Къци и жена му нямат сили за четвърто дете

Тв водещият подарил на Слави Трифонов колелото на късмета
Обновена: 9 юли 2013 17:29 | 9 юли 2013 17:29,
25
Къци и жена му нямат сили за четвърто дете
Снимка: LOVEstyle

Тв водещият Къци Вапцаров, който се завърна с предаването си „Риск печели, риск губи" след осем години отсъствие от ефира, разкрива пред списание LOVE style, че е подарил на Слави Трифонов едно от колелата на късмета.

„Той каза в шоуто, че това е най-големият подарък, който някога е получавал", спомня си Къци. Въпреки че благодарение на Дългия предаването на Къци беше свалено от ефир, той не таи лоши чувства към Слави.

„Никакви чувства не изпитвам към него. Не му се сърдя. Уважавам го като колега." Вапцаров признава, че големият му син Асен се е подготвял за Университета в Бъркли при Цветан Недялков от „Ку-ку бенд".

„Музикантите на Слави са страхотни пичове, аз дори съм приятел с някои от тях", не крие тв водещият. Той споделя, че най-големият му опонент във „ВИП Брадър" Фънки се държи много приятелски с него. „Той е пич, ако не го настъпиш по малкото пръстче на крака или не си затворен в една клетка с него", казва Къци.

С хонорара от предаването той завел съпругата си Меги на екскурзия в Тайланд, а част от парите ще ги инвестира в образованието на синовете си. С жена му обаче нямат сили за четвърто дете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
дългоушко преди 10 години
Най-малко е нелепо и глупаво да се коментира живота на който и да е човек, прекалено лично е. К.Вапцаров с нищо не заслужава специално внимание.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някои нямат и хляб за още едно дете!
20
1
 
4
 
! Отговори
Язе преди 10 години
К'ва таа пиар кампания? До вчера Къцката никакъв го немаше, са почнааме много да се вълнуваме от него?
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пич е дума, която се употребява в София.Аз живея в провинцията и никой не говори тук така.Само софийските ми приятели.Пример Фреди Меркюри беше голям пич и т.н.Виж гъзар е селска дума.
18
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съвет към Къци как да има четвърто дете. Завежда в спалнята жена си съблича се тя чисто гола, ляга на спалнята и разтваря краката, а той отива отваря прозореца и почва да вика, вика докато дойде комшията да му направи четвъртото дете.
17
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като вземете да ми го защитавате този и смешно ми става.Интелигентен бил,възпитан бил,ерудиран бил-да вземе да стане писател ли,преподавател ли като е толкоз умен.....Защо се навира като мишка да става водещ за посмешище и да прави предавания,които не биха забавлявали и бавно развиващи се хора,с извинение.За някакви смешни пари стоя като женски полов орган по телевизията и търпеше с олигофренска усмивка да го гаврят,да земе някой друга жълтица отгоре.Елементарен артист без морал
16
5
 
5
 
! Отговори
Penko преди 10 години
Иначе добра прическа е избацал. Нещо като свила от царевичен кочан. Браво на Къцко. Рулира.
15
5
 
6
 
! Отговори
kiril преди 10 години
Който го е излъгал Къцката, че това предаване е добра идея е за бой направо. Няма такава претоплена манджа. Скоро сигурно ще върнат и събота късен следобед...
14
1
 
10
 
! Отговори
Natural Dialectics преди 10 години
@11 ти си бил странно дете ... ако не си гледал Къцето като малък , какво си гледал по това време Селесте може би малко хомосексуалистче !?
13
0
 
6
 
! Отговори
М преди 10 години
До Анонимен+1, все едно аз съм го писал това..
12
9
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България никога няма да се оправи. Умни и свестни хора като Къци всички им се подиграват, но много харесват *** като Слави или Фънки. Важно е да го докарваш на мутра, дебел или як, с татуировки и обеци и да говориш глупости и да заплашваш. Затова и се махнах омръзна ми от тия селяци. Иначе материално съм еднакво добре и тук и в Бг. но тая простащина и мутробароковщина ми омръзна. Даже и новините все се заричам да не чета ама е на... а колко млади като мен избягаха поради същите причини.....
11
7
 
53
 
! Отговори
123 преди 10 години
***?? Вие сте ***. Със сигурност повечето драскачи не могат да му стъпят на образованието.
10
52
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оо Къци, пак ли бабешко шоу за пенсионери от 3-тата възраст? Ей навремето как го мразех, че имахме един телевизор и бабата влизаше в истерия ако не си гледа предаването... Сега не му се сърдя- спомен от миналото, като комунизма, бозата от 6 ст. и боя от даскалката ми в училище (само да я набарам и на стари години съм се зарекъл да я излежа ама да и с?упя главата)
9
47
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До неразбралия: подигаваме му се, щото е *** като ръб
8
43
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя швухтел едва ли и за първите три е имал сили...:)
7
8
 
26
 
! Отговори
ПИЧ преди 10 години
Отново ще ни сКЪЦВА от смях :-D
6
4
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да повярвам ,че е на 50.Сигурно е от здравословен начин на живот и позитивно мислене.Така и не разбрах защо се подиграват на човека.
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Водача: Риск печели, риск губи!!!
4
3
 
35
 
! Отговори
Къци преди 10 години
Един полицай спира кола и водачът му казва: "Здравейте, всичи документи са ми наред, само не ме карайте да отварям багажника." Полицаят веднага: "Отворете багажника ако обичате!" Човекът: "Вижте ето тук едни 20 лева и да забравим за багажника, а?" Полицаят: "Отворете багажника ако обичате!" Човекът: "Вижте, ето 50 лв. и да приключваме." Полицаят: "Отворете багажника веднага!!!" Човекът: "Вижте, ето 300 лв. и да забравим за багажника, а?". Полицаят: "Не, отворете багажника, веднага!" Човекът отваря багажника, той празен. Полицаят: "Чакай, какви бяха тия 300 лв., да не отваряме багажника?" Водач
3
0
 
88
 
! Отговори
foreigner преди 10 години
Браво.Не е лесно да се отгледат три деца.