Денис Родман е разорен и "много болен"

Не може да плаща издръжката на двете си деца
28 мар 2012 11:00,
47
Денис Родман е разорен и "много болен"
Снимка: Reuters

Легендарният баскетболист Денис Родман е напълно разорен и не може дори да плаща издръжката на бившата си съпруга.

Мишел Родман тези дни е подала иск в съда, с който настоява бившият спортист от "Чикаго булс" да й изплати 808 935 долара за издръжка на двете им деца.

Адвокатите на Родман обаче са категорични, че това няма как да стане, тъй като той е напълно разорен и не може да си го позволи.

Юристите разкриха, че Дени е "много болен" и не може да изкарва толкова пари, колкото в силните си години. Те не споделиха каква точно е болестта на двуметровия гигант.

Адвокатите ще се опитат да решат казуса с парите, които Мишел иска. Дамата е пуснала молба в съда зад гърба на Родман преди време, с която настоява за месечна издръжка за наследниците им в размерите на 50 000 долара месечно. Денис обаче я оспорва.

51-годишният спортист днес трябва да се яви в съда по делото за издръжката и ако експоловинката му спечели, може да лежи 20 дни в затвора и да се наложи да плати дължимото.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 12 години
*** си бе бате :D
39
3
 
11
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
JENITE NI IZQJDAT VSICHKO...
38
4
 
2
 
! Отговори
istinata преди 12 години
tova e tipi4no za tumnite hora.purvo niamat semeini cennosti i kato vidiat pari niama po veliki ot tiah dokato vsi4ko svu6i
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление много хора сключват брак по сметка ,не по любов!
36
3
 
2
 
! Отговори
stamo преди 12 години
do m maikal djordan e bolen komardgia moito mom4e nechto ne si na iasno da sa givi i zdravi ot NIKE che ochte go izdargat
35
1
 
6
 
! Отговори
М преди 12 години
Почти всички играчи от NBA фалират след края на кариерата си. Може би единствено Майкъл Джордан, като по-интелигентен, направи нещо смислено с парите си.
34
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Времената са такива, че който може, той издържа семейството. Мои роднини имаха ситуация, в която 10-на години жената взимаше в пъти повече от мъжа си и издържаше семейството. После тя загуби работата си и нещата се обърнаха. Важното, е че се разбират, помагат си и са заедно. Това, ако го има в семейството, всичко останало се преживява.
33
0
 
5
 
! Отговори
dominici преди 12 години
Е .. коя. Алисия колко искаше от Валери?
32
3
 
5
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Тоя, като млад активен играч в NBA беше пич, ама даже от снимката си личи, че в наши дни е пропаднал напълно....
31
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех Денис ех Родмън.Кой те накара да кажеш ДА и да правиш деца като си наркоман и прахосник.Само *** *** може да прахоса 100-200$ млн. за 10г.
30
3
 
10
 
! Отговори
do 16 преди 12 години
Qwno kato si bila mejdu 15-18 si se kefila na pesenta "Obi4am lo6ite mom4eta". Posle se okazwa, 4e ne sa lo6i, a prosto typi i primitiwni, posle se okazwa, 4e sa tolkowa typi, 4e dori swqstno obrazowanie ne mogat da wzemat, s koeto se okazwa, 4e ne mogat i rabota da si namerqt i posle patkite kato teb zapo4wat da rewat, 4e myje nqmalo i 4e tehnite bili piqnduri i nehqi. Emi horata sa kazali: Tyrkulnalo se e gyrneto... Ti si si winowna. Nikoj ne te e prinudila da si wzeme6 takyw myj.
29
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Една от Сганта.И защо реши, че трябва жената да получава издръжката на децата.Много се загрижени майки и все правата на децата за майката, а отговорностите за мъжа.Много двулично.Според мен този, който претендира за правата върху децата трябва и да ги издържа. Защото иначе хем ти взимат детето/децата/ хем те набутват с това да издържаш майка им де факто.Същото е и с имуществото. Не стига, че обикновено мъжа е платил жилището, а после го дават на жената(щото миела чиниите разбираш ли)
28
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъжът трябв асда получава заплата, която д аму позвоялава да зидържа семесйството! Ако и жената изкарва добри пари, няма нищо лошо, защопто те трябва пак да отидат в семесйтвото! Но ако някая жена издържа мъжа си, това е неин проблем и това със сигурност е в проценти по малко от масовата картина! така че жени, които си мислите че сте всезанещи по въпроса кое колко струва - замълчете!!!
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kurwentiite se hwa6tat s nqkoj, pisne li im, se razwejdat i go karat da im pla6ta izdryjkata. 50 000 mese4no za izdryjka na decata? Te da ne sa stado slonowe?
26
1
 
17
 
! Отговори
до макиавели преди 12 години
Никой не им е виновенна мъжете, че си падат само по ***. Като искаш такава, си търпиш последствията.
25
1
 
12
 
! Отговори
Майстора преди 12 години
"Жените изхранвали мъжете" Глупости на търкалета ! "40лв/месец стигат за дете" Пак глупости! Нито на мъжете, нито на жените им е лесно. Ай стига, една майка трябва да е 1000 неща днешно време, защото държавата е такава, че с 1 заплата 3-4 гърла не се хранят, факт! Защо изобщо се пиша и аз не знам, то всичко вече е казано....
24
2
 
2
 
! Отговори
До 16 преди 12 години
И кака реши, че Бг жените са такива невероятни спецовевъ всяка една област, че д аиздържат мъжете си? Всяка жена в Бг да издържа мъжа сио???!!! Обясни моля те, че нещо не разбиорам!!! очечивдно аз съм изключение, защото правя точно обратното! Съ заплата от 2800 лв издържам жема със заплата от 500 лв!!! И плащам всички разходи!!! така ми вдигна самочувствието, че нямаш и най-малка представа!
23
3
 
14
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
Аз съм български мъж и издържам семейството си сам. Това, че не познаваш такива мъже означава само, че и ти и приятелките ти сте си намерили ***, които да издържате. Аман от отчаяни съпруги, дето се чудят на кого да си го изкарат по форумите.
22
5
 
17
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Като стана на въпрос за такива жени, точно онзи ден една приятелка завърши и бях на заведение да отпразнуваме и между жените изкочи темата за тяхна приятелка българка, която роди скоро от немец и те обсъждаха как може да не се е оженила още за него и какво можело да стане ако той се махне и как тя нямало да получи и една стотинка от него.Та квото и да се лъжем, повечето жени разсъждават така и първо това им е в ума, независимо дали са българки или не.
21
2
 
27
 
! Отговори
Българин преди 12 години
" Големи яйца ",че Родман нямал пари. "Страшен" проблем за нас българите.