Преди червения килим

Много от актьорите и актрисите са минали през различни работи, преди да блеснат на големия екран
28 дек 2012 17:31,
4
Преди червения килим
Брад и Анджелина, Снимка: Reuters

Гледайки ги да минават по червения килим с тези прекрасни дрехи, усмивка и аристократична походка, човек би си помислил, че цял живот са звезди. Сякаш от раждането им те влизат в обхвата на прожекторите и имат безупречни маниери.

Да, сега са богати, известни и красиви (кой заради добри гени и кой заради напредъка на пластичната хирургия и), но някога им се е налагало да вършат и друго. Оставяме на страна Парис Хилтън или Тамара Екълстоун, които са закърмени със златна лъжица в устата.

Наскоро Брадли Купър призна, че много е завиждал на колегата си Леонардо Ди Каприо, когато вторият се е къпел в слава, а първият му е носел куфарите като пиколо в хотел.

Шоубизнесът се отвори по-късно за г-н Последният ергенски запой, но на Дакота Фанинг и Маколи Кълкин той отне детството, така че може би трябва да се радва на подобно стечение на обстоятелствата.

Преди късметът да сполети Джони Деп, той е продавал писалки, а пък сексапилният Матю Макконъхи е ринал птичи изпражнения с лопата. Повечето звезди не се срамуват да признаят, че са си „цапали ръцете" и с друга работа и даже са на мнение, че това им е помогнало. Питайте Упи Голдбърг, която е била секс оператор!

Вижте какво са работили звездите преди да блеснат на големия екран в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: професиязвездислава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а брат пит има участие в порно индустрията
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох, те направо много са се преработили... Повечето от тях са обличали разни костюми и са се правели на ***. На това работа ли му викате изобщо
2
1
 
4
 
! Отговори
Elly преди 11 години
филмът на Анджелина и Антонио "Original sin" е от 2001, доста след Десперадо и Girl, Interrupted. Пък и е доста хубав , не толкова еротичен, филм
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забравят да допълнат че именно Анджелина Джоли и Антонио Бандерас имат еротичен филм още преди да станат звезди и да изгреят на екщън екрана.