Обвиняват актрисата Деми Мур в кражба на чуждо тяло

В снимки за списание "подобрили" образа й с чуждо тяло
26 ное 2009 12:28,
75
Обвиняват актрисата Деми Мур в кражба на чуждо тяло
Колаж: Dnes.bg

Около снимка на холивудската актриса Деми Мур, публикувана на корицата на списание "W", се разгорещи невиждан скандал.

Много от читателите на списанието са убедени, че дизайнерите му, за да "подобрят образа" на актрисата, са взели готов модел, готово тяло.

Те просто съвместили главата на Мур с тялото на полския супермодел Ана Рубик.

Както пише The Daily Mail, първите обвинения в кражба се появили в блога "Oh No They Didn't" и дискусията по темата бързо се разпространи в интернет.

Твърденията са, че шията, ключицата, бедрата и ръцете на Деми Мур в списанието са идентични с тези на тялото на Рубик.

Актрисата реагира доста бурно на тези обвинения, като написа в микроблога си в Twitter:

"Бедрата ми не са били подлагани на корекции с фотошоп, това е просто ефект от движението. Нима никой от вас не вижда това? Идиоти!"

В същото време известният лосанджелиски фотограф Антъни Ситрано заяви, че е готов да даде за благотворителност 5 хиляди долара, ако Деми Мур успее да докаже, че снимката на корицата на "W" не е обработвана.

Представители от списанието твърдят, че "не са правили нищо необичайно със снимката на актрисата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
0
 
! Отговори
razpo преди 14 години
abe spec demi li nqma tqlo e :D :D ti si zle bate
73
0
 
0
 
! Отговори
Спец преди 14 години
Деми Мур има грозно, мускулесто тяло. Може само да си мечтае за такова на манекен. Сори, природата на едни дава, на други не. Тя е от вторите. Да не говорим, че и в лицето не е нищо особено. Добре, че са естетическите хирурзи!
72
0
 
0
 
! Отговори
Om Ram преди 14 години
Това наистина не е Деми Мур, освен ако в последно време не страда от анорексия. Деми Мур е стегната, атлетична жена, със здраво и силно женско тяло, а не самоходен скелет.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мегън фокс път точно е много месесто кюфте,джесика алба също е възпълна и изобщо нямат нищо общо с красота и класа като Анджелина Джоли или Диляна Попова.
70
0
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
64, какво да се лъжем - повечето дизайнери са хомосексуалисти. А като видя снимката на манекенката, като погледна изпъкналите жили и ключици и особено тазовата кост, която се подава като шип - ми става лошо.Не се заблуждавай, аз харесвам слаби жени. Обожавам начина, по който изглежда Мегън Фокс, Джесика Алба, Анджелина Джоли, Диляна Попова, Таня Илиева и още много. Но от никоя от тях не стърчат кокали и жили.
69
0
 
0
 
! Отговори
ау! преди 14 години
Тя направо е заприличала на Шер!
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не само тялото е подменено, ами и по лицето доста е пипано с фотошопа, ако не пишеше деми мур, щях да я помисля за онази актриса от "приятели", сега и забравих името
67
0
 
0
 
! Отговори
master преди 14 години
нека да е кльощава! дайте я насам пък ние ще си я захраним ха ха ха :)
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе каквото и да си пишете тук, много ясно е че кльощавите жени за за предпочитание пред яките. Да не говориме, че много рядко се срещат хора с такива тела, като на снимките отгоре - повечето са дебели и разпуснати
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По-добре кльощави, отколкото нелицеприятни *** като нашите фолк певици. На запад поне имат някакви стандарти за красота(с които не съм съгласен де), за разлика от тук, където всяка изрусена *** с фон дьо тен е красива.
64
0
 
0
 
! Отговори
bestone преди 14 години
63 si4ki dizaineri li sa pedali 46 .. dale4 ne si prav nito e za nqkolko godini nito e ne6to malovajno kolko modeli posle sa stanali primerno aktrisi ili sa se razvili v drugi nasoki blagodarenie na tova 4e sa bili modeli ... + nz kakto vinagi pokazvate zloba i zavijdate li (jenite) ili pyk myjete ste prekaleno komplexirani 4e nikoq macka ne vi vrazva .. i po4vate si vtalpqvate 4e ne haresvate slabi4kite ... dano ne sym prav :) vseki bi predpo4el slabo momi4e otkolkoto nqkoq zakryglena
63
0
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Че е сложено друго тяло под главата на Деми Мур - то е очевидно. Само "Ангелите на Чарли" да гледаш, виждаш, че нейната структура е атлетична, добре развита, има си всичко - ханш, талия, бюст.А истерията по анорексичките е ясна - дизайнерите ги харесват такива, а актрисите и певиците след това решават, че така трябва. Дизайнерите си падат по ходещите скелети, защото им напомнят на момчета - никакъв ханш, почти липсващ бюст, няма талия.
62
0
 
1
 
! Отговори
misho преди 14 години
*** дебелите ***! Защо не отслабнат малко, преди да се снимат по кориците на списанията!!
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ami ibai cocolan sy6o e 4esto sre6ano qvlenie:)bireniqt korem na edin myg se zaki4va dobre ot edrite bedra na nqkoq cocolana.kvit sa si prosto:)
60
0
 
0
 
! Отговори
кларита преди 14 години
Кошмар! Само им погледнете ставите - като топузи. А Деми Мур си е много хубава, освен, че е и супер талантлива. /"Сливането" с Майкъл Дъглас/
59
0
 
0
 
! Отговори
дизайнер преди 14 години
Нищо необичайно,наистина-процедурата отнема около 1 час максимум за челна корица и 5 мин за средна страница:)))
58
0
 
0
 
! Отговори
Анани преди 14 години
До : Просто един мъжКритерии всякакви, имах пред вид, че според мен много от младите девойки са или твърде слаби, или твърде разпуснати. Аз на тийнейджърска възраст си бях нормална. Нито слаба нито разпусната.
57
0
 
0
 
! Отговори
природа преди 14 години
Има ли естествени жени още и котират ли се те?Не сме ли ние тези,които се захласваме по силиконките с празни глави и подменяме стандарта със слаби ,стройни и фини жени,пък били те изкуствени?
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В лицата биват / ако забравя за фотошопа / но в телата са като зомби .Трудно ми е да си представя що за хора са тези болни извратеняци които налагат такъв модел за красота
55
0
 
0
 
! Отговори
yann@mail.bg преди 14 години
Абсолютно си прав!No comment!