Хейдън Панетиер на лов за мъж по секси бански

Актрисата си пада по мъже, които не се интересуват от нея
Обновена: 15 дек 2012 13:47 | 15 дек 2012 13:47,
29
Хейдън Панетиер на лов за мъж по секси бански
Снимка: сп. Esquire

Звездата от сериала „Герои" Хейдън Панетиер наскоро се раздели с последното си гадже Скоти МакНайт и като всяка жена, която е отново „на пазара", побърза да демонстрира прелестите си. Освен това хубавата блондинка се показа и като широко скроена като откровеничи пред новия брой на сп. Еsquire за мъжете, срещите и алкохола.

23-годишната хубавица, която през пролетта миналата година скъса с боксьора Владимир Кличко, позира по бански като не сваля усмивката от лицето си. В броя тя споделя, че напоследък уискито ѝ се услажда най-вече покрай новия ѝ начин на живот.

„Откакто се премести на юг, наистина се наслаждавам на уискито. И ако не сте опитвали Fireball Cinnamon, трябва да го опитате. Можете да го пиете, седейки на някои скали. Подгответе се за изживяването", казва Хейдън.

Макар че тя е сред обещаващите звезди на Холивуд, дамата смята, че в личен план не ѝ върви особено и все си пада по мъже, които не се интересуват от нея.

„Харесваш си някой, с когото искаш да флиртуваш и започваш да го правиш. Сякаш развяваш знамe, на което пише :"Хей, ти ме интересуваш". И никога не се получава с тези мъже. Не успяваш да им привлечеш вниманието. А тези, които не би искала да се навъртат около теб, са доста по-наперени и притежават кураж. Защо се получава така?", чуди се Хейдън.

Но мис Панетиер не смята да се отказва да търси своята половинка. Блондинката вярва, че мъжът трябва да е самоуверен, а не да се перчи с много мускули. Все пак тя има опит и то с двама спортисти - боксьора Владимир Кличко и бейзболиста Марк Санчез, който замени знаменития украинец за кратко в леглото ѝ.

Вижте фотосесията на Хейдън Панетиер от януарския Esquire в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
a преди 11 години
"Можете да го пиете, седейки на някои скали."Мисля, че тук иде реч за един от най-калпавите преводи, които интернеДа е срещал.... "седейки на скали"... :facepalm:
24
0
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 11 години
е айде де, къде се бави?редакцията, сещате ли се какво местене пада - да наградите джурналистката авторка и ако е свободна тази вечер можем да си поиграем на Хейдън и софиянец:-)П.С.авторката - обичам те и ти обещавам миниму три пъти да ти го покажа - повече не обещавам, щото съм си обещал и шише водка преди да се видим, ше ме извиняваш!
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да идва и да захапва едноокият смок с дисагите.....
22
1
 
9
 
! Отговори
малкия местан преди 11 години
тя,хейдън да ми се яви хич няма да я бавя
21
0
 
6
 
! Отговори
jan преди 11 години
Много звезди, много нещо. Обикновени артистки останаха ли? И при нас същото - куцо, сакато и тъпо, минало през брадърите - звезда става.А тази на снимката си е симпатяга.......
20
0
 
11
 
! Отговори
Ебвам я преди 11 години
Тая си го търси!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз искам тази да опитам,не уискито
18
2
 
4
 
! Отговори
до алекс преди 11 години
голям фотошоп си и ти, главата и е наведена надолу просто. Не е тип от типичните българки с високо вдигната глава и нос с който може да се удави при дъжд. При такива като нея ако преминеш и и подсвирнеш ще се обърне да се усмихне, ние не сме свикнали там в БГ на това, нашите имат самочувствие на ***, нормалните избягаха извън БГ.
17
1
 
2
 
! Отговори
Alex преди 11 години
Xubava e ,no kude i e vrata?Fotoshopa go e maxnal sigurno..
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо пък една не си направи фотосесия без после да се обработва с фотошоп. Колкото и да ги правят по снимките няма как да станат по високи и по спретнати. Хейдън ще си остане трътла колкото и да и се иска да е с още 10-15 сантиметра по висока.
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дето викаше един приятел за жените: Докато не им обръщаш внимание, зяпат като риби. Като им обърнеш малко внимание, отлитат като патки. Та и тая.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да напълниш ушите на някоя със семенна течност- безценно !
13
0
 
5
 
! Отговори
13579 преди 11 години
много се зъби нещо... хАмериканска му работа, кат й се дое@@ на некоя поизвестна и се пуска по списанията я по прашки я по бански!
12
1
 
8
 
! Отговори
до Алов преди 11 години
Абе нема да я върна заради цвета на косата.
11
0
 
1
 
! Отговори
asd преди 11 години
Колко фотошоп има тук :D cdn01. cdn.egotastic/wp-content/uploads/2012/07/06/hayden-panettiere-in-a-green-bikini-in-cabo-04-435x580.jpg
10
0
 
16
 
! Отговори
Киро Кофражиста преди 11 години
Бих я запознал с моя КЪНЧО !!
9
2
 
37
 
! Отговори
Стар Шофьор преди 11 години
Ще я лашкам като задавена Волга !!
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много е ниска бее, тия къси ръце ич не ме привличат. Грация няма
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заслужава безкомпромисен секс!!!
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мене ме е хванала изклъсках оръдието по нея вече таман два пътя!