Джанет Джексън не планира сватба, защото вече е омъжена

Певицата казала тайно "да" на любимия си още минaлата година
Обновена: 27 фев 2013 14:50 | 26 фев 2013 12:06,
9
Джанет Джексън не планира сватба, защото вече е омъжена
Джанет и Уисам, Снимка: Reuters

На певицата Джанет Джексън ѝ омръзна от нелепите слухове, че планира грандиозна сватба с гаджето си Уисам Ал Мана. По тази причина тя реши да спре да крие факта, че сватба няма да има в бъдеще, защото тя вече се е омъжила за любимия си.

Оказва се, че влюбените са си казали тайно „да" още миналата година. „Слуховете за екстравагантна сватба всъщност са глупости. Миналата година ние се оженихме на малка интимна церемония. Ще се радваме, ако уважите личното ни пространство и ни оставите да се наслаждаваме на щастието си", сподели двойката пред Entertainment Tonight .

Слуховете, че се планира грандиозна сватба, тръгнаха след информация, че влюбените са приготвили 3 млн. долара за полети на гостите си до Катар и бюджетът за сватбата им ще бъде около 20 млн. долара. Освен това близък до Уисам издаде, че той е купил "Rolex" на Джанет за 10 000 долара.

Джексън разкри истината след шоу от Седмицата на модата в Милано, където тя бе довела половинката си и го държеше за ръка, сияеща през цялото време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
ПАТОШИК ПРИЗЪН БРЕЙК преди 11 години
Слънцето няма да изгрее на обяд,защото вече било изгряло сутринта,колко мъка има по света,въртим върти местим
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прошляци! На Емилия Масларова само чантата и струва толкова.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя много евтин часовник й взел, половината наше народно събрание ще го сложи в джоба си със своите аксесоари.
3
2
 
0
 
! Отговори
Уй сам преди 11 години
Ето, това се вика истинска любов!За нея и разликата във възрастта няма значение. Само портфейлът е от значение!Пък и името му на милионера хубаво - *** сам. Какво да прави човекът, като е сам!Затова - пада му се!Който си губи акъла, като види негърско дупе, и две Джанетки са му малко!
2
2
 
9
 
! Отговори
до жена преди 11 години
ще намериш дядовия,за такива като теб най-много някоя *** със 200лв месечна заплата,даже и на него трябва да се радваш,меркантилна *** такава
1
6
 
5
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Ееее браво бе Джанет,искрено ти завиждам за тези милиарди,ще си ги харчиш със кеф,и аз търся моя милиардер,но все още не съм го открила.:)))))))))))