Селена Гомес купи имението на Джона Хил

Певицата се надява да заживее в къщата с гаджето си Джъстин Бийбър
3 апр 2014 13:22, Мария Дуковска
9
Селена Гомес купи имението на Джона Хил
Снимка: zillow.com

Преди една година Селена Гомес купи за 3 милиона щатски долара имението в Калабасас, Калифорния, което допреди това беше собственост на актьора Джона Хил („Вълкът от Уолстрийт“).

Изпълнителката на хита „Come & Get It“ се е сдобила с елегантната едноетажна къща, която се намира в комплекс от затворен тип, най-вече защото по това време (в началото на 2013-та) и половинката ѝ Джъстин Бийбър имаше имение в Калабасас, което обаче той наскоро продаде на Клое Кардашиян, която след развода си с Ламар Одъм имаше нужда от нов дом. Самият Джъстин пък се изнесе от района на Лос Анджелис и отиде да живее в Атланта, където хората не са толкова запознати с буйния му нрав.

Въпреки това мис Гомес не се е отказала от мечтата си да живее под един покрив с любимия си и според последните слухове, след като реновирането на имота ѝ наскоро завърши окончателно, се очаква и Бийбър скоро да се нанесе в дома.

Иначе къщата е с площ от 450 кв. м, има 5 спални и 5 бани, тенис корт и басейн. Сградата е построена през 1956 г. и в интериора ѝ има много детайли от махагон, които не е ясно дали Селена е оставила след ремонта. По принцип това е първото самостоятелно жилище на 21-годишната брюнетка, която доскоро живееше с родителите си в родния Тексас.

Звездата на „Дисни“ дори наскоро освети новото си жилище, след като в него беше хванат крадец, който беше арестуван и обвинен за кражба с взлом.

Вижте снимките на имота на Селена в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от анонимен 6 до анонимен 8 ОК щом не разбираш от моя език ще пища на твоя език такам" 1--2--3 очите затвори под краката на някой се мушни и изчезни"запомни го за другия път когато ще пишеш коментари които въобще не интересуват хора като мен все пак сме в 21 век и мисля че трябва да бъдеш по оригинала/ен в коментарите си а сигурно и в живота
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 6Моето момиче, на теб ти трябва бой, лягане и ставане под режим и буквар, защото учебник по БЕЛ ще ти е сложен.
7
1
 
2
 
! Отговори
fire преди 10 години
Mariiche, napi6i nqkakvi preporuki za sexa sus Selena Gomez ili Justin Bieber. PLEASEEE
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О.М.Г българския народ си е изгубил ума.Тези новини са за по интелектоалните хора а не за фсички.И кой забога си ти анонимен 5 да се "ядосваш" или по точно да ЗАВИЖДАШ всравнение с Джъстин Бийбър ти сигурно си нищо.По добре тези които не знаете за какво са новините си затворете плювалниците които ги използвате само за клю клю.Белибърсъм и мн. по добре да съм такава от колкото клюкарка.@@@@@@@@@@
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Побеснях от яд! Тъкмо мислех да я купя! Не стига, че предпочете онзи сополанко пред мен!
4
4
 
8
 
! Отговори
Balgarin преди 10 години
Знаете ли колко му дреме на българския народ!!
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия за секса в имение. На тенис-корта. Или в басейна.
2
6
 
5
 
! Отговори
aa преди 10 години
До АнонименКазал кифльото ...
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой ко интересува, какво купила кифлата. Значително по-интересен въпрос е, кога ще има нейни снимки топлес?