Шарапова показва манекенски мерки в Esquire

Звездата на женския тенис блести със сексапил
Обновена: 9 май 2013 21:57 | 9 май 2013 21:55,
72
Шарапова показва манекенски мерки в Esquire
Снимка: сп. Esquire

След Анна Курникова още една рускиня успя да си спечели прозвището „сексимвол" в света на тениса. Това е Мария Шарапова, която за разлика от сънародничката си демонстрира не само чар, а и умения на корта.

Мария е определена за втората най-добра в света с ракета в ръка. 26-годишната блондинка продължава да трупа успехи на корта, като миналия месец защити своята титла на световния турнир Porsche Grand Prix, чийто финал се игра в Щутгарт, Германия. А ето че освен с талант тя блести със манекенски мерки в майския брой на сп. Esquire.

Шарапова позира по цял бански в телесен цвят, а за някои кадри обува къси, черни гащета и стегнато горнище на бански костюм. Шарапова сияе под слънчевите лъчи и доказва, че не всички тенисистки трябва да бъдат с бодибилдинг-фигурата на Серена Уилямс, за да побеждават.

През септември 2012 г. Шарапова развали годежа си с баскетболиста Саша Вуячич.

„Това решение бе истинско предизвикателство и за двама ни", коментира тогава решението си тенис звездата. „Ние много се уважаваме и аз все още го наричам свой приятел. Прекарахме наистина чудесни години заедно", допълва към днешна дама дамата.

Днес пък папараци разкриха, че Шарапова вече не е необвързана - спипаха я да си разменя целувки с българската звезда в тениса - Григор Димитров.

Разгледайте снимките на нежната и необвързана Шарапова в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
39
 
! Отговори
123 преди 10 години
не бъдете наивнивсичко е скалъпено от корпорациитевлюбените гълъбчета се разхождат и се целуват в Мадрид, облечени неглиже, само дето Гришо беше с Nike :)юруш сега на Nikeа Маша си е баш микс между кобила и крава
31
5
 
53
 
! Отговори
на Маша и е през.... преди 10 години
Коментарите са представителна извадка на социалното,материалното,духовното и психичиското състояние на българското общество.Бедни,некадърни,чалгари,смачкани от живота несретници.Самотни,пияндета или женени за дебели злобни,мустакати крокодили.Когато видят и прочетът нещо за някой,който е успял и богат,започват да избиват комплекси.Само отрицателни новини за трагедии и катастрофи,за разбити човешки съдби ги държат бодри да не се метнат от някой покрив или ритуално да се запалят.
30
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съжелявам, но не виждам какво й е невероятното красивото на Шарапова. Едино просто търсене в Гугъл ще покаже как изглежда. На снимката по-горе има толкова корекции, че и снимка на баба Яга ще направят красива. А реално госпожицата е доста безлична и даже леко грозновата.
29
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знаех че Мария Шарапова е какичка на Григор Димитров с 3-4 годинки е по-голяма!Иначе 36746 е абсолютно прав че бъдещето е пред Гришо!Надявам се и че с времето ще придобие малко по-мъжествен вид заради което някои го наричат *** а всъшност той е по-скоро жертва на родителите си накарали го да тренира от 5 годишна възраст отколкото да е някакъв лигав ***!Е,Григор Димитров явно започва да бере плодовете на съсипаното от родителите му детство!Всички казват че успеха е 99%труд и 1%талант!Брав
28
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На бугарските *** от село тази им изглежда хубава защото има кинти.А е факт че mail-вете в бг са с ***..кински наклонности.Те търсят жени с пари поради пълната си неспособност да печелят пари.
27
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
41Ти нормален ли си бе ***?На *** на годините такива дебелогъзи не ги поглеждах.Ти да не спиш с козата на съседа та тази ти се видя хубава?
26
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупаците тук така и не разбират че като се превъзнасят по този варел се излагат.
25
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво я сравнявате само с рускините. Шарапова от 7 годишна живее в Америка. На дали има и една приятелка рускиня. Но още се състезава с руския флаг, за разлика от наште казахстанчеви и тем подобни
24
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аскювското го чакам да излезе с Фидосова го признавам за номер 1.
23
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази статия е в типичният хвалебствен стил на бг медиите възхваляващи куцо и сакатостига да им се плати подобаващо.Боко Тиквата беше Крал Слънце, След като Ноле куцука цял мач медиите видяха че на *** ще му растат крила,сега пък тази дебелана била с манекенски мерки.После що простолюдието скача под влакове и от мостове.Ами щото са прости и вие допринасяте да ИЗПРОСТЕЯТ още повече.А това е щото редакциите са пълни с прости и неграмотни провинциалисти!
22
4
 
54
 
! Отговори
Набора преди 10 години
Гришоо.... Охх....Завиждам ти!
21
5
 
33
 
! Отговори
до 30 преди 10 години
Що злоба бе, ***? Съвет: Не смесвай обективната истина със злобата, приятелче.
20
16
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубава работа ама българска...победи контузения Джокович..о.ра се от кеф и сега се на.ра срещу 15-я в света Вавринка. Муахахахахахаххахххахах!
19
18
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нашия победи Джокович и скочи в небесата, а сега Вавринка го върна в реалността. За да си сред големите не се иска само да имаш избухвания в даден турнир, а постоянна форма и класа. Нашия вече става на 22...а досега не е спечелил и един Мастърс. А иначе за световен едно го гласите...смешни пишман патриоти.
18
17
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
22Мила,ти от коие село си?не се учудвам на коментарите тук.Бугарите са толкова объркан и неграмотен народ че и каруца за самолет може да им пробуташ.Да избереш за премиер неграмотен пожарникар и нагъл даскал по физическо е достойно за съжаление.СРАМ ме е че съм роден в този *** Бг па било то и София.
17
1
 
62
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 10 години
За Шарапа въздишат сумати и мъже със много много много пари,дори Катарският принц, смятайте там за какви милиарди говорим.Жената не иска пари а иска любов.
16
8
 
36
 
! Отговори
до 13 шрек преди 10 години
явно имаш сбъркана психика майна.много си зле.Гришата е човека с торбата с подаръците.той е печелившия билет и кака му го вижда пределно ясно.той командва парада пич:)явно нямаш много опит с каките:)))опитай пак.може и да се понаучиш:)
15
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тази жена е доста едричка и висока, не гледайте тези нагласени снимки и доукрасени с фотошоп, вижте я на корта.
14
4
 
43
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 10 години
Шарапа е доста добра.
13
12
 
35
 
! Отговори
2 преди 10 години
Абе вие с кво се друсате беее??Тая с този мотор ще направи чудеса в Абу Даби но манекенка само на Капалъ Чарши.