Линда завинаги

Еванджелиста застава отново на корицата на Harper's Bazaar, САЩ
23 сеп 2013 08:25, Теодора Драгоева
0
Линда завинаги
Снимка: сп.Harper's Bazaar

Супермоделът Линда Еванджелиста притежава непреходна красота и уникална класа, която ни демонстрира и при последната си фотосесия, направена от Тери Ричардсън за октомврийското издание на Harper's Bazaar, САЩ.

Стайлингът на Линда е оформен от Аластар Макким. Тя носи елегантни черни рокли от есенните колекции на Ralph Lauren, Lanvin и Azzedine Alaïa и костюм в черно и златисто на Jil Sander. Статията за легендарната красавица неслучайно е озаглавена „Линда завинаги". Тя е на 48 години, но продължава да се снима активно в различни модни фотосесии и досега не е изгубила репутацията си на една от най-прословутите дами в модната индустрия.
През 80-те Линда е младо канадско момиче, което се мести в Ню Йорк и заедно с Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън и Клаудия Шифър се превръща в един от най-търсените супермодели. Тя се омъжва за Джералд Мари, шеф на нейната модна агенция, на възраст от 22 година, а след няколко години го изоставя заради актьора Кайл Маклохлан, с когото живее още няколко години без брак. През 1999 г. тя забременява от френския футболист Фабиен Бартез. В 6-тия месец тя ражда мъртво бебе. След тази драма двамата се разделят, а Еванджелиста напуска модния свят за близо 10 години.

През 2006 г. тя ражда сина си Аугустин Джеймс, но отказа да назове кой е бащата на момчето. По-късно се разкрива, че това е френският милиардер Франсоа-Анри Пино, който зарязва бременната Линда заради холивудската актриса Салма Хайек.

Наскоро Еванджелиста се раздели и с последния си приятел – създателят на Hard Rock Cafe Петър Мортън. Линда е известна и със скандалната си реплика от 90-те: „Не ставам от леглото за по-малко от 10 хил.долара".

Вижте последната фотосесия на супермодела в галерията на TIaloto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари