Кейти Пери: Уморена съм от славата!

Певицата вече усеща негативите от известността, но няма да се откаже да твори
Обновена: 6 апр 2012 15:53 | 6 апр 2012 14:10,
3
Кейти Пери: Уморена съм от славата!
Снимка: сп. Teen Vogue

Кейти Пери блести с ефектна визия в новия Teen Vogue. Певицата наскоро засне реклама за Adidas, в която е единствената дама и си прави компания с топсортистите Дейвид Бекъм, Лионел Меси и Дерек Роуз. Пери тича в лилав анцуг, който силно контрастира със синята й коса.

Бившата съпруга на Ръсел Бранд хвърля спортния екип, за да сложи стилни рокли, но запазва колоритната си синя коса в тийн варианта на модната библия. На корицата тя позира със синя рокля на Zac Posen и разказва за:

Още ли се радва на всеки нейни хит, който застава на челна позиция: Разбира се. Не си казвам нещо от сорта на: „О, пак ли?". Но не съм и от тези, които държат да са в главата на всеки. Ако харесваш моята музика – това е страхотно. Ако не – няма значение, така или иначе ще продължавам да го правя.

Документалния филм за турнето й: Исках да запиша турнето, защото, когато наемахме големите места, имах чувството, че потъвам. И осъзнах, че до края му, вероятно ще банкрутирам. Не съм от най-умните бизнесдами на моята възраст... Освен това исках хората да видят целия парад, който ме заобикаля. Исках да видят моторът на цялото събитие. Мисля си, че понякога ме гледат и се питат : Как продължава да бъде толкова успешна? Аз се скъсвам от работа и хората около мен също. Искам хората да преживеят цялото турне и радостта, която носи. Затова и го снимаме в 3D формат. Това определено не е някакъв маркетингов трик.

Приятелите около нея: Моите приятели са невероятни. Заедно сме още от времето, когато се преместих в Лос Анджелис и могат да направят всичко смешно. Може да попаднем в стая без мебели и ще бъдем в състояние да направим истински дансинг и парти, да играем игри и да водим най-страхотните разговори.

Блазни ли я кариера в киното: Бих искала да се снимам. Имаше време, когато за малко да участвам в „ The Help".Но тогава не успях, защото снимките съвпадаха с излизането на албума ми. Бях разстроена, защото усещах, че филмът ще бъде интересен. Искам да участвам в нещо, което да направи силно впечатление.

Изборът й на дрехи и какво я вдъхновява: Не взимам модата прекалено сериозно. Обожавам я и се радвам, когато големи брандове искат да се асоциират с мен. Но искам най-вече да се забавлявам и да живея истински. А понякога това означава да облека нещо лудо, различно – без значение дали е модерно през сезона или не.

Дали някога ще се умори от славата: Вече съм уморена. Но не и от творенето. Славата е един отвратителен продукт, който продава творчеството, което правя. Аз създавам образа на едно деликатно създание – то може да те хареса, може и да те нападне. Старая се да съм много приятелски настроена и разбираща, когато се срещам с фенове. И като ги видя да плачат им казвам: "Успокой се, няма за какво да плачеш. Няма да те ухапя, нито да те нападна, нито да ти изпълня три желания. Нека просто си изкараме страхотно". Но в действителност не се старая да отговарям на критериите на хората. Ако се опитваш да бъдеш всичко за всеки, накрая тотално ще се объркаш.

Вижте снимките с галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: турнеславаКейти Пери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
8
 
! Отговори
Онзи преди 12 години
Охоохооо пръв ще местя :)