Том Круз съди издателство за клевета, като иска 31 млн. британски лири

Актьорът възмутен, че две списания го обвиниха, че е изоставил дъщеря си след развода
7 ное 2013 23:00,
0
Том Круз съди издателство за клевета, като иска 31 млн. британски лири
Том Круз, Снимка: Reuters

Актьорът Том Круз е започнал съдебна битка с издателството Bauer, чиито списания Life & Style и In Touch миналата година пуснаха материали, в които пишат, че той е изоставил дъщеря си Сури след развода с майка ѝ Кейти Холмс.

Звездата от „Мисията невъзможна" иска издателството да му плати 31 млн. британски лири заради изричането на клевета, накърняваща имиджа му и личното му достойнство.

Миналата година Круз и Холмс набързо се разведоха след 6-годишен брак, като пълно попечителство над детето им получи Кейти. Актьорът твърди в съдебните документи, че използва всяка възможност да прекарва повече време с дъщеря си. Той признава, че е търсен актьор и постоянно има снимки в различни части на света, но момиченцето му го разбира и не се чувства изоставено от него, пише Contactmusic.

„Сури никога не ми е намеквала, че се чувства изоставена от мен. Не съм изолирал Сури от живота си емоционално, физически, финансово и по какъвто и да е друг начин", пише в съдебния иск Том. В него звездата посочва и че покрай „променените обстоятелства", визирайки развода си, той вече няма възможност да вижда детето толкова често, колкото докато е бил женен за майка му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари