Кели Роуланд се сгоди в България

Певицата получила предложението за брак по Skype
Обновена: 19 дек 2013 14:06 | 18 дек 2013 10:36,
11
Кели Роуланд се сгоди в България
Кели Роуланд, Снимка: Reuters

Певицата Кели Роуланд потвърди, че вече е сгодена за мениджъра си Тим Уитърспун и скоро ще стане негова съпруга. 32-годишната певица издаде, че ще се омъжи за „най-добрия си приятел", който ѝ е задал важния въпрос по Skype и то докато е била в България.

Дамата разкри детайли в шоуто на Куин Латифа. „Той ме попита по Skype. И аз си мислех колко сме далече един от друг в този момент", каза звездата от разформировалата се дамска група „Destiny's Child".

Изглежда не само новината, а и местоположението заинтригува Латифа и тя побърза да се пошегува: „Няма нищо друго като това да се сгодиш в България. Това е най-хубавото нещо, което се е случило в България в този ден".

Певицата и годеникът ѝ са заедно от четири години, като връзката им е имала и няколко прекъсвания. За годежа им се заговори още миналия месец, когато Кели се появи с огромен диамант на пръста.

Преди да се обвърже с Уитерспун, Роуланд бе сгодена за играча по американски футбол Рой Уилямс.

Относно романса си с Тим звездата каза: „Мина доста време. Ние искахме да го караме по-бавно, ако трябва да бъда честна".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
6
 
! Отговори
стефко преди 10 години
Леле, тука да няма сбирка на клуба на анонимните комплексари? Все едно на вас някой ако ви каже, че е бил в Небраска, ще можете да го посочите на картата къде е :D. Две средно прости момичета си лафят, това не е повод да се чувстваме обидени на национална основа. Едната даже се опитва да произнесе България правилно, а не като "Бългейрия".
9
2
 
2
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Много харесвам Кelly Rowland! В момента тя, заедно със Simon Cowell, е една от съдийките в американското издание на Х Factor . Много е готина, знае какво прави и как да го направи.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анелия Донева преди 10 години
Бугария... бУгария........ верно едната не знае къде е била, а другата дори какво произнася..... и после ще ми държат сметка на моя английски......
7
2
 
5
 
! Отговори
Rambo преди 10 години
Беше в България през 2009 г. за концерта на City TV. Тогава се е и сгодила, но досега го е пазила в тайна. :) Между другото, концертът беше върха!
6
3
 
14
 
! Отговори
Порти Разпортев преди 10 години
Що не си замълчат двечките. Едната няма идея къде е била и за какво, другата пък се прави на много знаеща и се подиграва Ай марш в гетата на прекрасния Лос Анджелис. Американците са свикнали да си позволяват да обиждат, който си искат. Но някой ден и това ще се промени.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Daaaaaaa nai-hubavoto neshto beshe che negroto se e ojenilo...To i vav Fakulteto da otidesh i tam vse nai-hubavi neshta...
4
1
 
32
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
"Това е най-хубавото нещо, което се е случило в България в този ден""Така е, истерията тук беше пълна. Тържествата в България след това продължиха цял месец, а Плевнелиев обяви денят за национален празник, хората бягаха по улиците и крещяха от щастие размахваха знамена и плакати, а майки кръщаваха децата си на Кели. Цял живот ще сме ви благодарни и задължени, че ни дарихте с този незабравим ден, тази златна страница в новата ни история.
3
4
 
10
 
! Отговори
ivo преди 10 години
koga e bila v BG i po kakuv povod?
2
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кели "Бях в "България" някъде си?!"Дебелата водощя "Това сигурно е най-щасливото нещо което се е случило в България пред онзи ден" с тежък подигравателен тон.Кели "Точко така хахаха"Егати тъпирите... някаква пародия е тая америка, всичко което не е джон и джейн е много странно.
1
8
 
31
 
! Отговори
дрън-дрън преди 10 години
"Най-хубавото нещо, което се е случило в България в този ден". Аз даже не знаех, че е идвала тук. Събрали се две чернокожки да си дрънкат за хубавите дни в България. Голе-е-е-мите американки.