Ярки бански подчертават женствената фигура на Бионсе

Фотошопът "пощади" звездата този път
17 апр 2013 12:49,
11
Ярки бански подчертават женствената фигура на Бионсе
Снимка: H&M

На всяка фотосесия Бионсе изглежда различно. Дамата е известна не само с гласа си, но и с добре оформеното си тяло, което има красиви извивки. Певицата тренира усърдно, за да може да поддържа пищните си форми стегнати и гладки. И това, че не прилича на кльощавите модели, не я прави по-малко атрактивна по бански.

Би е лице на лятната колекция на марката H&M и за щастие фотошопът не е орязал сексапилната ѝ фигура, както се случва в някои модни списания.

На плажа в Насау (Бахамските острови) фотографското дуо Инес ван Ламсверде и Винууд Матадин успяват да подчертаят блясъка на звездата. Шоколадовият тен на Бионсе контрастира с ярките парчета плат, които покриват тялото ѝ.

Във фотосесията нежността на дивата е акцентирана с помощта на нежни цветчета, които са поставени в косите ѝ и на места по дрехите ѝ.

За участието си в кампанията Би каза: „Винаги съм харесвала фокуса на H&M върху забавната и достъпна мода. Допадна ми и концепцията, която осъществихме заедно – да изследваме различните емоции на жената, представени от четирите елемента – огън, вода, земя и вятър. Заснемането на кампанията беше приказно, бяхме на красив тропически остров. Сякаш снимахме филм, а не реклама".

Снимките вижте в галерията нa Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: колекцияБионсеHM
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
ГАС преди 11 години
Без бански (и особено без фотошоп) най-добре не я виждай, че ще сънуваш кошмари.Вижте я на super bowl за какви телеса, мускули и гримаси става дума.
7
0
 
3
 
! Отговори
ФАС преди 11 години
Що си мисля че без бански по добре ще се показва женсвената фигура на Бионсе?
6
0
 
2
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Джей-зи не е бил милярдер,дори Пъф Деди има повече от Джига и е по-близко до милярдер ,що се отнася до това,което са изкарали сами без жените си.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
na men mnogo mi dopadat pi6tnite i stegnati zadni 4asti na negarkite.mmmmm mnoo 6e q liubq
4
8
 
8
 
! Отговори
omg преди 11 години
Е тая прилича на круша и е плоска като дъска направо страшна фигура вади...
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някой да ги кара тези безработни, безкрайно бедни и нещастни младежи да дават по 100-200 лв за билети за концертите по стадионите?
2
3
 
4
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Джей Зи си беше милиардер още преди да се обвърже с Бионсе.Голям фен съм на R.N.B. и RAP музиката но никога не са ми харесвали неговите песни може би две три песни във които пее заедно с някой друг.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снощи по новините, май по Нова, възторжено обявиха, че семейното състояние на Бионсе и съпругът и надхвърлило 1 млрд. долара.Пия си биричката и си мисля - то хубаво е надхвърлило 1 млрд., живи и здрави - онова там е Америка, те са звезди и т.н., но си мисля, че да разправяш със сладка усмивчица такива работи по ТВ на повече от 6 млн. гаврошовци (над 90% от българите), които едвам свързват двата края и ходят с наведен глави... Има нещо перверзно в нашите телевизии, нещо гадно...