Vogue “превърна“ Мадона в рокерка, а Пери в ходеща църковна икона

Събитието на модната Библия накара холивудските диви да покажат най-доброто
Обновена: 7 май 2013 16:08 | 7 май 2013 16:05,
5
Vogue “превърна“ Мадона в рокерка, а Пери в ходеща църковна икона
Мадон. Снимка: Reuters

Събитията по червения килим са в разгара си. След като минаха наградите „Златен Глобус“ и „Оскар“-ите, поредният повод да се съберат най-красивите жени в шоубизнеса бе събитието на модната Библия Vogue, което се проведе на 6 май в Музея на изкуствата Метрополитън в Ню Йорк.

Десетки актриси, певици и модели не пропуснаха да разходят знойните си тела под блясъка на прожекторите и фотоапаратите. Отново акцент бяха белите дълги рокли, черните асиметрични тоалети с много цепки и гола плът, а от време на време за цвят се виждаха ярко червени парчета плат, наситено сини тоалети, златисто и анималистични принтове. Блясък добавяха и капсите, пайетите и златистите и сребристи материи.

Дивата Бионсе събра очите на присъстващите с разкошен тоалет на Givenchy. Роклята на Би имаше огромна цепка, ръкавици и ботуши с еднакъв жълто-оранжев принт, като този на тоалета ѝ. Бюстие в горната част на роклята придържаше пищния бюст на актрисата.

Половинката на най-добрия приятел на съпруга на Бионсе Джей Зи, също се бе спряла да дреха на същата марка. Бременната Ким Кардашиян не пропусна да подчертае огромния си корем с тоалет с флорално мотиви, който нямаше деколте, но пък оголваше лявото ѝ бедро. Ким бе придружена от любимия си, който не я изпусна от поглед.

Доста провокативна и дръзка визия докара Мадона. Поп кралицата заложи на мрежести чорапи и сако с много капси. 54-годишната музикална икона си бе забравила панталоните и приличаше на рокаджийка. Прическата ѝ пък веднага направи асоциация с героинята на Ума Търман от „Криминале“. Кръст се спускаше над дупето на Мадона, докато уверено се разхождаше в ярко розовите си обувки на токчета по червения килим.
Майли Сайръс не пропусна да демонстрира пънкарска визия в мрежеста рокля. Актрисата, която в момента изживява драма в личния си живот покрай отлагането на сватбата си с Лиъм Хемсуърт, се появи с прическа на „иглички“.

В компания на великото дизайнерско дуо Доминико Долче и Стефано Габана се появи пък талантливата Кейти Пери. Нейната екстравагантност се изразяваше в бляскава рокля на дизайнерската марка Dolce & Gabbana от есенната им колекция за 2013 с лика на Богородица, изобразен с множество пайети и камъни. На главата си Кейти носеше корона, сякаш за да покаже коя е кралицата на бала.

Доста по-скромна бе „най-красивата жена на планетата“ Гуинет Полтроу. Актрисата получи тази титла от сп. People преди по-малко от месец. И за разлика от премиерата на „Железният човек 3“, където блесна с прозрачна рокля, подчертаваща факта, че е без бельо, блондинката този път скри тялото си в розова дълга рокля на  Valentino.

Скромност показа и Кристен Стюарт във винено-червен тоалет с много дантела на Stella McCartney.

Половинката на Робърт Патинсън изглеждаше леко бледа, тъй като гримът ѝ в тон с гащеризона ѝ подчертаваше бялата ѝ кожа.

Кейти Холмс бе истинско видение в бялата си феерична рокля на Francesca Costa , която се влачеше близо два метра зад нея. Дамата бе оголила гърба си и прибрала косата си в кок. Екссъпругата на Том Круз изглеждаше много нежна, почти като фея.

За разлика от нея Сара Джесика-Паркър пожела да привлече вниманието в пищен тоалет на  Philip Treacy. Огромната пола на роклята ѝ, която напомняше на кралските одежди отпреди няколко века, бе допълнена от цепка, която стигаше до бикините на актрисата. И тя не се посвени да демонстрира кичозните си ботуши Louis Vuitton , отваряйки постоянно предната част на роклята ѝ, така че всички да видят черното дантелено бельо, на което се бе спряла. Интересен аксесоар на главата на Сара бе достойна конкуренция на короната на Пери.

Събитието уважиха още Роузи Хънтингтън-Уайтли, Ан Хатауей, Блейк Лайвли, Руни Мара, Кейт Бекинсейл, Камерън Диас, Ники Минац, Джесика Бийк, Кара Деливайн, Нина Добрев и много други. Всички те бяха прелестни и елегантни.

Вижте ги в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой е Мадон? Да не си е сменила пола? :-))))
3
0
 
3
 
! Отговори
!!! преди 10 години
аиде стига сте я тормозили Кардашиянката бе бременна е жената все пак,Джесика Алба,Нина Добрев и Бионсе изглеждат страхотно имаше и други с хубави рокли :)
2
3
 
6
 
! Отговори
ined преди 10 години
OMG, Кардашианката прилича на кит наметнат с някаква дамска на цветя.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
6lioooop nejnia zvuk ot mesteneto