Дефектът като ефект

Звездите, които освен с чара си се славят и с недостатъците си
Обновена: 29 авг 2011 15:10 | 29 авг 2011 15:09,
47

Актрисата Брук Шилдс и известният топмодел Наталия Водянова са известни не само с красивите си тела, но и с гъстите си вежди. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

Тези хора са станали известни не само заради дългите си крака, стегнатия бюст или други физически предимства. Напротив, много от звездите имат криви крака, някои почти нямат гърди и дори имат "дефекти".

Увереността им в себе и способността да подчертават достойнствата си са ги направили истински икони на стила, съобщи wday.ru. В галерията може да видите най-неидеалните звезди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: ефектдефектзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
super sa преди 12 години
nqma idealni hora
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък се накефих на костюма на пича от снимка 7 - съвършен костюм, който стои на момчето по страхотен начин!
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дейвид Бауи НЕ е с различни очи.Зеницата на едното му око стои широко отворена (генетично заболяване) и за това изглежда така.... ама проверявайте си информацията де!
42
3
 
7
 
! Отговори
мис крокодил преди 12 години
Аз пък се чудя как можеш да напишеш,че въпреки завистниците,Агилера демонстрира несъвършените си крака?!)))ама те са направо ужасно криви и къси-е кажете ми:може ли да завижда някой на това?!)))Освен това-аз мисля,че мъжете са по-чаровната половина от човечеството-на тях им симпатичното коремче им стои(не говоря за тип Митьо Пищова,разбира се),отивам им да са плешиви и т.н.-важното е да са кавалери и да имат чувство за хумор))
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимка 3- и двамата симпатяги! :)
40
3
 
9
 
! Отговори
Яни преди 12 години
Аз си мисля, че единствената полза от тази статия е да се види, че макар и да си богат не всичко ще ти е розово. И те са хора както всички други, със своите плюсове и минуси. Но ,за мен поне, най-важна е вътрешната, душевна красота на човек. С времето все повече осъзнавам, че нищо не остарява по-бързо от щастието и външната красотата! :)
39
6
 
6
 
! Отговори
шкембелия до 40 преди 12 години
Ако "лоената торба лай..а" е седнала на дебелия си портфейл......, а?
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз предпочитам риба, която е под 6 плочки, а не под лоена торба ***! истината е, че повечето мъже в България въобще не се поддържат, е, има и изключения разбира се..
37
13
 
3
 
! Отговори
шкембелия преди 12 години
А бе нали знаете под голям камък , голяма риба лежи!!!!
36
1
 
24
 
! Отговори
777 преди 12 години
Аз бих ръкопляскала на тези, които правят нещо смислено с живота си, работят върху себе си и не се хващат за това кой какви вежди имал, кои мъже имат по-големи шкембета и кой имал несъразмерен пръст : ) А за да приемеш своите недостатъци въобще не се иска голямо самочувствие, а точно реална преценка, защото всеки ги има ; ) За публичността съм съгласна - далеч не е показател за красота, повечето самочувствие пък още по-малко.
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво сега? Да хванем да ръкопляскаме на комплексарите и на всичките им дефекти, но видиш ли колко им помагало самочувствието. Аз си мисля, че това е мнооого лошо да нямаш реална представа за себе си и говори за супер посредствени и елементарни хора, които не правят разлика между публичност и красота.
34
1
 
32
 
! Отговори
777 преди 12 години
Вместо да се поучите от горната статия, вие се джавкате кои мъже били грозни и т.н. Всеки има някакъв кусур, но хората трябва да започнат да приемат своите недостатъци и недостатъците на другите, ако може да се работи над тях- да се работи, ако не - здраве да е... Душевните недостатъци са ми много по-неприятни, защото човек не избира какви гени ще носи и каква външност ще има, но от самия него зависи в каква насока ще се развие и какъв човек ще бъде : )
33
13
 
8
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Да не би да си хомо?Много са ни хубави мъжете!От София съм, но съм пътувала из страната и смятам, че българите са много по-хубави от англичани, гърци, руснаци,поляци......И синът ми е сладур!
32
25
 
9
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Баси крантата! Това просто не е вярно. Българските мъже са едни от най-красивите в света. Уродливо грозните, руснаци, англичани и други БОЗАВИ, народи са къде къде по-зле. Подозирам, че си тлъста *** и си избиваш натрупаните обиди и комплекси. И колко плюсове и сложили...А когато български мъж напише за българките че са хубави винаги останалите мъже подкрепят твърдението му. Женска работа...глупавички сте...
31
14
 
8
 
! Отговори
Гагарин до 27 преди 12 години
Пишеш така, защото не си ме видяла мен, скъпа!Понякога, като се гледам в огледалото и си мисля: "Боже, как е възможно да дариш толкова красота на едно място!! А че и интелект!!""А ти вероятно си много красива, щом си толкова претенциозна!!Аз съм 192 см/90 кг, зеленоок, без грам тлъстини!Дай мерки, пък ще видим!!!
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо бе на 4 й е хубаво дупето.
29
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-хубава от всички тук е Меган Фокс!
28
8
 
3
 
! Отговори
поля до 27 преди 12 години
Ааа не така, знаеш ли аз какви колеги имам, не един и не двама, стройни, умни, свежи. Ноо факт е млади са и са женени. Само един на 30 дет още не се е оженил почна малко мазен да идва. Така че мъже женете се!
27
7
 
9
 
! Отговори
от 22 до 27 преди 12 години
Не съм напълно в сългасие с теб. Масово са много зле мъжете, ама в съшото време имаме и доста стабиляги. Рускините са луди по българите.
26
22
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
българския мъж е най-грозното животно на земята! над 23 години всички са с наднормено тегло, шкембета, паласки, мазна коса и кожа и дебилен поглед! в цяла Европа няма страна с по-грозни мъже! даже гърците повече се поддържат!

Спонсорирани публикации