"Отмъщението" на Биг Брадър: Панайот

Участникът от Гълъбово ще предизвиква Борислав
Обновена: 14 дек 2012 16:30 | 14 дек 2012 16:09, Петя Славова
35

Снимка: Нова телевизия
В последните дни на Биг Брадър All Stars се появява нова мисия - "Отмъщението". Жертвата в нея е Борислав, а главен конспиратор - самият Панайот, който е единственият съквартирант, който е напускал Къщата и пак се е връщал в нея.

Явно Пацо е любимецът на Биг Брадър, защото от екипа постоянно се опитват да ни напомнят за него. Този път участникът от Гълъбово ще заръча от тайната стая на Найден и Никола да залепят с лепило обувките на Борислав. Естествено, мисията ще доведе до поредния раздор между Съквартирантите.

В събота, два дни преди финала на шоуто на 17 декември, от Къщата на Big Brother ще си тръгне още един участник. Съквартирантът, който няма да стигне до финал, ще бъде обявен на живо в предаването на 15 декември, като звездите дори и не подозират, че им предстои още едно, последно изпитание.

Кой ще си тръгне на финалната права, дали Съквартирантите ще успеят да разконспирират „Отмъщението” на Панайот и какви ще са последните задачи на звездите, ще стане ясно тази вечер, в 20.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно такава мисия трябваше да даде Брадъра за да се види Борислав колко е лош и злобен.
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли кой да ги разкара тия Боби и Стойка!? Тия са егати смешната история!!!
13
9
 
10
 
! Отговори
sandonov преди 11 години
До БаскетболистНе е етично най/малкото да ти увреждат личните вещи
12
11
 
26
 
! Отговори
13 преди 11 години
"Отмъщението" беше адски тъпо. Напълно подкрепям Боби и реакцията му. Тъпия Брадър не знаел какво става и не можел да му каже. Кой позволи на *** да нареди на другите какво да правят. На Боби обувките могат да ги разсипят, но имуществото в къщата -не. Изгониха *** Панайот и простите близначки, и сега се чудят ккакъв скандал да направят. С рибата може да проявиш чувство за хумор, но да ти разсипят обувките, това е тъпо и грозно...
11
4
 
11
 
! Отговори
nnn преди 11 години
Tova predavane e otrajenie na deistvitelnostta v Bulgariq , pulna prostotiq... Samo ne mi e qno,koi go gleda i za6to se zanivate s ***,koito sa gi subrali v edna kushta. I kakvi sa tia gluposti kudeto pishete,che tozi Bobi bil s golemi kabariti i tem podoni gluposti ... To za tavo durjavata e na tova deredje ,shtom pravite evalata na anabolen animacionen geroi,smeshna rabota ,..... tctctctc
10
11
 
27
 
! Отговори
Баскетболист преди 11 години
Боби не можел да намери обувки 48 номер?!?! Пълни глупости! Всички известни спортни марки имат голяма номерация, от големи сайтове като SportDirect също без проблем могат да се поръчат такива обувки. Боби е абсолютен комплексар с пълна липса на чувство за хумор! Това не е опера, а шоу, ако не му харесва, да се маха!!!
9
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Видя се злобната душа боби как за едни обувки е готов човек да убие.Разкри тъпанарската си същност и безчовечност.Плаши с насилие защото не са му в категорията.Ако беше Багата щеше ли да плаши хората.Много мизерен дребнав човек.Още преди време ви го казах, когато си мислехте че Пацо пише коментари.Не му дадат мисия да си скъса дрехите в името на благотворителност да видите че няма да иска.Егоист е този.Мълчи за да не се излага колко е *** и злобен
8
21
 
17
 
! Отговори
angua преди 11 години
Като чета тия коментари долу, мисля, че или ги пише един и същ човек, или са писани от супер- пубертетчета. Само глупости! Изтърпяхме всички лиготии и комплексарщини на Юлиян и Фънки във Вип Брадър. Изтърпяхме много "випове", а с тях и водещите и сценаристите на предаването да се гаврят с Къци Вапцаров /а уж Биг Брадър трябваше да е неутрален/. Търпяхме върховната простотия на близначките и не по-малко тъпия Панайот.И сега- нанасяне имуществена вреда на Боби. Биг Брадър ще му плати ли обувките
7
8
 
20
 
! Отговори
werti преди 11 години
Ще бъде мн забавно, щом главни действащ лица са Нед и Лестер и щом ще дразнят Боби Цръвенката. Ами Стойка? Нея няма ли да я тормози някой? Защо изгонихте Панайот и сестрите? Стойка - аут!
6
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За една кола от 30 бона да се излагаш цял живот.Виж Пацата спечели много повече от предаването.Уважението на всички нас.
5
1
 
22
 
! Отговори
НаПук брат му преди 11 години
Закъсаха за СМСи май, а? На всички такива предавания плащам по един билет накрая, но този път нито ги гледам, нито ще ги черпя. Всичко заради номерата с Пацата. Ако имат смелост да публикуват в интернет номерата на гласувалите за едно предаване. Да си видят хората, колко са пратили и дали ги има в списъка. Обаче няма да стане, защото всичко в една касичка се излива и каквото Анито и сценаристите кажат, това става!
4
11
 
55
 
! Отговори
Кусел преди 11 години
По-голям *** и интригант от тоя Борислав не съм виждал. Толкова е мазен само и само , за да спечели колата. *** от класа ..
3
3
 
26
 
! Отговори
Литъл Брадър преди 11 години
Стига с тия ***
2
19
 
51
 
! Отговори
Кашик преди 11 години
Онова големото ръгбистче е пълен ***! А трътлата Стойка е лев тестикул!
1
20
 
11
 
! Отговори
bay huy преди 11 години
_I_ za pazo