Ким се взе за София Лорен

Сравнението ѝ подразни феновете на италианската легенда
Обновена: 3 авг 2012 13:41 | 3 авг 2012 13:20,
65
Ким се взе за София Лорен
Ким се постара да се докара точно като София. Снимка: Twitter

Италианската легенда София Лорен си остава символ на красотата и изяществото. Много от съвременните актриси и знаменитости биха искали да са като нея и след Мерилин Монро тя е дамата, която буди у тях сериозно възхищение.

77-годишната италианка до ден-днешен носи финеса и обаянието си и се поддържа във форма. Доста по-младата Ким Кардашиян побърза да се идентифицира с нея, като смело заяви, че вижда приликата си с неостаряващата икона.

Кардашиян пусна снимка в Twitter, на която се е опитала максимално да се доближи до стайлинга на София. Под нея риалити звездата написа: „Канализирам своята вътрешна София".

Феновете на Лорен обаче не реагираха никак положително на сравнението и се изсипаха бурни коментари за наглостта на Ким, която пък тези дни заяви, че е по-известна от Дженифър, Гуинет и Анджелина, взети заедно.

„Лорен не само се облича добре. Тя е една актриса, която има огромна класа. За такава тази лелка може само да си мечтае", изрази мнение коментатор с потребителско име Sophie1965 по адрес на написаното от Кардашиян.

София Лорен до момента се е снимала в над 80 филма, докато Ким има зад гърба си една секс лента, която я направи известна и едно риалити, в което според мнозина не блести с актьорски талант.

Вие намирате ли прилика?

Още новини за звезди четете в Tailoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
24
 
! Отговори
жутем,айлавю,сори преди 11 години
Ким Кардашиян прилича толкова на София Лорен,колкото Софи Маринова на Джина Лолобриджида
54
0
 
25
 
! Отговори
Веселинов преди 11 години
Стига сте писали за разни пачи!!!Публикувайте новина за красиви млади хора,успели в живота с ум ,а не с *** манталитет!!!
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Blagodarim za vagnata novina za nepoznatata Kim, no e vreme da pishete neshto za dupeto na Pipa !!!
52
0
 
25
 
! Отговори
мима преди 11 години
До ден днешен се чудя с какво е и известна тази Ким, и защо аджеба се пише постоянно за нея...повръщащ емотикон!!!!!!!!!!!
51
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коя е тая Ким ве?
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Арменска му работа, те нали се имат всички за най-велики. Да се смееш, да се смееш, хубаво, че си вярват хаха
49
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе на тази снимка Кимчето само на мен ли ми мяза на Ейми Уайнхаус?
48
1
 
22
 
! Отговори
НЯМА СМИСЪЛ ! преди 11 години
Само един филм -долче вита , докара на Италия толкова туристи, колкото милиардите инвестирани във филми за Маями / Уил Смит, Хорейшио , Форест Гъмп и останалите/ , ще достигнат някъде към 2048 година ! Колкото и да ни набутвате във носа тия хамерикански "звезди" , българина трева не пасе !Уорлик откажи се, НЯМА СМИСЪЛ !
47
0
 
32
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Минала е покрай София Лорен, та е спряла на кака Софка
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ITA, от Италия тръгва почти всяко течение в изкуството и донякъде в науката - от епохата на Римската империя до барок включително. Сети се за Бернини, Леонардо, Донатело, Ботичели; Петрарка, Данте, Джордано Бруно, Галилей, Макиавели; Верди, Вивалди... Сети се къде се намира сърцето на католическата църква - изиграла огромна роля (макар и негативна) в развитието на Европа Така че, италианците са дали и културата на Европа, не само на САЩ
45
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте ни занимавали с тази овца.
44
1
 
17
 
! Отговори
Фенът преди 11 години
Толкова млада и богата, а вече с такава тежка форма на шизофрения. Явно стреса, безразборния секс и наркотиците са си казали тежката дума. Горката Ким, толкова съжалявам, че е болна. С такъв интерес следях нейното "невероятно" шоу.
43
9
 
21
 
! Отговори
ITA преди 11 години
Италианците са народа дали култура на САЩ -факт !Робърт де Ниро, Ал Пачино, Мадона и много други ! Италианците са газари и са номер едно в модата, строителство / втори след Испания/ ,кулинарията, киното и начина на живот - долче вита !А вие се тъпчете с биг мак и даят коук и се прехласвайте по кардашян , промити от Уорлик мозъци !
42
2
 
31
 
! Отговори
of 46 преди 11 години
Грешиш - все едно да сравняваш Запорожец с Ламборджини. Тая *** Кардашиян нито има талант, нито визия, нито класа. Абсолютен ***, тръгнала да се сравнява с легенда на киното.
41
2
 
16
 
! Отговори
шНУР за уорлик ! преди 11 години
Да сравняваш кардашян и СОФИЯ ЛОРЕН , е все едно да сравняваш ЛАМБОРДЖИНИ и шевролет .... ахахахахаха
40
0
 
19
 
! Отговори
Медия преди 11 години
Докога ще ни занимавате с тая кразилка!Вие, медиите, за пари сте готови да правите услуги на такива недоносчета, които стават световно известни, благодарение на вас, макар че не блестят с нищо, освен с посредствена външност и безгранична наглост и тъпоумие.........
39
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве тая Ким ли е Кон ли е незнам, ама в тяло и в лице ми прилича повече на Стефан Данаилов отколкото на ЖЕНА!
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може да не знаеш коя е Ким.Дърта Парясница.
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коя беше Ким????
36
0
 
36
 
! Отговори
ттт преди 11 години
София Лорен е като египетска пирамида - впечатляваща и вечна. Ким е като барака скована набързо за прибиране на реколтата.