Моби ще прави порно филм с нормални размери

Не искал да комплeксира зрителите с големи достойнства
Обновена: 12 сеп 2011 12:17 | 12 сеп 2011 12:17,
58
Моби ще прави порно филм с нормални размери
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Диджеят, музикант и продуцент Моби е решил да се пробва и в порно индустрията като режисьор.

Той бил възмутен, защото във филмите за възрастни мъжете били представяни с прекалено големи атрибути и това карало зрителите от силния пол да изпитват чувство за малоценност.

"Не разбирам защо в порното всички мъже са с огромни пениси. Това смущава повечето мъже, които ги гледат. Моят порно филм ще показва актьори с нормални размери, за да се чувстват по-добре зрителите", споделя вижданията си Моби пред сп. "Bizarre".

Изпълнителят бил доволен от своя атрибут, макар да признава, че няма внушителни размери. Според него всеки човек има собствен чар и трябва да се приема, какъвто е.

Преди години той съжалявал, че не изглежда като Джони Деп или Орландо Блум, но сега вече бил доволен от себе си и живеел в хармония с визията си.

Вижте още звездни новини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
Петков преди 12 години
Тая "новина" много прилича на БГ икономически новини, по две неща, можете ли да се сетите кои са те? Първо - съдържа думичката ЩЕ и второ - никога няма да се сбъдне.Ако следите изявите на Моби, сигурно знаете, че той Освен това той има нещо като иронична словесна диария, с която обича да захранва жадни за сензации медии. Гледам, че ДНЕС.БГ също са похапнали сладко, сладко. Моби също е казвал, че иска децата му да са гейове - хайде, коментирайте това ....
50
4
 
2
 
! Отговори
ъхъ преди 12 години
Абе тоя защо е с костюм и гуменки?Нещо си е объркал понятията - също както с порното с малки пиш...
49
3
 
0
 
! Отговори
ъхъ преди 12 години
Какво му е щукнало в главата на горкия? Да показва малки пиш..и във филми ...ако иска да фалира, добре, ако иска да ги гледат, обаче, трябва да покаже най-доброто, а то НЕ Е МАЛКИЯ РАЗМЕР !Че имал комплекси от неговия размер, си е негова работа... да си намери подходящата мадама и да си го правят само двамата !Обаче за широката публика РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ, защото е гаранция за задоволеност!
48
8
 
16
 
! Отговори
зз преди 12 години
И какво като ми е голям! Жените са гадни и отвратителни същества. При тях действат първичните инстинкти и търсят максималната изгода за да си живуркат добре. За тях идеалния вариант е мъжа да е подвижен банкомат-вибратор с максимален размер.Препоръката ми е: Не се женете т.е. никакви подписи. Не ги пазете, обещавайте но ги пълнете като газови запалки. Често ги сменяйте. Това ще Ви гарантира спокоен живот.Препатил съм го!
47
1
 
15
 
! Отговори
$ преди 12 години
В парка момиче гали приятеля си: Мили какви дълги мигли имаш! Ами като малък много съм плакал. Момичето: Ами да си пишкал повече!
46
1
 
10
 
! Отговори
Онанимен преди 12 години
Тоя е пич! Ама не го пускат да пее с Кондю!
45
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свръхвелика "новина"Започвайте да излъчвате по нормалните канали порно за да се обучава младотото поколениеИ къф е тоя всъщност ?!
44
3
 
18
 
! Отговори
истината преди 12 години
Колко сте прости не е истина... както има мъже с големи, така има и жени дето са "продънени" кофи и кон неможе да ги задовили.... та каква е истината , всичко е до размер на тялото, както има по дълбоки, така има и по плитки, както има по тесни има и по широки.... по големи по малки.... всеки да си търси идеалния партньор...
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Размерът няма значение, по-важно е да е твърд. Най-яко е с п*шки между 16-18 см. И най-важното е да има парички. Изключения се правят само за "the one".
42
3
 
47
 
! Отговори
Ангелин преди 12 години
Скъпи,скъпи,колко ти е?Осем.Хи-хи-хи.Какво хи ***...Фи! :)
41
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре че поне няма да се снима, че не е добра гледка и с дрехи, пък представете си без...
40
1
 
13
 
! Отговори
Онанимен преди 12 години
Малък, голям има по-малко значение от мек! Бях попаднал на подборка с кадри от порно филми с име "Малки тъжни ***" - това вече е трагедия. :)
39
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ахаааа...рабрал е къде са парите.
38
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моби, продължавай с музиката и не се занимавай с глупости! Не че порното са глупости, но музиката ще изгуби много, ако Моби стане порно продуцент. Освен ако не видим порно с музика на Моби:))))
37
9
 
18
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Моби и порно?! Направо ми падна в очите.
36
3
 
40
 
! Отговори
Клеций II преди 12 години
Е точно пък този няма нужда да изглежда като Джони Деп или Орландо Блум. Така или иначе всяка вечер му го смуче някоя манекенка, дори и две. Нито му трябва размер, нито външен вид. Крайно време е да разбере, че жените го правят за пари ... по един или друг начин.
35
3
 
29
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Еми тогава да сложи и нормални жени.Комплексирали се били.А жените не ...
34
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като го гледам Моби какъв е грозен не се учудвам, масово грозни хора се хвърлят да защитават разни права на тоя и оня, комплексите са си е.али мамата, вместо човек да има достойнство се хвърлил да се излага с глупостите си.
33
14
 
4
 
! Отговори
Елате пиленца ... преди 12 години
Големия ви го поверявам пиленца ... :)Да се грижите добре за него :)Затова жените харесват Митьо-пищова. :D:D:D
32
13
 
10
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
преместих и после изтръсках 35 сантиметровия си питон....:)