Джоли – жената, заради която може да избухне война

Класация хвърли ябълката на раздора, за да намери новата Елена от Троя
15 апр 2009 07:09, Петя Славова
57
Джоли – жената, заради която може да избухне война
Най-красивата: Джоли. Снимка: БГНЕС

За пореден път читатели избраха коя е най-красивата жена на света.

Списъкът с красавици този път бе подреден от читатели на американското списание Vanity Fair.

Авторите на класацията хвърлиха ябълката на раздора, като се опитаха да открият новата Елена от Троя.

Допитването имало идея да разбере заради коя жена може да избухне война.

Отговорът се оказа повече от категоричен. Победителка стана Анджелина Джоли, която събра 58 процента от гласовете.

След нея в класацията застана моделът Жизел Бюндхен, която набра 9 процента от анкетираните.

Третото място зае Холи Бери с 4 процента.

Жените, които се състезаваха за титлата “най-красива в света”, са били общо 19. Там намират място и дами със синя кръв като кралицата на Йордания – Рания.

Още една от избраничките е свързана с политиката. Става въпрос за съпругата на френския президент Карла Бруни.

В списъка присъстват и имената на Бионсе, Кейт Бланшет, Дженифър Конъли, Пенелопе Крус, Катрин Деньов, Скарлет Йохансон, Ел Макферсън, Кейт Мос, Гуинет Полтроу, Бар Рафаели, Фрейда Пинто, Наталия Водианова, Кери Уошингтън.

Джоли, която е майка и на шест деца (три осиновени и три родни), неведнъж е оглавявала подобни рейтинги за най-красива жена в света. Съвсем скоро тя стана и най-секси мама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
защото мъжете се увличат по марката и стандартите,а не по съдържанието.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-красивата от тези красавици е Рания, кралицата на Йордания и никой не може да ме убеди в нещо друго.
35
0
 
0
 
! Отговори
Бела преди 15 години
Аз харесвам и Джоли и Наталия Воднянова, но за мен е много странно, че често пропускат в такъв род класации истинската красавица Шарлийз Терон, жена с невероятно магнетичен чар и излъчване! А също пропускат и Моника Белучи, а лансират кран.ти като Карла Бруни например?
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
защо?уроци ли ще ми давате?грешката бе неволна.за друго не можахте ли да се захванете?
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ако беше мъж щеше да воюваш за нОкол или Никол Кидман ? Научи се да пишеш .
32
0
 
0
 
! Отговори
sema преди 15 години
за нокол кидман съм абсолютно съгласна.за нея бих воювала:))),ако бях мъж разбира се
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ех, 26, така е кат живее човек на село и не е запознат... Кака ти Джоли си е оперирала носа предвидливо, още в тийнейджърска възраст - преди да почне кариерата си. А наскоро гледах нейна снимка в сайт за пластични операции има белези доста солидни и зад двете уши. Така че тва с естествената красота можеш да го позабравиш.Технически погледнато - съвършената красавица от всяка една гледна точка е Никол Кидман. Жалко, че това е студена красота, без чар... Все пак това е съвършената красавица. Няма и един грам грозота по тая жена (за разлика от Джоли и всичките "красавици" изброени по - горе - каква красавица пък може да бъде примерно Гуинет Полтроу, която успешно може да изиграе плашилото в Алиса в страната на чудесата и без да слага подходящ за целта грим?!)
30
0
 
0
 
! Отговори
На Гнева Детето преди 15 години
Хаа смееех Джоли не ставала.....ахахах смееех ама кой знае колко злобарки сте си изплющяли на Кака си Джоли... супер естествено,магнетично дори и бих казал первезно излъчване има... всеки си има вкус...верно има и други красавици:Джесика Алба,Скарлет Йохансон... и т.н. но Анджелина Джоли ще си остане емблема завинаги,независимо дали ви харесва или не!
29
0
 
0
 
! Отговори
sema преди 15 години
задължена е да изглежда наистина добре в името на успешната кариера и брак,което и прави чест.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Минала, не минала поне не й личи и изглежда наистина добре. За разлика от други, които са доста фалшиви!
27
0
 
0
 
! Отговори
sema преди 15 години
"И най-важното - естествена красота."-минала е през естетична хирургия,не заблуждавайте
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Джоли наистина е много красива.И най-важното - естествена красота.Тя дори и без обикновен грим е просто замайваща.За съжаление, изключително рядко се среща това в наши дни.Всички *** пу*ки си мислят, че като си сложат 1 кило силикон в устните , 10 в г*рдите и 100 кг. грим по лицето стават супер красавици...А тука като чета коментарите, виждам че идеала за повечето от вас е 1.60 с къси и криви крака, но ествено на 10 санта токове, миниатюрни гърди, в които обаче има 10 кила силикон , устни като на котка, но ест с 1 кило силикон.Това е просто жалко..
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 21- словореда ти е толкова селски, че нищо друго освен това, че ти си една от същите селянки, не ми идва в главата. А между другото, по селата има наистина много готини мацки и най-вече не са предвзети и не са материалистки като някои
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Анджелина е СТРАХОТНА жена! Не знам какви мъже са тези, на които тя не им харесва!?! Дали има или не по - красиви от нея е доста спорно, все пак всеки си има вкус. Неоспорим факт, е че тя има уникално излъчване. Не може да я видиш и да не я запомниш или да не се открои от другите. Евала й правя, че направи и Брад Пит луд. Той си го заслужава. Като човек проследи биографията му му става ясно, че Брад е наранил и изоставил всяка една жена в живота си...освен Анджелина! Това говори за нея достатъчно.
23
0
 
0
 
! Отговори
сема преди 15 години
на някои не им се харесва,защото не е блудкава хубавица.щом ще правят война за нея,поне да бе руса:)))има нещо магнетично в нея,някак те привлича с поглед.твой избор дали ще и"обърнеш внимание".но на война за нея едва ли бих тръгнала,ако бях мъж:)
22
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 15 години
mnogo si e hubava jenata za godinite i tova 4e e rodila 3 deca ima zna4enie vsqka jena bi iskala da izgljda taka
21
0
 
0
 
! Отговори
говедарин преди 15 години
Глеи глеи кви ора имало в тоа форум? На един не му аресва Джоли... Гроздето е кисело маи? По ви аресва да си лангъркате пъпчивите дебелогъзи селянки а? Друго си е кат ги фанеш отдоле и да напълниш шепата с вуна...
20
0
 
0
 
! Отговори
Lorena преди 15 години
na men puk ve4e mi pisna ot brandjelina!!!! samo djoli, krasiva e da, no stavat dosadni ! na men mi haresva mn Katrin Zita Djowns - mn e krasiva estestvena i ne toolkova nadmenna kato mis Djoli! kude e tq ?
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хубава е , но не е най-хубава. Определено 100% по-хубава от нея е главната героиня от сериала "1001 нощи" Шехерезада. Не съм виждала и чувала мъже да бягат в къщи, защото дават филм с Анджелина Джоли , но за Шехерезада мъжете ,ако са пропуснали една серия през деня, стават сутрин в 5 часа , само и само да я гледат, разбира се сериалът също е много смислен ...
18
1
 
0
 
! Отговори
Р. преди 15 години
No 14 - не позна :) Мразя чалгата, а като я спомена ами то визията на Джоли си е 100% чалгарска. А иначе на въпроса ти - много харесвам например Изабел Аджани, Никол Кидман и т.н. А в Джоли има нещо изкуствено а като човек е пълна отврат.