Като по калъп

Когато трябва да се мине по червения килим,всеки детайл е от значение
4 дек 2012 08:24,
6
Като по калъп
По характер може би се разминават, но цветово винаги го докарват. Кейти Холмс и Том Круз, Снимка: Reuters

Доста модерно става напоследък, двойките да синхронизират визията си на обществени събития. Суетата тресе не само дамите, но и мъжете в Холивуд и когато на прага се задават някакви награди, всички ентусиазирано се подготвят седмици по-рано за появата си, която да провокира възхищение.

Ако си мислите, че при господата нещата изглеждат прости – лъжете се. Дори един обикновен костюм може да създаде истинска драма в двойката, ако на дамата не ѝ допада.

Помните ли филма „Кънки с остър връх", в който двойката състезатели едва не отпаднаха от първенството, заради напрежението , създадено от едно разкопчано копче на ризата?

Е, такива неща се случват и в живота.

В истинската връзка, двама души се сливат в едно цяло. Така че отделните половинки, трябва да се допълват. Някои дами улесняват мъжете си, като залагат на класическите цветове. Черната рокля върви добре с всеки костюм. Но все пак ѝ е най-добре с черния. Това от първа ръка могат да кажат Анджелина Джоли и Брад Пит.

Ако се чудите защо симпатизирате на някои холивудски двойки, само като ги гледате на снимка, гледайте по-внимателно. Те просто страшно си пасват. Дори хлапаците Джъстин Бийбър и Селена Гомес могат да изглеждат доста елегантно и красиво заедно.

Убедете се сами в галерията на Tialoto.bg, където ви очакват още куп звездни двойки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
пантуди преди 11 години
нема пък да одим на тялото!
5
3
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Що за глупост и то с толкова плюсове???! Сам ли си ги цъкаш??Ще се разбират в леглото докато не започнат скандалите за пари ,за уважение , за лъжи , изневяра , егоизъм , прахосничество , родители и прочие и прочие ежедневни теми. За да се разбират и в леглото първо трябва да се разбират извън него!
4
2
 
3
 
! Отговори
пффф преди 11 години
филма Кънки с остър връх" ... НЕ, НЕ ГО ПОМНЯ
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как тоя сняг ВСЯКА година ги изненадва, не разбрам какво очакват да има през декември - температура 40 градуса ... От кога синоптиците говорят, че декември ще завали ... но общината се изненадва за пореден път
2
10
 
11
 
! Отговори
Бесен Данъкоплатец преди 11 години
Дами и Господа.. СНЕГЪТ ОТНОВО "ИЗНЕНАДА" СОФИЙСКА ОБЩИНА! Дори и на 3 Декември.. Дори и не чак толкова солиден.. защото всички знаем какъв сняг е валял по тук! Но крадливите шефчета от общината плюс всички занимаващи се със почистването на снега и най вече-ЛЕДЪТ най вероятно отново са "ИЗНЕНАДАНИ НЕПРИЯТНО" ! Как НЕ ГО Е СРАМ този сняг толкова рано да завали.. и да се превърне и в ЛЕД толкова бързо? НЯКОЙ МИНАЛ ЛИ Е ПРЕДИ МАЛКО ПО ОСТА МЕТРОСТАНЦИЯ "СУ К.ОХРДИСКИ" ДО ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ ДА ВИДИ?!?
1
4
 
15
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Най-важното е в леглото да се разбират , другото е ала - бала!!!