Мат Лебланк не желае да се жени за приятелката си

Актрисата Андреа Андерс отчаяно искала да стане г-жа Лебланк
7 мар 2014 20:57, Мария Дуковска
10
Мат Лебланк не желае да се жени за приятелката си
Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Според жълтите медии Мат Лебланк упорито отказвал да предложи брак на своята дългогодишна приятелка Андреа Андерс и тя вече била доста изнервена от този факт.

46-годишната бивша звезда от хитовия ситком "Приятели" се запозна с 38-годишната Андреа на снимачната площадка на техния сериал "Джоуи" през 2004 г., но двамата стават гаджета 2 години по-късно, когато той се развежда.

Двамата живеят под един покрив вече 8 години, но Мат досега не е показал никакво намерение да направи нещата помежду им официални, въпреки че Андерс никога не се е омъжвала и няма деца.

"На Андреа ѝ дойде до гуша да го чака да ѝ предложи брак. Тя иска да има бебе колкото се може по-скоро. Опита какво ли не, за да го подсети, че е време за нещо по-сериозно в отношенията им. Тя го обича, но се чувства използвана, защото вижда, че не е най-важното нещо в живота му", твърди близък до двойката.

От своя страна Мат има 10-годишна дъщеря Марина от брака си с Мелиса Макнайт, а освен това е доста зает със снимките на последното си шоу "Епизоди", което е доста успешно и вече му донесе няколко телевизионни награди.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе това не е ли Петното на *** ??
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Човека вече си има едно дете. Това, че оная била искала дете понеже наближавала 40 него какво го вълнува? Да се жени за нея? Защо, за да може след развода да му свали кожата от гърба? В правото си е да не иска нито да се жени за нея, нито да й прави дете. На нея като не й изнася да го напусне, ама кой ще я вземе после?
6
4
 
3
 
! Отговори
Нюза преди 10 години
Много ясно, че нямя да предложи. Да не е луд да се ангажира с абсолютна глупост като брак и правене на деца и подобна безумна схема.
5
0
 
2
 
! Отговори
kokalala преди 10 години
Пенсак!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, пиши за секса по сватбите.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименBogat !
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв е тоя дядо!!!!!!!!!!!!!
1
1
 
11
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Здрастииии