Дими напуснал Биг Брадър заради смъртта на дъщеря си

Бащата се сбогува с Деметра във Facebook след излизането от Къщата
Обновена: 10 дек 2012 11:15 | 10 дек 2012 11:14, Петя Славова
81
Дими напуснал Биг Брадър заради смъртта на дъщеря си
Дими Снимка: Биг Брадър

Трагедия сполетя един от участниците в предаването Биг Брадър All Stars. Дъщерята на Димитър Казълов-Дими - Деметра, е починала, докато той е пребивавал в Къщата.

Вчера от екипа на шоуто обясниха само, че поради сериозни лични причини Дими е трябвало да си тръгне.

Той е бил извикан в изповедалнята, където му е съобщено, че има 20 минути да си събере багажа. Очевидно Дими не е знаел какво се е случило.

Още по темата
По-късно в личния си профил във Facebook той пише: "Скъпи приятели, моята по-малка дъщеря вече не е с нас. Почивай в мир, мое дете!".

В личния профил на Деметра нейната майка Ралица споделя, че я обича и че ще се срещнат в следващия живот.

Събраните средства от SMS-и за Дими ще бъдат дадени за благотворителност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
56
 
! Отговори
Валя преди 11 години
Голлям удар за близките е. Бог да прости детето.
26
0
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов сутринта по БТВ каза ,че живеем в държавата на абсурдите........Моториста дето уби момиче на пешеходна пътека във Варна...карал с 100-100 км в час...му дават 2 години условна.........Баси смешката....Доказан убиец,навън се разхожда невинен.............
25
2
 
115
 
! Отговори
чвор преди 11 години
Дете умира,а просташки коментари отново не липсват!Има моменти,в които трябва да си гад,има и моменти в който трябва да си човек!Засрамете се...
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 27"Както има хора, които изразяват "забавление" по този начин, така и аз ще им пожелавам" И по никакъв начин няма да се различаваш от тях, ***!
23
2
 
73
 
! Отговори
ммм преди 11 години
Много тъжна новина, Бог да прости детето! Моля престанете да коментирате простотии...бъдете поне малко хора!
22
12
 
13
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Както има хора, които изразяват "забавление" по този начин, така и аз ще им пожелавам, не защото *** кълнат, а защото има едно природно правило - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ.
21
1
 
102
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
Ужас!!Бог да го прости момичето!!Искам да изкажа своите съболезнования към Дими и цялото му семейство за загубата на техния най-скъп близък човек!!
20
4
 
5
 
! Отговори
ДО 13 преди 11 години
*** си,като слонски *** !
19
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 21Какъв човек трябва да си, за да "пожелаваш" подобно нещо. Че има ***, които да пишат глупости е ясно, защо и ти трябва да ставаш такъв и да правиш *** неща. Да, *** кълнат!
18
5
 
111
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко, много жалко, Бог да я прости!
17
15
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този който цъка минуси тук, му пожелавам нещо подобно, да разбере после, че такива статии не са най-подходящото място да си прави веселото! Наистина му го пожелавам. Мир на праха на малкото дете!
16
42
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама болна ли е била или е умряла изненадващо?Е,сигурно е доста кофти.Надявам се или да има още едно хлапе или да може да си направи друго.Смъртта неизбежен край за всички.Да му мислят живите.
15
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко тъжно! А вие може ли поне под такава новина да не драскате *** коментари? Като не може да ви се пречупи езика да изкажете съболезнование, поне замълчете! Господ да я прости! Дано е на едно по-добро място!
14
1
 
115
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да почива в мир малката принцеса! Това е най-големия удар за един родител!
13
1
 
105
 
! Отговори
pool преди 11 години
Старите хора са казали: Няма по голяма мъка от това, родител да надживее детето си! Да почива в мир детето!
12
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дими никога не е криел сексуалната си ориентация. Още в първия биг брадър си говореше открито за нея. Жалко за детето му.
11
1
 
129
 
! Отговори
bolka преди 11 години
до 10 - загубата на дете е неописуемо кошмарна, не си позволявайте да критикувате, ако това не сте го преживели лично. Изминаха година и половина от загубата на сина ми вследствие на заболяване, но болката е все така огромна, като че ли се е случило вчера.Съобщението във фейсбук не е ненормално, ако има много приятели там.
10
21
 
8
 
! Отговори
do 10 преди 11 години
Ти що си толкова елементарен бе??? Кво значи БГ простаци??Като преди няколко дена като приеха кралската снаха Кеит в болница,да не би всичките скапани вестникари да не писаха денонощно ,че имало обилно повръщане.....Това се нарича шоубизнес ***.......
9
2
 
68
 
! Отговори
Silva преди 11 години
SABOLEZNOVANIA!!!!!BOLI< MNOGO BOLI KOGATO IZPRATISH DETE!!!!!!AZ IZPRATIH SIN PREDI 20 GODINI, MNOGO E TEJKO i TAJNO> NE PICHETE GLUPOSTI I NE KOMENTIRAITE MARTVITE< MOJE I NA VAS DA SE SLUCHI < NIKOI NE E ZASTRAHOVAN!!!!!!!!!!
8
10
 
80
 
! Отговори
тир преди 11 години
всеки, който се облича добре и излъчва цивилизованост е хомо според косматите дебели български 'мъжкари' дето все нае**ни ходят.