Победителката Адел, както не сте я виждали досега!

Напук на теглото й тя се превърна във вдъхновение за Vogue
15 фев 2012 11:10,
48
Победителката Адел, както не сте я виждали досега!
Снимка: сп. Vogue

Най-накрая дългоочакваната мартенска корица на американския Vogue се появи. На нея с целия си блясък позира носителката на шест награди „Грами" Адел.

Преди няколко дни дизайнерът Карл Лагерфелд я нарече „прекалено дебела", а в отговор талантливата британка отвърна, че се чувства „истинска жена".

Определено такова е виждането и на редакторския екип на модната библия, където Адел е представена като една приказна героиня от Средновековието.

Купища дантели, надиплени дълги поли, корсети, старинни мебели и цветя пренасят читателите в един романтичен, далечен свят.

В медията Адел оставя настрана суетните елементи от живота и коментира таланта и музиката си. Тя разказва за:

Проблемите с гласа си: "Реално пея всеки ден, откакто навърших 15 или 16 години и никога не съм имала проблеми с гласа си. Имала съм простуди, грип, но не съм спирала да пея. Но онзи ден бях на сцената на Париж по време на радио шоу. Казано литературно – сякаш някой сложи завеса над гласа ми".

За номинациите на наградите "Грами" (броят е направен преди самите награди): "Избухнах в сълзи, когато разбрах. И определено бих се радвала да спечеля. Този албум си има край и това ще е финалната тухличка от него".

За сценичното й присъствие: "Твърдо смятам, че колкото по-малко шоу има, толкова по-добре. Има някои песни, които биха могли да бъдат съпътствани от експлозии, танцови групи и подобни неща, но наистина не бих искала да ги представям така. Просто искам да пея. Не искам да се представям с тялото си".

Разгледайте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ГрамиvogueкорицаАдел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уитни Хюстън беше кльощава жена с глас - не, а с гласище!
42
4
 
1
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Кльощава жена с глас няма! Ако не дебела, ще е поне закръглена...
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Забелязвам тенденция да съпоставяме несъпоставими неща. В случая - дебела ли е или е добра певица? Ами и двете е, едното не изключва другото (виж Монсерат Кабайе напр.). Та за Адел - Има ли страхотен глас - абсолютно! Има ли красиво лице - несъмнено! Дебела ли е - много, щом Воуг са се изплашили да я сложат на първа страница, без да я "барнат", ама така са я "барнали", че и тя самата надали може да се познае.Човек не може да има всичко, няма лошо, но да твърдим, че е нормална жена...
40
0
 
9
 
! Отговори
:) преди 12 години
Сега си спомням как на едно от нашите измислени реалита, Фънки / несъмнено виртуозен музикант и авторитет както в музикалния, така и в света на шоу-бизнеса !! ;) / се изгаври най- арогантно с една от участничките, защото била дебела и трябвало едва ли не да й се забрани да стъпва на сцена, а момичето си имаше глас. А ето какво се случва посвета! Без значение на килограми, Адел събра една торба Грами! :) Всъщност не тръгна ли тя от някакво реалити?
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боли ме ура за тия едноименните ичета с напомпани млекоцентрали
38
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе дори и колкото две Арети Франклин да е дебела, грозна, ...... каквото още там се сетите не ме интересува. Важното е, че пее страхотно, музиката и песните и са страхтни. Пожелавам на всики българи, скоро и в България да имаме такива изпълнители, които да станат известни по света но не с чалга.
37
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 12 години
За всички плювачи на качеството - dnes.bg/balkanska/2012/02/15/aneliia-taste-me.151514Най-накрая след толкова квичене и на вас да ви пуснат нещо за душата. Айде, кефете се! може и за ринг тон да си я сложите песничката на Анелия!
36
2
 
20
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
Много е отслабнала.. с фотошопа.. :)
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До - 19 - иван - как се оценяват изпълнителите, както ти мислиш, или по продажби на музика? - - - Лейди Гага - 95 милиона - - - Бритни Спиърс - 83 милиона - - - Адел - 12 милиона - - - Тони Димитрова - 800 хиляди.
34
2
 
13
 
! Отговори
Пърдел преди 12 години
Всичко хубаво, ама с тоя фотошоп просто са се самозабравили. Особено на корицата изглежда ужасно обработена.
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
с тоя фотошоп простооооооооооооооо
32
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами обсъждаме ги, защото в статията ги обсъждат. Иначе ми е през дедовия колко е тлъста, неин е проблема.
31
2
 
47
 
! Отговори
Дия преди 12 години
Не разбирам защо е необходимо да се обсъждат килограмите на една певица? Та тя да не е манекенка?Има страхотен глас, хитовски парчета и с удоволствие я слушам.Пък ако ще да е 300 кг.
30
1
 
28
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Ей това е разликата между таланта и визията- таланта е за цял живот, с него оставаш в историята дори когато си стар и грозен. Визията - с нея изкарваш пари докато станеш на 30, после те клатят разни застаряващи чичковци, които ти плащат, а на края оставаш стара, сбръчкана кльощава стара мома, която плюе по форумите всяко качествено и най-вече талантливо човешко същество!
29
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, голяма излагация. На кой би му хрумнало, че Адел би се изрзаявала "литературно" - да не е писателка ?До преписвача и "преводача" на статията:думата "literally" не се превежда като "литературно" :))) (още се треса от смях), а означава само едно нещо - БУКВАЛНО!!! Куцо и сакато от майната си се захванало да се пъне да пишИ!
28
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде бе! Като не е дебела и се чувства добре така, що са и махнали поне половината *** и корем с фотошоп, питам аз! Ми нали си нормална жена, снимай се както си в действителност, 1:1. Не на нас тия!
27
3
 
16
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
До музикант: г-н музикант, може да сте музикант, но от гласове нищо не отбирате! Тони Димитрова има много характерен, дрезгав глас, и определено знае, как да го използва, тъй като и гласа е инструмент! Може да е имала и "гръб", но гласа, и определено си го бива! А, характерният глас е това, за което всеки певец би продал и душата си на дявола, стига да го има!
26
0
 
25
 
! Отговори
до Eл М.23 преди 12 години
Не е вярно.Когато тренирах художествена гимнастика и се тъпчех с тесто и захар,за да не ми стърчат костите от трикото имаше съученички от класа ми с 15-20 кг по-тежки от мен.Не се занимаваха със спорт,но пък бяха толкова пластични и пъргави,че и най-кльощавите не им се опираха.Всичко е въпрос на ген и среда.Браво на Адел!
25
0
 
21
 
! Отговори
V преди 12 години
Великолепни снимки! Само не разбрах защо пак е играл фотошопа, не е имало смисъл, загрозили са някои от снимките...
24
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До преписвача и "преводача" на статията: думата "literally" не се превежда като "литературно" :))) (още се треса от смях), а означава само едно нещо - БУКВАЛНО!!! Куцо и сакато от майната си се захванало да се пъне да пишИ!