Наоми Кембъл с нова любов?

Манекенката излиза с актьора Майкъл Фасбендер
Обновена: 7 апр 2014 23:20 | 7 апр 2014 22:20,
1
Наоми Кембъл с нова любов?
Наоми Кембъл Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Нова звездна двойка е напът да се роди. Наоми Кембъл и Майкъл Фасбендер отскоро се срещат. Миналата седмица моделът и номинираният за „Оскар“ актьор от „12 години робство“ били забелязани да вечерят в ресторант в Лондон.

Твърди се, че черната перла и холивудската звезда се радвали на взаимната си компания, както и че не се посвенили да покажат романтиката помежду си. Източник заяви пред вестник Sun: „Те бяха в оградено пространство, на разстояние от посетителите на ресторанта, за да могат да останат колкото може повече насаме“.

Според същия източник Наоми и Майкъл дори си разменили целувки и свободно показвали привързаност един към друг. Твърди се, че моделът била „поразена“ от новия си любим и преди срещата била наистина развълнувана.

Въпреки това приятел на черната перла се изказа предпазливо относно отношенията ѝ с актьора, тъй като още не е ясно дали те ще се превърнат в нещо по-сериозно. „Около Наоми винаги има богати и известни мъже, които я ухажват, така че ние не знаем дали това с Майкъл ще се развие в нещо сериозно“, споделя приближеният до модела.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Хубава е Наоми.Но, на тази снимка леко ме уплаши.Поне да се снима на по светъл фон.На този трудно се забелязва.