Ема Уотсън става мръсницата, която мрази

В новия си филм влиза в образа на жена, която би ненавиждала
Обновена: 7 апр 2013 10:44 | 7 апр 2013 10:33,
30
Ема Уотсън става мръсницата, която мрази
Снимка: сп. GQ

Ема Уотсън винаги е изглеждала невинна и някак плаха. Дали заради ролята ѝ на Хърмаяни Грейнджър в „Хари Потър", която още я преследва и не ѝ дава да порасне в очите на публиката, или поради факта, че тя не се натрапва в медийното пространство и не провокира скандали около личността си, но никой не я приема като жена. А това трябва да се промени, защото Ема вече е на 22 и иска да покаже на света, че не е дете.

Уотсън позира за новия брой на сп. GQ. И за разлика от много други знаменитости избра да демонстрира колко чаровна и секси е без да сваля дрехите си. Актрисата реши да заложи на по-съблазнително излъчване, заради новата си роля в лентата "The Bling Ring, където героинята ѝ Ники е безскрупулна изкусителка.

„Героинята ми използва сексуалността си, за да получи каквото поиска и да стигне, където поиска", казва Ема пред медията.

„Характерът ѝ е всичко, което отричам като качества у един човек. Тя е материалистка, злобна, аморална. И осъзнавам, че я мразя. В началото се замислих как ще играя някой, който не харесвам. Но после ми стана интересно и усетих предизвикателство в работата си", допълва чаровницата.

Лентата разказва за скандалната група тийнейджъри от Калифорния, които се твърди, че през 2008 и 2009 г. са проникнали в домовете на Парис Хилтън, Линдзи Лоън, Меган Фокс и Миранда Кер и са откраднали техни маркови дрехи и аксесоари.

Сценарият на лентата вдъхновява и редакторите на GQ да заснемат фотосесия, която да изразява героинята на Ема. Тя е облечена в ярки, бляскави дрехи в младежки стил, които показват плът и са провокация към всеки младеж от мъжки пол.

Самата Уотсън не си пада много по събличането и не желае да подчертава своя сексапил. Тя не смята да акцентира върху тази част в кариерата си и затова набързо отрече слуховете, че ще играе Анастейша Сейдж в екранизацията на романа „Петдесет нюанса сиво".

Вижте снимките на Ема в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Готина мацка стана Ема.
15
2
 
4
 
! Отговори
Boroka преди 11 години
УХХ НА ДЯДАААА..
14
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чироз
13
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ема Уотсън има много висока култура на изхождане. Тоалетната след нея съвсем не е зловонна и почти никога не оставя тоалетната чиния опръскана с ако.
12
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще и разбъркам шоколада в фабриката отзад без изобщо да му мисля с тиа хубави прави крачета стегнато телце и палава муцунка!!!!!!!!!
11
0
 
12
 
! Отговори
Радост за окото преди 11 години
Красива е!
10
4
 
5
 
! Отговори
гюбрето преди 11 години
с кво я ранат тая бре ?
9
2
 
24
 
! Отговори
baj Dodo преди 11 години
Уф много е готина, радва окото от всякъде....
8
14
 
21
 
! Отговори
Каисийте преди 11 години
Бих и позволил да ми упърди каисийте .
7
12
 
7
 
! Отговори
иво преди 11 години
ама много е красиво с тая обратна захапка
6
4
 
39
 
! Отговори
Ристу преди 11 години
Какво лапе беше в Хари Потър, а сега каква мацка е станала. Грозните дрехи, с които е облечена не могат да скрият красивото й тяло.
5
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо точно Ема Уотсън трябва да снимат като кифла? Нямат и си достатъчно празноглави манекенки? Момичето е толкова красиво, но тук са го облекли в *** и са се опитали да му придадат визия на *** кифла. А тя просто няма такава. Момиче с умно излъчване не можете да го кифлосате толкова лесно.
4
0
 
42
 
! Отговори
Мераклия преди 11 години
Хм какво и е мръснишкото готино си е момичето.Бих се сборил с нея.
3
0
 
77
 
! Отговори
Дъмбълдор преди 11 години
10 точки за Грифиндор!
2
2
 
55
 
! Отговори
кака преди 11 години
Сладурка, много ме радва.
1
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох, Котьоооооо!