Джей Ло уволнила мениджър, карал я да слабее

Певицата била гневна от това тесногръдие
Обновена: 8 ное 2011 15:04 | 7 ное 2011 13:06,
55
Джей Ло уволнила мениджър, карал я да слабее
Снимка: Reuters

Дженифър Лопес е уволнила свой мениджър, защото ѝ казал да отслабне.

"Бях толкова разгневена, че някой ми казва, че не мога да имам някое и друго кило отгоре, защото не бях дебела! Това беше толкова низко и тесногръдо", споделя 42-годишната звезда пред сп. Glamour.

"Казах си: "Не, това съм аз, израснах като този тип жена и това е красиво. Няма причина да бъда различна от себе си", разказва Джей Ло.

Тя не разкрива името на уволнения мениджър. Заявява, че вече не се чувства притисната от Холивуд да се подлага на диети и да променя фигурата си.

И докато извивките на тялото ѝ не я притесняват, Дженифър Лопес признава, че е леко разтревожена от остаряването. Тя, изглежда, мисли за пластична хирургия, защото заявява, че е отворена към новите възможности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Дженифър Лопес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
3
 
! Отговори
N преди 12 години
Абее Лилинце точно това е проблема на България, на това в тук се казва "поп фолк" и какво трябва да означава "И тук вече има дебели,", хора всякакви има по целия свят, дали си слаб, леко загръглен или пълен няма значение, по-важното е какъв човек си.То си е доказано По дрехите посрещат по ума изпращат.Може и да си 48 кг-мова, но като гледам едно сложно изречение не можеш да съставиш, а и едва ли знаеш какво означава, така че Good luck с търсенето на "идеалния мъж".Събуди се малко бе момиче
54
1
 
4
 
! Отговори
Попа преди 12 години
Скъпа Лили, истинските мъже не харесват анорексичните форми..не е приятно да бъхташ торба кокали, ако ме разбираш правилно. А ти, скъпа, каквато си дълга, в леглото ще си все едно паркирам ТИР- кофти работа.. ако ме разбираш правилно......
53
1
 
2
 
! Отговори
Viki преди 12 години
Лили, този готин мъж да не е м/у 50 - 55 г. . със сива коса и изкуствени зъби? ;)
52
0
 
5
 
! Отговори
XX преди 12 години
Мисля че е идеална за секс.Аз бих я изчукал с кеф.
51
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И 20 мениджъра да уволнява това няма да промени факта, че е дебела. Щом се комплексира от забележката на този свой подчинен, значи наистина вярва, че е дебела и не желае да направи нищо по въпроса. Да си наеме хора, които да й казват, че е слаба и скоро може да стигне до положение, в което да не може да минава през вратата - ама в очите на мениджърите си ще е като "фиданка". Вместо да си вземе бележка го уволнила. *** комплексарка...
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Драга Лили тежа 65 кг.но в никакъв случай нямам усещането че съм слоница,а ако попиташ съпруга ми ,няма нужда да го слушаш виж му погледа когато говори за мен /това не го казвам аз/, а вече сме женени 34 години.Мила моя,не е важно дали имаш някой друг килограм отгоре,важното е да обожаваш живота и близките си!
49
2
 
2
 
! Отговори
Ей преди 12 години
Лилиии, това че българките са най-красивите жени си е чисто българска илюзия.Все още не е доказано на практика. Най-красивите жени са от Южна Америка - Аржентина, Венецуела , Бразилия. Но забележи, че сред тях няма нито една ***. За справка последното издание на " Мис Свят".
48
2
 
8
 
! Отговори
разЕбач преди 12 години
Българките които имат сочното, кръгло, знойно дупе на Джей Ло се броят на пръсти...гледайте си кльощавите задничета, големите цици обаче знайте че един истински мъж разбирач от жени с много опит, винаги би избрал нея пред вас:))
47
1
 
15
 
! Отговори
Mirth преди 12 години
До Лили Ей 48 килограмовата,омръзна ми в България от такива като теб!С комплексарското си мислене.Хората са се научили да обичат и приемат себе си,а и навън те оценят по умствените възможности:))Да те питам тебе-освен с килограмите си,с нещо друго можеш ли да ни се похвалиш?
46
2
 
2
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
Този виц колкото пъти съм го чел и пак се смея. Няма да ми омръзне :))))
45
3
 
12
 
! Отговори
мъж преди 12 години
До ЛилиУспокоявай се,мила, явно това ти е останало. След като си такава неземна красавица и уж много вървежна, как така все още не си го намерила този готин мъж? Или мъжете като се доближат до тебе и те опознаят що за куха лейка си, остават с тебе една нощ и ти бият шута?
44
2
 
8
 
! Отговори
леко закръглена преди 12 години
аз пък нямам проблеми - всичко си имам . И ме заглеждат и ме искат .
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Попитали близък до Джей Ло как се грижи тя за дупето си, а той отвърнал, че то е достатъчно голямо, за да се грижи само за себе си.
42
26
 
7
 
! Отговори
Лили преди 12 години
Според мен всяка жена над 55 кг е слоница.Тук е България и не можеме да приемеме за нормално една жена да има излишно тегло.Не случайно и българките са най-красивите на света,именно защото са слаби.А не като в Германия или Испания дебелани.И тук вече има дебели,но тях никой не иска и да ги погледне.Друго си е да си натокана мацка,каквато съм аз.170,48 кг-слаба красавица...Вървежна съм и четейки коментарите се успокоявам че ще си намеря готин мъж,понеже мъжете харесват жени като мен,а не прасета.
41
12
 
2
 
! Отговори
Стойчо преди 12 години
На тая пацолана наистина и трябва строг мениджър,кво се е освинила още от сега.Разни свинчуги ни се натрапват за модни икони.
40
4
 
0
 
! Отговори
Причината преди 12 години
Не я е шпорил както трябва.
39
2
 
13
 
! Отговори
Vikii преди 12 години
Нищо и няма на жената бе мистър (бивш) мениджър :) на 42 г е, а изглежда на 30 г, че дори сега е много по-хубава когато беше на 30 г :O
38
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде сега пък били сме зле. Били сме такива и онакива, че не харесваме дебелата. Това било според "българските представи", според представите тези които харесвали "хърбави".Вие ако харесвате тлъсти жени, аз не.
37
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
комплексарка , и ми е супер противна , още щом прочетох че като отива в хотел си носи чаршафи, щото не може да си легне в нищо по-евтино от 2000 $ . отвратителна ***
36
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да спре да си назначава подопечни и да плюска на воля, докато някой ден не и експлодират сланините! После обаче ще реве, що на времето не е послушала човечеца... Женска му работа!