Звездните раздели на 2012

Те бяха щастливи заедно, но в един момент приказката свърши с раздяла... или развод
29 дек 2012 13:18,
2
Звездните раздели на 2012
София Вергара и Ник Лоеб, Снимка: Reuters

И тази година изненади в Холивуд не липсваха. В личен план за много звезди настъпи пълна промяна, тъй като те останаха без половинки (някои успяха дори набързо да си намерят нови).

За съжаление любовта не е вечна и халката или общите деца не са в състояние да задържат никоя двойка заедно, след като в нея вече има проблеми.

Епични раздели белязаха изминалата 2012 г., повечето от които бяха истинска изненада. Кейти Холмс успя да влезе в историята като звездата, която най-бързо успя да приключи брака си – с Том Круз се разведоха само за около месец.

А Джони Деп, който 14 години не бе изневерил на Ванеса Паради, накрая пожела да се разделят и я замести с русата сексбомба Амбър Хард.

Вижте кои са останалите знаменитости, които приключиха грандиозните си връзки/бракове в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
7 преди 11 години
ТОВА ГО ГЛЕДАХ ПО АМЕРИКАНСКАТА ТВ ВЧЕРА. СТАТИЯТА Е КАТО ПОД ИНДИГО
1
0
 
11
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Хора, разберете - тялото не е сайт, чиито таргет ще намерите тук. Веднъж влязох във въпросния сайт и повече не се върнах - *** статии, никаква активност. Даже някакъв мъж беше пуснал рандъм снимка, цитирам "Чудесата, които гърдите на еди-коя-си може да прави". Просто си спестете разходите и го разкарайте този сайт, имате си достатъчно други.

Спонсорирани публикации