Дита фон Тийз: Понякога и аз съм неуверена като другите жени

Танцьорката приема себе си с всичките си недостатъци
26 юни 2013 15:34,
11
Дита фон Тийз: Понякога и аз съм неуверена като другите жени
Снимка: сп. Bwatt

Дита фон Тийз е една от най-изкусителните жени на света и си изкарва прехраната, като си сваля дрехите. Но дори и тя понякога е неуверена в себе си. „Като всеки друг и аз имам своите моменти на неувереност. Опитвам се да обичам себе си и да приемам нещата, които не харесвам в тялото си. Смятам, че е важно жените да разберат, че всяка от нас изпитва подобни чувства", казва в новия брой на сп. Bwatt майсторката на бурлеска.

В медията 40-годишната брюнетка позира по черен корсет с изключително интересно деколте, разкриващо голяма част от гърдите ѝ. Мрежестият чорапогащник е задължителен и всичко това се комбинира с червени ръкавици и много диаманти.

В други кадри Дита е покрита с прозрачно боди, под което се вижда черно бельо и кожени ботуши, обхващащи почти целите ѝ бедра. Облечена така, експоловинката на Мерилин Менсън не излъчва и капка неувереност!

За годините си бледата хубавица изглежда повече от перфектно. Разбира се, тя полага старание за формите си. „Винаги искам да изглеждам различно, да бъда по-добра. Опитвам се да бъда добра към себе си – да ям здравословно, да се упражнявам, да пробвам нови неща, които да ме карат да се чувствам добре", споделя още дамата.

Дита е една и от малкото звезди, които си признават, че ползват услугите на терапевт. „Голям фен съм на книгите и съм готова да потърся помощ, например да отида при терапевт, за да получа съвет. Ако усетя, че хората не ме харесват, не харесват това, което правя, или прочета нещо негативно за себе си, се опитвам да трансформирам тази негативна енергия в нещо по-добро. Вече са ми разбивали сърцето и сега знам, че в такива моменти просто трябва да променя енергията, да направя нещо добро за себе си. Всичко е в позитивното мислене", признава брюнетката.

Емблематична със своите къдрици, изписани вежди и алени устни, Дита прилича на пин-ъп момиче от 50-те и ако сте фенове на този стил, то и сами може да постигнете подобни резултати.

„Сама си правя прическата и грима дори за събития като наградите „Оскар". Седя до тези актриси, които са прекарали часове наред с цели екипи, грижещи се за визията им, а аз просто се оправям сама. Така че можете и вие!", издава фон Тийз.

За тази фотосесия едва ли танцьорката се е издокарала сама. Но пък който и да е отговорен за резултата, е свършил страхотна работа! Убедете се сами в галерията на Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Azko преди 10 години
Отвратителна фотосесия, иначе тази мацка е един път, супер женствена. Не знам как са го постигнали този ефект, но изобщо не е хърбел, освен ако напоследък нещо не се е поболяла.
5
0
 
6
 
! Отговори
ценител преди 10 години
Да,да много е грозна,затова ще си я поканя само аз..........
4
7
 
5
 
! Отговори
ирина преди 10 години
Къси крака, голяма глава, кофти рамена спрямо цялото тяло. Не става и с тази пудра. да е жива и здрава и щастлива
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ?????(1)Не хубава, а изкусителна. Ако беше хубава нямаше нужда да е изкусителна... каквото и да значи това.
2
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре са го тапицирали тоя скелет, че и глава има даже. Ама циците нещо висят и явно е орязан откъм хранасмилателна система андроида, иначе като прототип става.
1
8
 
20
 
! Отговори
Убавец мамин преди 10 години
Варосано й е лицето, но поне има големи цици - става...