Дими напусна Къщата по собствено желание

Той си тръгнал заради сериозни лични причини
9 дек 2012 13:10,
133
Дими напусна Къщата по собствено желание
Дими напусна Къщата. Снимка: Big Brother All Stars

Дими вече не е част от шоуто на Big Brother All Stars. Той напусна Къщата по собствено желание поради сериозни лични причини.

Неговата линия за гласуване вече е затворена и сумата събрана от всички sms-и изпратени за него ще бъдат дарени за благотворителност.

В понеделник застрашени от изгонване от Къщата са Лили, Стойка и тризначките Вяра, Надежда и Любов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва ли да ме интересува!
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей това Гълъбовските селяни срам нямате :)
18
7
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Щом имаш мерак проследи ми IP адреса и виж откъде пиша, *** смешен. Аз съм бил Панайот...муахахахахааххахаххахахаха Ако искаш да ти кажа как се казвам и да се видим, смотан?
17
8
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Ти си бил наистина доста ***."Никой не го интересува дали ти си пишеш коментарите, но- да, няма да се учудя, ако си публикувал ако не всички, то едно 90% от постовете тип "след Панайот не гледам".ПО-малоумно заключение не можа ли да направиш, ***? Никой не се интересува дали си пише Панайот коментарите, но....Панайот е написал всички коментари в нея тема които казват че след Панайот е безинтересно вече и скучно и предаването няма да се гледа???Ти си психично болен бе? Баси смешника!
16
8
 
11
 
! Отговори
Хм преди 11 години
Пацо, продължаваш да се излагаш. Никой не го интересува дали ти си пишеш коментарите, но- да, няма да се учудя, ако си публикувал ако не всички, то едно 90% от постовете тип "след Панайот не гледам". Елементарно е, разбираш ли? Иначе в един момент ти симпатизирах, защото ти с никой не се заяде пръв в къщата, а и чрез теб си показаха рогата- тъпия злобен Мирослав, истеричната Стойка, подмолния Найден. А ти обиждай колкото искаш- ясно е, че не можеш да търпиш критика и да се примириш с фактите. :)
15
8
 
9
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Миро, ти ли си бе *** скапана??? Яд те е че те нахрани пред цяла България Панайот, нали?
14
13
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Беше ли тук в този сайт като пуснаха темата" Панайот вън от къщата- завинаги!" И тогава ли тези над 300 коментара в които поне половината от тях се казваше че най-забавният е Панайот и се спира да се гледа предаването от авторите на постопвете. Над 150 поста ли е изписал Панайот за себе си, ***???
13
14
 
19
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
А може би ТИ СИ САМИЯТ ПАНАЙОТ, а? ;) Някак си много нелепо звучат изказвания от типа "аз спрях да гледам предаването, след като Пацо си тръгна" от устата на някой друг, освен от самият Панайот ? Престани, Панайоте, да пишеш във форумите за себе си- не разбра ли, че точно тая грандомания и себевглъбеност потресоха и отвратиха хората от теб?!
12
3
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Както виждаш не пускат вече всеки ден статия за нея от сайта. И те са се осъзнали че стават банални в опита си да бъдат забавни.
11
7
 
29
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Миро-*** плешива комплексирана колко пъти се канеше да забие един в главата на ПАЦО,и да си тръгне но и така не се реши скапаният ***. САМО НА ДУМИ СИЛЕН скапаняка му нещастен и продължи да бъде унижаван от Панайот. Пълен комплексиран злобен *** е тоя Миро-ревльото. Накефих се като Панайот го нахрани няколко пъти и накрая го замери с прашките.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 6Тя и карадашан се изтърка, но това не пречи да се пуска статия всеки ден за нея
9
6
 
11
 
! Отговори
а преди 11 години
Този май пак са го хванали камерите да се самозадоволява.
8
2
 
29
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Да е жив и здрав Дими...много стоя там;тези...тризначки и аз не бих ги...изтърпял,нито нацупената Пипируда,нито злобният Миро,нито другите...комплексари.
7
11
 
29
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
ПИЧ вече ставате банално досадни с тази кардашян. ЕДИн ,път, два пъти..три пъти майтап...ама вие се оливате. Както и това" Местим го" Изтърка се вече.
6
5
 
36
 
! Отговори
Ники Пънчев преди 11 години
Не ме интересува ! Искам новини за Ким Кардашиян !
5
2
 
69
 
! Отговори
Нико Тупарев преди 11 години
Благодаря на всички балъци пускащи смс-си ще пия за ваше здраве на новата си яхта мухахахахаах!
4
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе глупости лични драми имал. Екипа е видял че този е излишен там и няма интрига с него и сигурно са се споразумяли за някакви пари и да си ходи.
3
32
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този защо изобщо са го извикали повторно в къщата. Този е най-безличният и безинтересен персонаж в историята на Биг Брадър. НО КОЙто и да се разкара ми е все едно- аз спрях да гледам предаването след като се изгавриха от предаването като изгониха най-забавният тип Панайот. *** СКАПАНИ!
2
5
 
73
 
! Отговори
НАИСТИНА преди 11 години
ЛУДИ ПОКАЗВАТ , БОЛНИ ГИ ГЛЕДАТ!!!
1
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Местим яко