Салма Хайек и Линда Еванджелиста "баджаначки"!

Красавиците забременели по едно и също време от милиардера Франсоа-Анри Пино
3 юли 2011 18:16,
51
Салма Хайек и Линда Еванджелиста "баджаначки"!
Линда Еванджелиста със сина си. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съпругът на американската актриса Салма Хайек – френският милиардер Франсоа-Анри Пино, е баща и на четиригодишния сина на супермодела от 90-те Линда Еванджелиста. Детето се казва Августин и досега моделът пазеше в тайна кой е родителят му.

Милиардерът Пино се ожени за Хайек през 2009г. като тя вече му беше родила момиченце. В момента дъщеричката му Валентина също е на четири години. Най-вероятно той не е предполагал, че синът на Еванджелиста е негов, тъй като тя умело лъжеше, че е от нюйоркски архитект. Еванджелиста изненадващо е подала иск за издръжка и на 30-юни дори се е състояло дело в съда. Франсоа и адвокатите му са отсъствали, тъй като станало недоразумение и не се доразбрали.

Пино е изпълнителен директор на компания PPR, която притежава марките "Гучи", "Ив Сен Лоран", "Баленсиага" и др. Линда щяла да се бори за прилична издръжка, което никак не зарадвало съпругата му Салма. Откакто е разбрала за извънбрачния син, тя се е изнесла от общия им дом.
 

Вижте още звездни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На това му се вика естествен подбор.Оставя потомство,носителя на по -добрите гени.Евровите гени :))))
28
1
 
74
 
! Отговори
до 20-ти преди 12 години
ам криза е:ям мухлясало сиренепия старо винокарам кола без покривняма пари за парцалки за гаджето и оди голичко горкото
27
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как може да напишете "пазеше в тайна кой е родителят му." . Намерете си по-грамотни автори...
26
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И-и-иии ,ще се измитам от тука ,че има егати дзвера ,,БАИ ЦАНЬО сьс седемнаисетте минуса.... ужас -психопат на борда
25
3
 
17
 
! Отговори
Анчо преди 12 години
"Някои бедни душици са готови срещу пари да вкарат и човек в затвора. Не съм имала нито словесни, нито бойни проблеми с Цеци Красимирова. Понякога дори сме излизали в обща компания. Нелепо е името ми да бъде замесвано във всевъзможни интриги, защото аз също мога да интригантствам. Но това действие е познато само на някои, те ще разпознаят себе си в тези редове", коментира Светлана "участието" си в боя с Цеци предСпоред нея целта на измислици като тази е да я злепоставят пред най-близкия й човек. "Много жени ми завиждат, че имам до себе си човек като моя приятел Иван. Правят всичко възможно да ни разделят. Но любовта е по-силна...", каза в заключение Василева.
24
7
 
19
 
! Отговори
от 20 преди 12 години
хахаха ето ги трима хейтъра дето яко ми завиждат за моят лайфстайл. хейтърс гона хейт.
23
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помисли си тея колко са умни дето са се били за Гонзо....
22
1
 
30
 
! Отговори
Shark преди 12 години
до16. Анчо, я повтори, за кого са се сбили?? За Гонзо??? Пък и за когото и да е. Не вярвах че може да паднат толкова ниско.
21
8
 
23
 
! Отговори
Сион преди 12 години
Бившите красавици:)
20
44
 
27
 
! Отговори
от 18 преди 12 години
много са ми смешни такива нещастници дето само хленчат че било криза и нямали пари. е как да няма пари. ако няма пари, защо тогава карам нов мерцедес, защо ходя на почивки в чужбина, защо ходя само по тузарски заведения и съм заобиколен от млади мацки. само трябва да щракна с пръст и да си избера с коя да се прибера. аххх колко е хубав живота. а в студентски град простите *** направо се избиват за мен. само като ми видят мерцедеса и разтварят краката. е аз ги **а по веднъж и им бия шут
19
3
 
49
 
! Отговори
инед преди 12 години
до 16: Трагедия е обърналия се автобус на магистрала "Тракия", а не това че две пачаври са се били в спинсити за някакъв ритнитопковец,
18
29
 
25
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
ами нормално е. и за мен често се бият момичета. все пак съм една доста желана партия. тате има бизнес и покрай него винаги имам пари за харчене. имам и нов мерцедес с който свалям пи*ките, а балъците само ми завиждат. всяка седмица съм с различно пи*е. е следващата седмица ще ходя с две мацки на почивка в италия. а тази вечер съм в син сити. само ми е чудно с каква ли ще си тръгна тази вечер. дали блондинка, или брюнетка.
17
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сериозно, не мога да го разбера този - ако си женен за мацка като Самла Хайек и да тръгнеш да забременяваш разни дърти лелки.
16
6
 
44
 
! Отговори
Анчо преди 12 години
Искам само да допълня, че такива житейски драми и трагедии се случват и у нас!! Ето например миналата седмица Цеца Красимирова и Светлана Василева са се били за Георги Иванов - Гонзо в Син Сити.БСП!!! (Богатите също плачат!!!)
15
5
 
32
 
! Отговори
Народопсихология преди 12 години
Може да се смеете,но когато си отиде без време един невероятен красавец и симпатяга по характер, около месец след трагедията, двете с "баджаначката" станахме първи приятелки.Преди това само подозирахме една за друга,бяхме се виждали случайно няколко пъти по купони и обществени места и едва се поздравявахме.Бяхме млади и глупавички,сега,като си спомням, ми е тъжно и смешно.Факт е, че по външност си приличаме доста.Преценявам,че ако си беше жив,сигурно и тримата щяхме да създадем отделни семейства
14
0
 
56
 
! Отговори
Весо дебила преди 12 години
Аз искам да стана баджанак на милиардера.
13
3
 
37
 
! Отговори
az преди 12 години
много си приличат с Мила Йовович
12
83
 
22
 
! Отговори
бай цаньо преди 12 години
искам да *** синчето на тая ***.
11
3
 
54
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
Този милиардер срещу коко динев да бяга не може д го стигне. той от половината"планета" има деца за които се знае ,а още колко не знайни има и бог не знае
10
1
 
89
 
! Отговори
ined преди 12 години
Баджанаци са женени за две сестри. А тея просто имат общ осеменител.