PETA яростно нападна Виктория Бекъм

Продуктите й били от животни, убивани с бейзболни бухалки
Обновена: 19 апр 2011 12:22 | 18 апр 2011 21:19,
55
PETA яростно нападна Виктория Бекъм
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Организацията за защита на животните нападна Виктория Бекъм заради творчеството й. Дизайнерката, която в момента е бременна с четвъртото си дете, била обвинена, че използва за колекциите си животински продукти.

Говорителят на Пош Спайс заявил, че тя не се впечатлява особено от критиката. „Всеки човек има различно мнение и вкус. Но преди всичко продуктите на Виктория Бекъм са с високо качество и стилен дизайн. Използваните кожи са придобити по законен път и употребата им се наблюдава при всяка стъпка. Те се доставят съобразно правилата в рамките на Америка", заявил той.

От PETA обаче били на друго мнение: „ Няма значение дали са в Америка или някъде другаде, по-екзотичните животни са подложени на голямо страдание преди да се превърнат в нечий аксесоар. Алигаторите са измъквани живи от тресавищата или ги отглеждат на места, където миризмата ще убие всеки нормален човек. Животните биват убивани с бейзболни бухалки и одирани с чукове и длета. Екзотичната кожа винаги е придобивана по жесток начин, без значение какво г-жа Бекъм и PR-ите й се опитват да обяснят".

Вижте още звездни новини
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
13
 
15
 
! Отговори
рамбо преди 13 години
Боли ме аз си трепам хора със самолетчето ми-Ф16,и никакви организации не ме притесняват.
13
15
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано тази надута и некадърна певачка, лично изпита това, което причинява на беззащитните животни, за да се прави на дизайнер. Тя е пореден пример, че с пари не се купува култура, образование, морал и възпитание, защото е пошла новобогаташка, забогатяла от долнопробна музика, а съпруга и е добър ритнитопковец, баси "звездите".
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тая да не ти е у вас
11
10
 
53
 
! Отговори
Retro преди 13 години
Най ме дразнят безразлични хора, дето ще оставят друг (човек/животно) да се гърчи и умира. Не била впечатлена... такива не заслужават да живеят.
10
4
 
8
 
! Отговори
бр-ър-ър-ъм преди 13 години
Василис, как можеш да убиваш себе си? И като се оглеждаш, какво виждаш в огледалото - зелена лъскава муха, от ония, дето кацат по едни купчинки ... хи, хи!
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Торта с орехи е тази
8
23
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
сащ избиват хора всеки ден ,но не трябва за животните да мислим иначе не е хуманно!
7
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боли ме фара и мене и за начините и за госпожа Бекъм...
6
12
 
40
 
! Отговори
??? преди 13 години
Дали снимката не е сгрешена? Показаната дама е със сносна хубост, докато Виктория Бекъм има физиономия на човек със психични отклонения с този къс, вдигнат нагоре нос, и доста прилича на ***.
5
17
 
10
 
! Отговори
VASILIS QNIS GERMAN преди 13 години
AZ VECHE I KOGATO UBIVAM MUHA SE OGLEJDAM...MNOGO RETADJII
4
38
 
11
 
! Отговори
батко преди 13 години
И какво, като са били бити с бухалки? Важно е после месцето да е добре направено и вкусно.
3
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че е жестокост, жестокост е, човекът е най-свирепото животно от всички убива за "мода"... Иначе Виктория (пу, че и имен ден има днес) можем да се обзаложим, че я бОли фара.
2
11
 
52
 
! Отговори
Кочо преди 13 години
Уви, прави са от PETA. Заради човешката суета се вършат отвратителни неща. Ако не сте гледали филма "Земляни", намерете го и го гледайте (ако ви издържат нервите). Има над какво да се замислим.
1
19
 
28
 
! Отговори
султан Бойко преди 13 години
Ами това е плода на капитализма певачка фудбулна съпруга-бизнесдама,света затапява и се управлява от тупаци с перде на учите,*** нации като индийци и китайци се множът в европа само роми и копелдачки райдат рано и пове4е от две деца.