Попфолк естетиката превзе и Vogue

Линдзи Елингтън издигна кича на пиедестал
Обновена: 28 дек 2011 10:24 | 28 дек 2011 10:24,
6
Попфолк естетиката превзе и Vogue
Снимка: сп. Vogue

Знаем, че съвременната японска попкултура просто обожава да взаимства модели и образи от различните културни епохи на западната цивилизация.

Вече сме ви разказвали за квартала Хараджуку, дал и името на най-масовата младежка субкултура в Страната на изгряващото слънце, в който можем да видим доста странни модификации на пънк, готик, пинъп, суинг, хипи образите, които са били модерни на един или друг етап от историята на Европа и САЩ.

Това, което обаче виждаме на страниците на февруарското издание на Vogue-Япония, определено активизира у нас едни доста дуалистични емоции преливащи по цялата гама от чувството за национална гордост, чувството за хумор, леката самоирония та чак до цялата палитра чувства, които по-скоро отблъскват чувствителните към кича и пошлостта очна ретина.

Това, което виждате, не е най-новата промо сесия на Андреа, а последният проект на модела Линдзи Елингтън.

Както сами ще се убедите, след като разгледате снимките в галерията, типичните за попфолка естетически елементи са налице, даже повече от очевидни, дори и за "невъоръжено око".

Та в крайна сметка как би изглеждала една поп-фолк дива в Токио?

Можете да намерите отговора в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото и да опитват, по-селско, евтино и безвкусно от нашите чалгаджийки няма как да ги докарат да изглеждат. Made in BG.
5
1
 
1
 
! Отговори
минаваща преди 12 години
"типичните за попфолка естетически елементи са налице, даже повече от очевидни, дори и за "невъоръжено око"."Доста крайно мнение ...бих искала да чуя такова и за "от котюр"...сигурно Андрея тотално би се вписала в него :(
4
1
 
2
 
! Отговори
13 преди 12 години
Фотосесията е много нетрадиционна, но е интересна, особено 6!!!
3
1
 
7
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
Няма да коментирам съвременната японска попкултура,а напразния опит на поклонниците на една порно-псевдо певачка, каквито явно сте вие от Днес бг., да свържете името и с Япония. Да аме не...не ви се получава.Жалко за паричките които сте получили за това съчинение от набедената "дивачка", пардон за вас дива.
2
1
 
6
 
! Отговори
Масажист преди 12 години
Какъв поп-фолк като нема цици па и пълни със строителен силикон.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е ли куфар в главата, не го признавам за поп-фолк...