по-малко се политизира проблемът със столичния боклук, толкова всички ще работят по-бързо и ефективно.

“Не само София, а още 55 общини в България имат нужда да бъдат изградени депа за обработка на отпадъци”, каза Плугчиева.

Липсата на комуникация между областните управители, кметовете и държавните институции е в основата, които среща местната власт при работата по проекти от европейските фондове, отбеляза вицепремиерът.

Миглена Плугчиева участва в среща в Международния панаир с областни управители и кметове на общини от Южния централен район, обхващащ областите Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали.

На срещата се обсъждат проблемите, свързани с подготовката и с осъществяването на проекти, финансирани от европейските структурни фондове.

Акцентът е поставен върху използването на тези средства за подобряване на икономическото състояние на Южния централен район.

Меглена Плугчиева добави, че за периода 2007 – май 2008 година са сключени договори за едва 94 милиона лева по оперативните програми.

Тя поясни, че благодарение на усилията на цялата държавна администрация има наваксване от изоставането и привличане на повече средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бат Бойко Борисов - *** от Банкя
10
0
 
0
 
! Отговори
PPP преди 15 години
Бойко ***!
9
0
 
0
 
! Отговори
писна ми! преди 15 години
За балчишката превъзходна от кадрото горе си спомням един свеж коментар от форума:"Ако не беше прегърнала партията-столетница - до днес щеше да снове между ЛИГЕНЯ и ДУМАТИТУ "...
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
София не е община. Има община "Столична", рзаделена на 23 района и още поне 20 кметства.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе писна ми от тия Бойкови изцепки. Вече стана за смях с тоя ***. Като е некадърен да си оправи *** в София, къде се напъва да взима властта и да управлява страната. Въздух под налягане е Бойко. Има една приказка, че на крива ракета космоса й виновен. Та и неговата такава.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като почне да складира балите на жълтите павета, ще видим дали такка ще мисли тая...
5
0
 
0
 
! Отговори
демократ преди 15 години
СЕ РАЗВИХРЯ.Милата тя,като е завършила "Горско стопанство" в Лесотехническия институт - чии го търси в правителството при другите некадърници?! Тази партия на "светлото бъдеще" все такива кадри е изродила.Съсипаха България и я изложиха пред света "милите" другари!
4
0
 
0
 
! Отговори
ako преди 15 години
Ако трябва да предпочитам между Бойко и тази селска наистина звеноводка, предпочитам Бойко, защото е човек на действието на не на *** лозунги. какво е направила тая, че критикува? Едно голямо нищо, но за наша сметка ... Айде да се измитат, че ми писна.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много скъп популизъм. Френски ключ - всичко хваща и от всичко разбира. Аман от такива разбирачеви. Като и гледам сурата направо си е за мис звеноноводка
2
0
 
0
 
! Отговори
мутродемокрация преди 15 години
Утре като яхне България,и гледай какво става...
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Верно, е, Бойко Балата *** е евтин популист и нищо повече! *** като градинска лейка!