Люси Дяковска скоро ще се ожени за Кармелия

От година сме заедно и съм безкрайно щастлива, каза българката
17 май 2012 14:26,
139
Люси Дяковска скоро ще се ожени за Кармелия
Люси Дяковска, Снимка: Reuters

Родната певица Люси Дяковска, която бе част от немската поп група "No Angels", съвсем скоро ще се ожени за приятелката си Кармелия.

Дамата бе позабравена от медиите, но тези дни се появи на премиерата на "Mъже в черно 3" с половинката си и отново попадна под фокуса на пресата.

"Тук съм с моята приятелка. От година сме заедно и съм безкрайно щастлива. Скоро ще се оженим. Но няма да издам точната дата", сподели българката пред немското сп. "Buntе".

Това лято Люси подписа за десетия сезон на германското предаване "Popstars", където ще бъде жури.

То ще се излъчва от канала ProSieben. Дяковска бе част и от първия сезон на музикалното риалити, което тогава се даваше по канала RTL 2.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
13
 
27
 
! Отговори
Ненормално е! преди 12 години
Хубаво, бъдете *** лезбийки всякакви, но да ни го навирате това постоянно и да се гордеете с него е ненормално.*** е отклонение -- като всяко неприятно ненормално отклонение поне не раздухвайте че го имате.Някъде приета ли е содомията? Отговорете ми защо да не приемем и содомията след като приемаме ***. Ами ако може да се женят от един пол, дай да разрешим и брак с животни -- напр. въпросната певица да обяви, аз с моята камила жимея много щастливо и ще се женим.
83
1
 
2
 
! Отговори
до 105, дядо Розо преди 12 години
Браво! Отдавна не се бях смяла с глас! Голям майтап! Чудесна положителна енергия!Никой не ме разсмивал така, защото все сериозни неща чета !
82
4
 
12
 
! Отговори
това убийство... преди 12 години
В погледа и усмивката ми прилича на мъж.
81
4
 
4
 
! Отговори
емир преди 12 години
Еузубиллах...неверниците съвсем изкукуригаха...
80
8
 
31
 
! Отговори
една преди 12 години
Ще повърна. Само такива ненормалници ли са лицето на страната? То не бяха Софки, травестит за Мр. България, куха лейка с тъпо селско лице за Мис България....Гади ми се вече. А сега и тоя крокодил.
79
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
UUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
78
1
 
5
 
! Отговори
До Хаус (МД) преди 12 години
Оправих я цифрата. Радвам се за блестящата ти професионална реализация... Съгласен съм до някъде че хомосексуалността е отклонение от "нормата" ама да се лекува и профилактира??? Те и ниските хора и рижавите са някакъв вид отклнение от нормата, и към тях ли да има превенция и лекуване? Аз пък мисля че хомосексуалността е бич, бич е заради хора като тебе. Това е. (И не съм тийн вече за съжаление ;)
77
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая определено мрази мъжете. Имам спомени когато участваше в Music Idol като жури, не беше особено приятелски настроена. Радвам се че е пробила в Германия, не изглежда лош човек но ми е малко антипатична има нещо странно в нея. След тази новина вече съвсем не я харесвам. Освен това като мъж искам да кажа, че не откривам нищо секси в нея.
76
7
 
19
 
! Отговори
123 преди 12 години
Хитлер,стани бе човек да видиш как гей мафията тъжи за твоите лагери
75
6
 
4
 
! Отговори
МД до 97 преди 12 години
Благопожеланията за моята професионална реализация, предвид 20 годишния ми стаж са трогателни, скъпи човече в тийвъзрастта. С насмешка ще отмина и интересното твърдение за 7 млн. човечество ( в училище не ви ли учат вече как се пишат цифрите???) Страх ме е да си помисля в какво ще се възпроизведете един ден.... Иначе не мисля, че хомосексуалността е бич някакъв, а просто трябва да е ясно, че бидейки отклонение от нормата, следва да се приема, лекува и профилактира като такава. Другото е плява.
74
12
 
14
 
! Отговори
Адолф 2 преди 12 години
Успокоява ме може би донякъде това че рано или късно тези нагли извратеняци на природата ще се изправят пред когото трябва и където трябва и ще си получат заслуженото! Ако не в нашият свят.. То на "оня" свят СЪС СИГУРНОСТ! Никой НЕ им пречи да си се бутат по гей-клубчетата,да си се "свалят" и да разнасят СПИН-а! Но чак МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ и ОСИНОВЯВАНЕ НА ДЕЦА е пълен отврат! Само си представете какво ще излезе от осиновените деца! И тук ще ми организират разни "цветни" шествия... Де бой де!!
73
0
 
2
 
! Отговори
До МД преди 12 години
Опа, изпуснах 3 нули в цифрата която спомех :P
72
2
 
6
 
! Отговори
До МД преди 12 години
Еми един и същи е органа който използвам като ходя до тоалетната и като реша да се възпроизваждам, затова. Ок щом имаш такова образование. Пожелавам ти да станеш много добър лекар/биолог и да откриеш лекарство срещу хомосексуалността и да спасиш света от нея че е по-лоша от рака направо!!! Хем не могат да се възпроизвеждат хомосексуалните и ще умре човечеството (само още 7 000 000 живи има), хем го развращават. Ужас!
71
4
 
5
 
! Отговори
до 94 преди 12 години
За съжаление всички "различия" в психиатрията се определят като "девиации", т.е. като отклонения в нормата. Нормата е човек да е хетеросексуален, предвид биологията си като вид. Разбирам желанието на "различните" да бъдат по- малко различни, но за съжаление в едно толкова консервативно общество като българското, това различие дълго ще бъде стигма, по- нетърпима дори от тази на шизофренията. Поне шизофрениците не налагат шумно тяхното разбиране за норма. Това следва да им се признае :)
70
2
 
5
 
! Отговори
До МД преди 12 години
Видях че го изтри, и аз не разбирам защо трият някои коментари, и мои са трили особено ако цитирам нещо но без да нарушавам авторски права или други. Както и да е. Не мога да приема че е болест, а просто различие. И това е мнението на голямата част от психиатрите, психолозите и т.н., т.е. на хората които се занимават с тия неща.
69
3
 
2
 
! Отговори
МД до 90 преди 12 години
Голям си философ. То по тая логика са създадени, за да има и къде да те сритат... Много ми е любопитно как може да пишеш тая простотия, че половия ти орган е създаден с цел да ходиш до тоалетната. Ако това ти е половата функция, ясна е работата що са ни такива мъжете !!! Между другото няма какво да спорим за функции. Аз имам университетско образование по медицина и по биология, така че слушай какво ти се говори (пише).
68
8
 
24
 
! Отговори
Адолф преди 12 години
Педало-лезбийският конгломерат в последни времена започна да става изключително нагъл и нахален...?!? Незнам кой им позволи да си излезнат от дупките тия мишоци нагли и да претендират из цял свят за някакво международно признание или какво?!? Нароиха се какви ли не "цветни" комитети,фондации за "ЗАЩИТА" на правата на тези?!? Че даже ще си правят сватби и най голямата отврат- ЩЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАТ НА ТАКИВА ДА СИ ОСИНОВЯВАТ ДЕЧИЦА! Тоя свят никак не отива на добре.... :( :( :(
67
3
 
9
 
! Отговори
До 71 преди 12 години
Ами лошо го е измислила природата че непригодни видове като Да Винчи, Оскар Уайлд и много други не могат да се размножават... де да можеха, сигурно сега щяхме да летим в космоса... Половите органи са създадени и с цел ходене до тоалетна, изпитване на удоволствие и т.н. Основната им функция може да е продължаването на рода ама не е единствена. Ако са само за това, не прави секс за удоволствие и не мастурбирай.
66
2
 
1
 
! Отговори
МD до 79 (71) преди 12 години
F64.9, както споменах е диагнозата, бележеща разминаването между анатомичния пол, психичния пол, сексуалната роля и сексуалната ориентация. Мисля, че достатъчно отправни точки за размисъл ти дадох. Между другото лесбийството има и добра страна - и без това жените са повече, та по този начин конкуренцията между тях намалява за по - малкото на брой мъже. :)))
65
3
 
5
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Да, може да се гордееш със Слави! Той е пример - пее, шоуменства, разбира се, че е НАЙ НАЙ НАЙ.Коя е тая - няква лесбийка ***, пробила в чужбина...Пу да ти плюя на болния мозък и примитивното пещерно мислене. Безгръбначно!