Почна се: Децата на Майкъл Джексън не били негови

Бившата му съпруга Деби Роу твърди, че забременяла от донор
29 юни 2009 15:52,
48
Почна се: Децата на Майкъл Джексън не били негови
Снимка: БГНЕС

Бившата съпруга на Майкъл Джексън Деби Роу заяви, че певецът не е биологичният баща на децата си, пише в днешния си брой британският таблоид News of the world.

След смъртта му сирачета останаха 12-годишният Принц Майкъл, 11-годишната Парис Майкъл Кетрин и 7-годишният Принц Майкъл Втори.

Най-малкото дете е родено от сурогатна майка, която Майкъл никога не бил виждал.

В ексклузивното си интервю бившата мисис Джексън признава, че децата били заченати от „неизвестен донор”.

Джако се чувствал много самотен след раздялата си с Лиза Мари Пресли и „безумно искал деца”, разказва още Деби.

За да осъществи мечтата си, Майкъл не само че се оженил за нея, но й изплатил значителна сума.

„Аз получих за това пари. Родих му децата и повече няма да ги видя”, казва тя.

Краля на поп музиката се запознава с Роу по време на една от пластичните си операции. Тогава тя работи като асистент на дерматолога, който се грижи за Майкъл.

По време на бракоразводното им дело Роу се отказва от родителските права върху децата си.

Междувременно стана ясно, че майката на Майкъл – Катрин Джексън, иска да вземе попечителство над децата.

Още по темата
26 юни 2009 01:56
318
Краля на попа Майкъл Джексън почина два месеца преди да навърши 51 години.

Късно през нощта на 25 юни той бил откаран по спешност в болница от медицински екип към пожарната в Лос Анджелис, които първи пристигнали в дома му.

Лекарите го открили бездиханен и опитали да го реанимират. Сърдечната му дейност била спряла и медиците не успели да го съживят въпреки едночасовите си усилия.

След като първата аутопсия не успя да изясни причините за смъртта на 50-годишния Джексън, семейството му поиска да бъде извършена втора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
omfg.. kato nqko ne znaqt po dobre da ne govorqt... purvo 6te vi kaja 4e debi ne e maika na decata, tq samo gi e iznosila, qicekletkite sa na druga jenai vtoro ve4e e potvurdeno s testove 4e decata SA NA Michael
46
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
Michal Jackson be6e edin velik 4ovek niama6e drug kato nego ima6e strahoten glas i be6e dobar kolko darenia ikalze e pravel setete se parvo za tova i posle pi6ete komentari.
45
2
 
1
 
! Отговори
елена преди 14 години
да бе не са от него. особенно малкият сладур, който му е одрал кожата. големият син също в очите прилича на него. а момичето определено прилича на майката. разгледайте снимките и ще се уверите.
44
0
 
1
 
! Отговори
стан преди 14 години
CNN при прякото предаване на траурната церемония.
43
0
 
0
 
! Отговори
продължение преди 14 години
Що ли ми се струва, че тези хора, които са дали мило и драго да изфабрикуват такова обвинение, само и само с цел да спечелят някой друг милион долара, няма току-така да се издадат. Още повече, че щом го направят най-малкато ще трбява да върнат парите, харчени с удоволствие вече 16 години, ако не ги линчуват преди това.Защото за мен това са изфабрикувани обвинения, как иначе може да се коментира факта, че изобщо не се е стигнало до дело, а бащата на този Джордан директно е отишъл да иска пари
42
0
 
0
 
! Отговори
муа преди 14 години
Ти изобщо видя ли, че детето е в кавички?И просто вземи малко се поразрови из мрежата, прочети ния блог, след това ела пак да си поговорим, че да не се изказваш неподготвен. Вярно, да-не е слух, а чиста измислица. Не случайно никъде по телевизиите не се разпространява. Вчера май някаква БГ телевизия се е излъгала да го каже, но после нито една било то българска или световна не го е потвърдила. Ако беше истина, представям си каква истерия щеше да настане. Пък и как я мислиш ти тази работа
41
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
детето?ми то не е вече дете,а си е мъж на 29 г. и не е слух!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
муа преди 14 години
Тва за расата пак са поредните слухове, които нито са потвърдени, нито са отхвърлени. Човека е страдал от болест, причиняваща депигментация на кожата. Много по-склонна съм да повярвам на тази версия, тъй като не вярвам да има човек на света, .който само за да се избели би се орезилил така. Това за заel doradoата жена - нещо ми се струва, че май тя си е тръгнала, че и децата му е оставила (вероятно срещу солидно заплащане). "Детето" което се отмята от обвиненията си - не е истина, а чист слух
39
0
 
0
 
! Отговори
* преди 14 години
Това беше един от малкото певци, който имаше страхотни песни за световния мир и опазването на околната среда. Творчеството му е уникално през всичките му периоди, шоуто му винаги е било страхотно, а клиповете - едни от най-добрите. Тези, които го плюят са нещастници.
38
0
 
0
 
! Отговори
SLunce преди 14 години
До 32.Коя телевизия потвърди, че момчето се извинява и не е било изнасилено на Майкъл Джексън? По коя тв го гледа това?
37
1
 
0
 
! Отговори
Л.П. преди 14 години
ОТ ВСИЧКО НАПИСАНО ДОТУК, СТАВА ЯСНО ЕДНО : ЛАБОРАТОРИИТЕ ЗА ДЕЦА И СДЕЛКИ НА М. ДЖЕКСЪН, ОТВРАЩАВАТ НОРМАЛНИЯТ РАЗУМ. ЗАЩО ТОЗИ МЪЖ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ПОП- ЗВЕЗДА, НЕ МОЖА ДА СЪЗДАДЕ ДЕЦА ПО НОРМАЛЕН НАЧИН ? НО НАЛИ И БОГОВЕТЕ СЪЗДАВАТ СИНОВЕ ПО НЕНОРМАЛЕН НАЧИН, В ЛАБОРАТОРИИТЕ НА УМЪТ.
36
0
 
0
 
! Отговори
22 преди 14 години
не са чисто бели,бьркате.Но какво значение има,нали са негови,биологичен или не може да се докаже,но що за простаци,всичко да омаскарят,за пари или слава...
35
0
 
2
 
! Отговори
Беатриче преди 14 години
когато единия родител е чернокож,просто е невъзможно децата на тази двоика да са чисто бели---на Барак Обама например маика му е бяла
34
0
 
0
 
! Отговори
22 преди 14 години
имахме една икона/не само като певец и музикант,неповторим танцьор/,а и душевно,но някой направи ли си труда да го разбере,няма толкова чисти хора като него.И сега колко кал...да ,светьт е шарен,слава богу че обичащите го и страдащите за неговата ранна кончина са мноого...
33
0
 
0
 
! Отговори
4544 преди 14 години
Не бъркайте личния живот, с професионалния! Сега какви ли не, абсурдни факти ще видят бял свят. Не съм фен на MJ, но мир на праха му, хора сме все пак!
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дайте да се разберем - като музикален талант той беше принц, крал и даже бог, обаче в личен план, като човек май не е бил чак толкова готин - предаде расата си, зарязал е брутално жената която му роди деца (спрял е да й говори и да я вижда тутакси след като е разбрал, че не става вече за крава), детегледачката се е опитал да натопи, че е откраднала едни 4 милиона, които взел назаем и не можел да върне... Все пак днес една телевизия съобщи, че детето обвинило го през 1993 е оттеглило обвиненията
31
0
 
0
 
! Отговори
22 преди 14 години
още един повод да му се вьзхищавам,той е принца,който не ще разберем,не сме дорасли,затова си отиде,бил е много самотен и неразбран.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДНК спокойно може да се извлече от мъртъв човек (който не е обгорял примерно, та да направи задачата трудна). Мисля и от кръвта няма проблем, но със сигурност - косата, обаче задължително косми с корени. Само че кой има интерес да доказва по съдебен ред, че това не е бащата?! До такива тестове никога няма да се стигне. Смятам обаче, че само много наивен човек може да смята, че тези цели 3 и то чисто бели деца са негови. Да беше поне едното черничко...Но той, завалията, се срамуваше от цвета си..
29
1
 
0
 
! Отговори
от 28 преди 14 години
Ако беше любящ баща, нямаше да се отрови с наркотици и да разбие сърцата им на възраст, в която толкова се нуждаят от него. Щеше да има стимул да продължава да живее, за да направи техния свят по - хубав, да си прави музиката и поне малко да се нормализира. Всеки любящ родител знае за какво говоря.
28
1
 
0
 
! Отговори
от 27 преди 14 години
Изглежда силно обидена и от факта, че след като е станало ясно, че по здравословни причини не може да ражда повече, той я е зарязал много брутално, и тя е трябвало да се откаже от децата си. Някои от коментарите на хората казват, че тя е майка, но само биологична, а той не е физиологически баща, но е истински баща. С което не съм особено съгласна. Според мен той си е купил играчки да си играйка в свободното време.