Филип Киркоров с барета, че и с плисирана пола

Така руският шоумен шашна публиката в Юрмала
28 юли 2010 21:13, Елка Василева
76
Филип Киркоров с барета, че и с плисирана пола
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Филип Киркоров не се уморява да удивява поклонниците си с ексцентричните си постъпки.

Този път той "порази" прибалтийската публика.

На откриването на конкурса „Нова вълна – 2010“ в Юрмала, Латвия, Филип Киркоров не само че се появи, облечен с пола, но и показа бельото си пред публиката в многохилядната зала „Дзинтари“.

Хитът на Филип Бедросович, наречен „Циганизация“, стана най-разтърсващият номер от галаконцерта при откриването на фестивала.
 
43-годишният певец се държа на сцената, като че е поне двойно по-млад, а сценичният костюм на Киркоров – плисирана пола и кокетна барета, се превърна в хита на вечерта.

„Обичам да впечатлявам хората с новите си образи, мисля, че този път успях. Да, костюмът ми е смел, но той абсолютно точно предава настроението на песента“, каза Киркоров пред Life Showbiz.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: Филип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
3
 
! Отговори
jasemi преди 13 години
Това под шапката перде ли е?
67
0
 
4
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
"Филип Киркоров с барета, че и с плисирана пола" - някой да е изненадан от това ;)
66
2
 
16
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Истинските музиканти завладяват публиката без излишна екстравагантност - примерно Moonspell, Hypocrisy бяха с доста скромни черни дрехи и пак завладяха публиката в Blue Box. Също My Dying Bride в Солун бяха с доста скромни черни дрехи само Aaron Stainthorpe беше с кафява риза и пак завладяха публиката в Block 33 и т.н.
65
4
 
10
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Какво общо има полата и сексуалната ориентация на Филип Киркоров?Той е артист и влиза в различни амплоа,роли,трябва да забавлява ,да е интересно,смешно.Освен това по въпроса за ''гейството'' му -някой да го е виждал с мъж в леглото или да го е снел?И си е негова работа с кого спи.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
травестунгер
63
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма ли да се вземат вече с Драго Чая?
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази снимка уби децкото в мен
61
5
 
7
 
! Отговори
ХР преди 13 години
Гледах го по канал-1 наистина беше грандиозно шоу.Киркоров и балета му с парчето "диско,диско партизани" буквално взеха акъла на консервативната постсъветска публика.За облеклото му просто няма думи,трябва да се види!
60
2
 
12
 
! Отговори
oho преди 13 години
Да си преименува песента на "Педализация"!
59
0
 
5
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Новините,които достигат до нас от страната, са винаги по-подробни и по- обстойни.Още повече,ако са политически,а това е мимолетна новина с развлекателен характер.
58
8
 
12
 
! Отговори
АЛФ преди 13 години
НЕВЕРОЯТЕН ПЕВЕЦ И ШОУМЕН.НЕ ГО СРАВНЯВАЙТЕ С НАШИЯ ***.РАЗЛИКАТА Е ОТ ТУК ДО ЛУНАТА.ТОВА ,ДАЛИ Е ГЕЙ СИ Е НЕГОВА ЛИЧНА РОБОТА,ДРАГИ МИ КОМПЛЕКСАРИ.
57
8
 
6
 
! Отговори
АЛФ преди 13 години
ЗАЩО ДА Е ГЕЙ.ПРОСТО ДОБЪР АРТИС И НЕ ГО СРАВНЯВАЙТЕ С НАШИЯ ***.РАЗЛИКАТА Е ОТ ТУК ДО ЛУНАТА.НЕВЕРОЯТЕН ПЕВЕЦ И ШОУМЕН.
56
3
 
8
 
! Отговори
Pin преди 13 години
Ексцентричен е щото е богат. Ако нямаше пари щеше да е най-обикновен ***.
55
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Ок, но все пак сигурно си събрал информация за този случай, поне от две други места, новарски сайтова, телевизии или вестници. А тук, потрудил ли си се, да намериш нищо дуго, освен статията с абсолютна тенденциозност на Днес.Бг?
54
4
 
8
 
! Отговори
GRISHATA преди 13 години
OBIKNOVEN PEDERAST
53
0
 
3
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Ние не сме присъствали и на боя на полицията в Кърджали,но много от нас/предполагам и вие/,имахме мнение и писахме достатъчно.
52
2
 
4
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Я сега някой от всички тук пишещи, да вземе и с чиста ръка да признае, дали е гледал шоуто, от което ДНЕС.БГ искат да си правят П.Р. Едва ли има 2-3 реално гладали го, но много ще напишат, че са. А някой нае ли, изобщо, нещо за този конкурс, някой някога от вас, слушал ли е песните на Киркоров, гледал ли е негови интервюта по телевизиите, чел ли е нещо друго, освен тенденцоозните статии в Днес.Бг. Едва ли, може би само 2-3. Е хайде като направите поне едно от тези неща, коментирайте тогава. ЧАО!
51
1
 
4
 
! Отговори
актьор преди 13 години
Нека да не забравяме, че той само на сцената и точно на тази песен е бил облечен така. И други големи актьори се вмъкват в не свои одежде за да изиграят ролята си. А щом публиката го е харесала - какво по-хубаво от това. Киркор ги е забавлявал, хората са се почувствали добре и... после завесата се спуска и всеки в своят реален свят - на безпаричие, безработица, лични трагедии, войни, самота... е може измежду тях някой да се чувства и много щаснлив...
50
5
 
5
 
! Отговори
sidi преди 13 години
Поведението и сценичното представяне на Ф.Киркоров много наподобава това на Азис.Неволно правя аналогия м/у тях.Използват различни прийоми за задържане интереса на публиката.Понякога прилича на клоунада. Нищо естетично.
49
0
 
1
 
! Отговори
Petko,no ne Boivoda преди 13 години
Zastariiava, oglupiava i stava vse poveche za rezil. I nepriaten. Sashtinski kato nash Azis. Pusta slava...Ama i tia e razlichna, za niakoi kratka, za drugi, s neia prekrachvat v novo stoletie. Ima glas, no niama da mu e dostatachen da se vpishe v onaia kniga za svetovnite talanti, koiato ne pojaltiava lesno. Ama neka si pee momcheto dodeto moje i si se gizdi kakto mu iznasia....