Търсиш готино момиче? Бегом в гей клуба

Хю Джакман свалял мацки в заведения за хомосексуалисти
28 ное 2008 19:20, Петя Славова
32
Търсиш готино момиче? Бегом в гей клуба
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хю Джакман, който измести колегата си Джордж Клуни в класацията на списание “Пийпъл” за най-секси мъж, призна, че докато е бил млад, е свалял мацки в... гей клубове.

Австралийският актьор посещавал гей заведения със своя най-близък приятел, защото там било най-лесно да се “свалят” момичета:

„Може би не трябваше да казвам това, но когато бях на 19 години, двамата с приятеля ми ходехме на гей фиести, където 80% от хората бяха гейове, 18% - девойки, на които им е омръзнало, че приятелите им ги малтретират, а останалите 2% бяха „свалячи“ като нас“.

Иначе Джакман се радва, че е спечелил титлата за най-секси мъж. Пред телевизия MTV той заяви, че иска да я извоюва още няколко пъти.

Или поне още веднъж. Като Брад Пит – избран два пъти за най-секси мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
egati преди 15 години
Интересно, значи само свестните мъже и жени не ходят по дискотеки ? Но ти си ходил ? Нали знаеш по тази логика какъв би трябвало да бъдеш ? Хйде не си вкарвай автогол, няма човек който да не е ходил.И разбира се , че не говоря за тези жени, които вече са заприличали на част от обзавеждането от постянно киснене по дискотеки.Предлагам ти съвсем *** (научен ?) експеримент. Купи 10 картички, на които да пише нещо хубаво, примерно "Приятен ден" или "Живота е хубав, забележете го" или нещо, което ти хареса.Застани някъде, наблюдавай жените които минават, избери си някоя от тях, и я подари, като кажеш нещо мило. Примерно "Стори ми се тъжна, но дали си струва да си такава ?"Наблюдавай им реакцията. Разбира се, ще има такива (за които ти говориш), които ще те изгледат с пренебрежени , или ще се надуят с риск да се пръснат ... преброй ги с знак минус. Но ще има и такива, които ще се усмихнат и ще им стане приятно ... това са хубавите жени. Които забелязват и се радват не само на пари или трицепси.Ако имаш време и (научно?) желание, можеш да разшириш експеримента. Да го направиш веднъж пред библиотеката, и веднъж пред салон за маникюри, примерно. Резултата ще те изненада, повярвай ми.Да не говорим, че света е малък, и след време, като срещнеш някое от девойките, която се е усмихнала на жеста ти, тя пак ще ти се усмихне. И тогава хич да не ми се опрвдаваш с липса на пари и шкембето си.
10
0
 
0
 
! Отговори
free преди 15 години
ako toq e nay-sexy, to i az vlizam v klasaciqta za jeni... 4e v bg diskoteka bez usiliq 6te namerq 100 pyti po-KRASIVI myje! a za angli4ankite - day im ne6to po-4erni4ko i primirat, hahah!!!!!!!!!!!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 15 години
Ако нямаш пари/мускули ще чукаш веднъж на 10-20 години по случайност някоя изпаднала. Не знам къде ги тия жени - хем хубави хем оценяват свестните мъже. Сигурно не ходят по същите места където свестните мъже, а по дискотеките - така че пак стигаме до извода че търсят пари и фитнес манияци - надувки и празноглавци. Да не си сънувал нещо и да си се субъдил с пръсти в контакта? :)
8
0
 
0
 
! Отговори
egati преди 15 години
Ти наред ли си ? Че какво не им е наред на българките ? Нито ти трябват бицепси, нито ти трябват пари. С бицепси, или с пари, лесно ще привличаш внимание и ще ти се лепят ... ако си мързелив, и така става. И ако харесваш такъв тип жени, разбира се.По дискотеките, по улиците, БЪКА от хубави жени. И им трябва съвсем малко добро отношение, а не пари или бицепси, за да те забележат. И са по интересни от "лепките". Обикновенно - и по-красиви, просто не са с пола - колкото колана ми.От към икономика, или пък от към политици можем да се оплакваме. Ама от към жени ...
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре е уцелил съотношението. Баш така си е.
6
0
 
0
 
! Отговори
Star Svalyach преди 15 години
Лесно е да си савляч на мадами когато наоколо бъка от . Я ела в някоя българска дискотека, че да те видя. Тук трябва или да си много добре откъм бицепси, или да си много напред с парите /поне за сега е така/ и всички мадами са твой. Е, ако те тегли към - има колкото ти душа иска.
5
0
 
0
 
! Отговори
12ez преди 15 години
кое му е грозното? пич изглежда
4
0
 
0
 
! Отговори
nadan преди 15 години
Във филма е гримиран. Освен това нали знаеш, че филмите подлежат на обработка, минават през компютрите. Тук поне е истински, без грим и без да е в роля. Ако го погледнеш ще видиш, че си е грозен. И ако го видиш някъде в дискотека едва ли ще го погледнеш. Освен ако не си дрогирана. Виж Роберт Де Ниро е ммммм. Макар и 64. Излежда по-добре от този по-горе.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На снимката е кофти. Гледай го в VAN HELSING и тогава се изказвай.
2
0
 
0
 
! Отговори
nadan преди 15 години
Този е грозен като смъртта. Как може да вземе титла. Той дори не трябва да участва в класация. При това е и кривоглед. Но явно корупцията е не само в България.
1
0
 
0
 
! Отговори
няма базик преди 15 години
Без базик но и в Англия е така супер много готини момичета ме викат да ходя на гей заведения .. много се кефили да гледат здрави мъже как се целуват АЗ ПАДНАХ като го чух ...