Даян Крюгер – една "измамна" Степфордска съпруга

Актрисата позира в ретро стил за корицата на сп. Flare
Обновена: 15 мар 2013 14:40 | 14 мар 2013 11:35,
3
Даян Крюгер – една "измамна" Степфордска съпруга
Снимка: сп. Flare

Немската сирена Даян Крюгер позира за корицата на априлския брой на сп. Flare. Дамата е в ретро стил, облечена в в червена рокля на Bottega Veneta, с чанта на Chanel и обувки на Christian Louboutin. За да бъде списъкът от скъпи марки пълен, на главата си има декоративна лента на Louis Vuitton, която да укротява къдриците ѝ.

Актрисата прилича на истинска Степфордска съпруга - спретната, мила и покорна, точно каквато на пръв поглед е и героинята ѝ в лентата „The Host". В броя тя разказва за новата си роля, за приятелството си с дизайнера Карл Лагерфелд и за един от любимите си филми.

Научете повече от следните акценти в интервюто ѝ:

За това, че е фенка на „Здрач": Всъщност наистина станах голям фен на „Здрач", от което не се срамувам. Сякаш историята привлече тийнейджърката в мен.

За героинята си в „The Host": Тя е сложна личност. Тя прилича на Степфордска съпруга , но има много повече от това, което се вижда на пръв поглед – ярост и гняв.

За приятелството си с дизайнера Крал Лагерфелд: „Той е много мил и може да бъде много забавен, ироничен и дори глуповат. Когато преживявам трудни моменти и не знам с кого да говоря, просто се отбивам в студиото му и той знае как да ме накара да направя някакви необичайни неща. Той е един от най-интелигентните хора, които някога съм срещала".

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
тъпкач преди 11 години
тази бих я клатил здраво!
2
0
 
2
 
! Отговори
Доктор Вучков преди 11 години
на кой ли е омръзнала мацката ,а
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубавица и чаровница!Хубаво е да видиш, че по света хората се радват на живота, правят съвсем други неща, творят...а не като нас в България, да се занимаваме само с простотии, Трактори, Бйковци, Пеевски и догановци...

Спонсорирани публикации