Мъжете, които като малки бяха сладки госпожички

Те се отказаха от пола си и никой вече не ги съди за избора им
Обновена: 5 юни 2012 10:37 | 5 юни 2012 10:37,
53
Мъжете, които като малки бяха сладки госпожички
Балиан Бушбаум. Снимка: malecelebbio.com

Вече не е толкова шокиращо, когато някой мъж иска да бъде жена. Обратното обаче би могло да предизвика сериозни коментари и дори възмущение.

В шоубизнеса се гледа преди всичко външността, в останалите сфери – какво има под обвивката. Ето защо някои от транссексуалните личности успяват да се реализират и то доста успешно. Те не са модели по кориците на списанията (поне не всички), но пак попадат в медийния фокус и то не само заради ориентацията и смяната на пола.

Вижте кои жени са решили да станат мъже и от това само са спечелили, не само психически, но и материално:

Балиан Бушбаум

Балиан Бушбаум е роден през 1980 година като Ивоне Бушбаум. Дълги години е състезателка по овчарски скок и дори през 2007 г. печели второ място в националното първенство по лека атлетика на Германия. След това се отказва от спорта заради контузия. През 2008 г. започва терапия и сменя официално името си на Балиан след успешна операция за смяна на пола.

Бък Ейнджъл

Той е режисьор и икона в света на хомосексуалистите. През 2007 г. Бък Ейнджъл печели наградата за "транссексуално представяне на годината" на Adult Video News Award. По рождение Бък е бил момиче. Години наред е живял като жена, но тогава е бил в плен на алкохола и наркотиците. Макар че е бил желан за модел, той не се е чувствал добре в кожата си на жена и е преминал редица терапии и операции за смяна на пола. В момента блондинът е щастливо женен за Илейн Ейнджъл.

Лорън Рекс Камерън

Лорън Рекс Камерън - американски фотограф, писател и активист на транссексуалното движение. Работата му включва портрети и кадри на тела на транссексуални хора (включително и неговото собствено). Той дори е документирал метаморфозата, през която е минал, за да стане от жена – мъж.

Иън Харви

Иън Харви е американски комедиен актьор, който често използва транссексуалността си в играта си пред камерата.

Вижте останалите и как точно изглеждат в момента в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
21
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Направо гледам и не мога да повярвам. Това са били жени!!! Някои са егати яките парчета. Просто са си били родени за мъже....
44
2
 
8
 
! Отговори
Ils преди 11 години
Жестоки резултати при номер 1, 2, 5 и 7 - в много хубави момченца са се превърнали. Хич не ми пука, че са били момиченца някога си.
43
1
 
7
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
Пише се УДАВА ми се нещо си (рисуване, спорт), но ОТДАВАМ се на работа, любов и т.н. Като не знаете, не давайте така уверено съвети за правописа.
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Азис къде е ?
41
4
 
11
 
! Отговори
До 45 преди 11 години
Не, природата ги е създала с мозък на единия пол и тяло на другия, т.е. е сбъркала и трябва и да й се поправи грешката или чрезз хирургическа операция или чрез някво психиатрично лечение. А иначе каскадьор ***.. раст от къде си сигурен че няма? Има хомосексуални спортисти, войници и тн. Просто каскадьори принципно има малко а хомосекс. мъже са много по-малко от хетеросексуалните. И ако надеждата ти на теб за жени е да си обграден от "***", т.е. ако само така успяваш, тежко ти, хехе :)
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Странно защо толерирате повече трансексуалните а гейовете не...Ние може да сме извратени,те не са...абе обиждайте и тях мама му стара...
39
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив.Щом природата или господ са ги създали мъже,останалото е извращение.Но е добре да ги знаем.*** по душа са и физически такива.Представяте ли си например каскадьор-***..раст или в коя да е мъжка професия.Добре е все пак,че мъжете сме повече,така ще има повече жени за нас.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе тоя от снимката е толкова сладък,дреме ми че е бил жена,само ако ми падне...по нищо не му личи че е бил жена...
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
37, Мен ако питате по- добре е журналистите въобще да не пишат подобни статии. Или поне не на първа страница и то като водеща новина.
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами щом искат да си променят пола... да го правят.Операциите струват доста пари а и терапията след това не е евтина.Щом имат пари и желание..
35
1
 
14
 
! Отговори
рио преди 11 години
човек не избира какъв да се роди
34
1
 
8
 
! Отговори
qan преди 11 години
този първия много хубав,направо се е похабил:)
33
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трансексуалните хора, с редки изключения, не са хомосексуални от гледна точка на половата си идентичност. Така например след катое една трансексуална жена (мозък на жена, тяло на мъж) има женска полова идентичност, логично е да изпитва сексуално влечение към мъже, тъй като тя самата не се възприема като мъж.
32
5
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
AMERIKANCITE KAKVITO SA PEDALI AKO NE SI VKARVAT XORA OT EVROPA I SVETA VSQKA GODINA 6TE SE SVAR6AT SSAVSEM TIQ PEDALI XAXAXAXA
31
2
 
9
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
Ти не гледай какво пише в статията, "икона на хомосексуалистите" е просто няк'ъв измислен израз дето слагат "журналистите", който в случая не значи нищо щото съм абсолютно убеден че 99.9% от хомосексуалните (дума хомосексулист няма както няма и хетеросексуалист) си нямат ни най малка представа кой е този. Просто е представител на организацията която защитава и хомосексуалните и трансексуалните но това не значи че 2те неща са едно и също.
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гей отива на лекар и се оплаква:- докторе, станал съм лесбийка!- е, как така?!- ами, при толкова хубави мъже наоколо, започнах да се заглеждам по жени
29
6
 
6
 
! Отговори
Djimi преди 11 години
MNOGO STRANNO DOKOGA DNES.BG 6TE LANSIRAT TIQ OBRATNI IDEI .ISKATE I BAALGARIQ LI DAE IZ4AN4ENA KATO AMERIKA.MILOST ZA XETEROKSEKSUALNITE .BOG E S NAS.
28
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"До Кънчо преди 9 минутиКънчо, пий си там пърцуцата, смърди си на вкиснало и недей да ръсиш много мозък - не ти се удава"Дори не можеш да си представиш само колко много ми се "удава".П.С. Пише се "отдава". А "удава" може да го използваш, ако си решил да ме удавиш некъде!Явно вие може да се удавите само в гейските си страсти.
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пфф, отвратително...
26
2
 
3
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
За добро или лошо ни едно от тея не ми е познато.