Кандис е новата колежка на Батман

Суонепол се превръща в дива котка за австралийския Vogue
23 май 2013 10:11,
4
Кандис е новата колежка на Батман
Снимка: сп. Vogue

След като в ролята на Жената котка видяхме Ан Хатауей, Мишел Пфайфър и Хали Бери, сега идва ред на Кандис Суонепол. Обикновено тя носи крилца и ореолче, както и много секси бельо, тъй като е един от ангелите на Victoria's Secret, но в юнския брой на австралийския Vogue, тя е хванала камшика и е готова да си поиграе на котка и мишка със своята жертва... която и да е тя!

Блондинката заснема две сесии за модната Библия. Докато на първата е секси по един небрежен начин, облечена спортно – с кецове и къси полички и панталонки, то вторите кадри са провокативни и правят асоциации с нещо повече от екшън!

Кандис се превръща в диво котенце, облечена в различни видове кожа, изрязани по интересен начин. На показ са изкусителните ѝ бедра, които се подават под палтото или топовете, едва покриващи дупето на модела. Освен камшика Суонепол не сваля и ръкавиците от ръцете си. Атрактивният садо-мазо вид на красавицата се допълва от огромните бижута, които включват масивни гривни, верижки и дори каишка с шипове. Образът на Кандис предупреждава отдалеч: „смъртоносна мадама"!

Котешкият грим и „шапчицата" с ушички не оставя съмнение в чий образ влиза точно Кандис. Е, по-хубава ли е от своите екранни посестрими и дали Батман би успял да ѝ устои, ако се срещнат в поредния екшън?

Суонепол може и да няма актьорски талант, но котешката визия й приляга. Убедете се сами в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Драговлаг преди 10 години
Дали в следващия Батман няма да гледаме и Жената-***?Дали в по-следващия Батман няма да гледаме и Жената-кутка?
2
3
 
13
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
Тези рокерски ръкавички са анти-чалга. С тях не може да се щрака с пръсти. Уверете се сами ако не ми вярвате. Колкото до Кандис - много готина, както винаги, макар и тук да е в по-друг стил.
1
12
 
6
 
! Отговори
тиква преди 10 години
мно'о грозна