Юън Макгрегър – най-стилният сред джедаите

Шотландецът позира като истински джентълмен за италианския GQ Style
Обновена: 1 ное 2012 16:43 | 1 ное 2012 16:43,
4
Юън Макгрегър – най-стилният сред джедаите
Снимка: сп. GQ

Юън Макгрегър е един от любимците-звезди на мъжките модни списания и вероятно има повече корици и фотосесии от някои мъже модели.

Сега той за пореден път се появява на корицата на GQ Style, Италия (езен/зима 2012), за да демонстрира какви костюми ще са модерни през идната пролет.

Няма причина да не харесваме шотландеца Макгрегър. Той изглежда невъзмутимо секси, има чаровна усмивка, перфектно тяло, безспорен талант, освен това е добър съпруг и баща на четири дъщери, а и мъжкарските страсти като бързи скорости, алпинизъм и изобщо всякакъв род опасности са по вкуса и възможностите му.

Освен това го бива и за модел. Вече минаха шестнадесет години, откакто изигра своята култова роля като разгулния наркоман в "Трейнспотинг" и оттогава той не е спирал да се снима, правейки куп запомнящи се роли, без да ви вирва носа.

40-годишният чаровник неотдавна заплаши да се оттегли от киното и да се отдаде на хобитата и семейството си, но хубавото е, че явно не го е мислил на сериозно, защото продължава да се снима активно и да ни радва от големия екран.

Вижте снимките на сексапилния шотландец в дрехите на Ermenegildo Zegna за италианския GQ Style в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: стилGQЮън Макгрегър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Страхотен е, просто супер чаровен и талантлив!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къф стил кви джедаи ква е тая размазана любителска снимка и тоя що апе розата ?Аве още ли държите осмокласнички на щат да ви пишат матряла ?