Депардийо разпуска с Рамзан Кадиров в Грозни

Актьорът вече има адресна регистрация в град Саранск
Обновена: 25 фев 2013 15:09 | 25 фев 2013 11:58, Елка Василева
49
Депардийо разпуска с Рамзан Кадиров в Грозни
Рамзан Каридов и Жерар Депардийо. Снимка: Reuters

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров посрещна на чеченска земя актьора Жерар Депардийо, който пристигна в Грозни със самолет от руския град Саранск.  Пред журналисти Депардийо обясни, че става дума за посещение "при приятел". Френският актьор слезе от самолета с полицейска шапка ушанка, с което удиви всички посрещачи, отбеляза телевизия НТВ.

„Много ни е приятно отново да Ви посрещнем на чеченска земя. Вие сте наистина изключителен и любим по света артист. Още по-приятно е да осъзнаем, че сега ние с Вас сме съотечественици. Поздравявам ви за това“, каза Кадиров, който посрещна Депардийо пред стълбата на самолета, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Още по темата

„Самият факт, че Депардийо има много поклонници по цялата планета, говори много. И се радваме, че ръководството на нашата страна Ви даде руско гражданство. Това беше обмислено и вярно решение“, подчерта Кадиров.

В Русия според Кадиров са създадени достойни условия за живот на хората. „Слава на Всевишния, че дойдоха времена, когато известните по света хора искат да живеят в тази страна“, каза президентът на Чечения.

От своя страна Жерар Депардийо посочи, че с удоволствие посещава Грозни за пореден път. „Обичам Русия. На мен също така ми хареса в Чеченската република. Тук хората са открити, доброжелателни“, каза той.  По повод шапката ушанка, с която слезе от самолета, актьорът обясни, че са му я подарили в Мордовия.

Депардийо разпуска с Рамзан Кадиров в Грозни
Депардийо с шапката ушанка. Снимка: Reuters

Френският актьор Жерар Депардийо, който неотдавна получи руски паспорт след полемика около плащането на данъци във Франция, иска да заснеме филм за размирната руска кавказка република Чечения, съобщи в комюнике чеченското президентство, цитирано от Франс прес. Искам да снимам филм тук, за да покажа, че голям филм може да се направи и в Грозни, чеченската столица", заявил Депардийо, цитиран в комюникето.

От летището Депардийо отиде в резиденцията на чеченския президент. По-късно Кадиров даде тържествена вечеря по случай пристигането на Депардийо в Грозни. На нея чеченски артисти и танцьори изнесоха програма. Домакинът и гостът дори танцуваха заедно лезгинка.

В четвъртък Депардийо пристигна в Москва, а в събота – в Мордовия, за да бъде официално регистриран като жител на главния град на мордовската република Саранск, на 650 км източно от руската столица, посочва АФП.

През януари 64-годишният Депардийо получи руско гражданство от президента Владимир Путин след спорове с френския премиер Жан-Марк Еро, който осъди решението на кинозвездата да напусне Франция и да се засели в Белгия заради високите данъци, които плаща в родината си.

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
9
 
! Отговори
Мужик преди 11 години
Из "Особенностите на френския данъкоплатец в Русия" . Наздаровие мужики !
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Abe toia da nqma ruska jilka :D
23
7
 
11
 
! Отговори
Христина преди 11 години
Свидетели сме на най-продължителната и тежка инфлация в историята на нашата Планета. Това с черния и червения хайвер направо е кощунство, на фона на миэерията и глада !!!
22
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудя се кой от двамата е по-грозени защо фотографа не им е казал,че не стават за снимка
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
съвсем се е пропил завалията - червен е като домат
20
1
 
3
 
! Отговори
Свинар преди 11 години
No comment !!!
19
5
 
10
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Това брадато човече Рамзан,колко ли народ е затрил?Никога не бих се снимал с него.Преди време Хилари Суонк се усети да се разграничи от него ,след като беше поканена заедно с други известни личности на някакво мероприятие...Но дали е върнала хонорара ,не знам.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отивам да си купя ягоди,шампанско и хайвер...
17
11
 
14
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
Браво е йтова е държава Русия им амного кадърно управление в република в която допреди 10 годинисе рязаха главите сега ходят големи актьори и футболисти а в турската колония *** в столицата е страшна мизерия и остоянни протести. Отно девушките изобщо си нямате на представа колко турци и араби идват тук да се възползват от красивите и евтини български ***!
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ханаански ***...
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човек така като ги гледа ще каже че една майка ги е раждала.
14
3
 
11
 
! Отговори
Киркорчо преди 11 години
До 14Червен хайвер има във всеки магазин за продукти. Днес струва 1200 руб. килограмм. Обаче никой не купува, това е деликатес за праздничен ден. Черен хайвер само на пазар и само бракониерски. В Русия черен хайвер не произвеждат. Черен хайвер в магазини, ако има, то е ирански и струва 5500руб. за килограмм.
13
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно,тази френска атрофирала ПИЯНИЦА гледа да се скрие от света,и ходи там където го имат за богопомазан и му се кланят като бившо величие. Да здруствует безплатная руская водка !!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има и суши и палачинки...най-вероятно снимката е към края на вечерята. Истината е , че висшата кухня, която виждате по различни програми изглежда перфеткно, но на вкус не е точно така. Отделно се правят малки порции, които надали ще заситят някого. Това е идеят на гурмето - да опиташ и насладиш (евентуално), а не да се наядеш.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Русия бързо си решава проблемите с размирните републики...първо пробват с война, ама много война и ако не стане слагат един такъв като Кадиров и го правят мулти-милиардер. Могат да си го позволят, а ако им писне или вече им излиза много скъп, го пращат да мирише цветята..от грешната страна. Така ще стане и в Дагестан....
10
10
 
8
 
! Отговори
Киркорчо преди 11 години
В Русия зима сняг в цяла страна, а тези мелиардери на маса имат:черен и красен хайвер, пресна ягода, малина,черна малина. Ела с какво руснаците се хранят? За да живееш така трябва да една война спечелиш. И живееш на пари от Аллах от Мосваград.
9
3
 
0
 
! Отговори
фру преди 11 години
Сара̀нск e столица на автономна република Мордовия. Чист руснак станал Депардьович :)))))))))
8
20
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
А ти ***, знаеш ли друга причина за мизерията на източна Европа, освен Руското робство 1944-1989
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз искам такива старини.Евала му правя с кеф да си ги харчи!Човека си ги е заработил с труд и е нормално да предпочита да ги похарчи,пред това да ги даде на Франция във форма на данъци.Да е жив и здрав!
6
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забележете на масата на богатите какво има! А на нашите маси какво има? Бургери, тортички, шоколадчета, бисквитки, манджи със зъпражки, захар в изобилие...